Rockfestival

Igår var jag på Växjö Rockfestival. Det var ganska dött när vi först kom dit. Lyssnade bland annat på ett Beatles coverband som hette Liverpool, drack öl och solade. Men det var blåsigt som fan, borde ha tagit med mig en jacka smart som jag är :P och inte blev det bättre framåt kvällen...Det man såg fram emot mest var Simple Minds. Don't you forget about me såklart. Det var nog den låten alla väntade på ;) det var ju inledningen på deras världturné, tänka sig att det skulle hända i Växjö! Bäst tyckte jag ändå Dr Feelgood var. De spelade på eftermiddagen och vi stod längst fram då det inte var så mycket folk.
Hoppas det blir likadant nästa år. Fast jag vet inte om man vill köpa biljetter från Internet fler gånger, det var sånt himla strul med det. Jag fick ju mejl att biljetterna inte gällde då jag inte betalat i tid, eller något (?) helt konstigt var det så det rekommenderar jag inte!
Nästa år blir det nog picknick i så fall utanför festivalområdet. Det verkade vara bra det med. Och så slipper man krångel med bussar om man cyklar dit. Jag var lite orolig ett tag att vi inte skulle kunna ta oss hem till stan igen. Bussarna gick en kilometer bort. Weird! Men till sist kom vi hem iallafall. Jag frös som fan när vi skulle lägga oss så S fick värma mig. Ett bra avslut på en bra dag :)

Dr Feelgood ägde :)
Dr Feelgood rockade.

http://www.youtube.com/watch?v=cbJZCS8F_6w The Breakfast Club. Jag gillar 80-tal :)

X-Men

Jag har varit ute och gått hur mycket som helst denna helgen. Sena kvällar med fint väder hand i hand med min älskling. Just like old times <3 När det är soligt som idag längtar jag tillbaks till huset (det blir inte samma känsla instängd i en lägenhet). Men i eftermiddags cyklade jag hem till mormor och morfar och låg där och solade ett tag.
Jag var verkligen tvungen att få ut mig något...När jag var hos tandläkaren i tisdags och låg där uppochner i stolen hade de en spegel framför mina ögon. När jag tittade i den så, döm av min förvåning, såg jag rakt in i mitt vardagsrum! Oh My God, vilken chock! Visst, jag bor faktiskt mittemot tandläkaren, men inte visste jag att de kunde se rakt in till oss. Haha. Nu får vi ha nedrullat för jämnan. Lite komiskt var det nog ändå. "Jag kan se in i mitt vardagsrum!" Inte precis en kommentar tandläkaren förväntar sig. Men så borde de ju inte heller ställa en massa dumma frågor samtidigt som de har diverse dammsugare och andra grejer i munnen på en :P
Nu till något annat;
Wolverine :)
Min favorit i X-Men såklart ;)
"Do you have insurance?....No...Too bad!"
I fredags var jag och S på bio. Jag har längtat länge efter X-Men origins. Så många roliga repliker...Efteråt sa jag att jag ville ha fortsättning direkt. Men S sa att det redan fanns en. Duh! De andra X-Men filmerna kanske.


Star Trek

Ikväll har Star Trek premiär och jag ska gå med min science fiction tokige boyfriend ;) Får se vad jag tycker om det, jag har ju blivit tvingad att genomlida det ena nördiga efter det andra :P men det här skulle tydligen vara något även för mainstream-publiken har jag fått höra...så har jag tur förstår jag vad det handlar om! Haha. I'm hopeless. Äh, jag försöker iallafall fatta det här med science fiction. Även om det inte riktigt verkar vara min stil.
Jag ser fram emot att gå på X-Men Origins snart och den nya Harry Potter-filmen när den har premiär också. Mycket i bioväg till sommaren, me like :D




RSS 2.0