Russian Roulette

Ny låt med Rihanna som jag lyssnat på hela veckan: http://www.youtube.com/watch?v=vceUPE4EqjE
Kommer inte ut förrän i november någon gång...I'll be waiting.
:)

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And Im terrified but Im not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger



Sitter här och försöker plugga, det går bra som vanligt (eller inte). Sitta hemma och plugga själv är den svåra biten. Snart drar jag ner till stan en sväng istället.
Halloween i helgen tydligen. Kanske skulle ta på mig ett diadem med kaninöron och gå ut med imorgon kväll, haha. Eller kanske inte :P


Juicy

Detta är något jag och S upptäckte i helgen....
Freshly sqeezed juice, anyone?
;) måste vara en felstavning, det finns inga ord som börjar med sqe.
felstavat?


Recept m.m.

Uppe med tuppen idag också, har varit så nästan hela veckan nu. Jag kunde verkligen inte sova längre. Massa konstiga drömmar har jag för mig :P minns ingenting just nu.
Jag har precis hittat ett recept på "Picknicklatte" som jag letat efter hur länge som helst då mitt recept är spårlöst försvunnet - och så gick det att hitta på nätet hur lätt som helst :P
Picknicklatte
2st
ca 1 1/2 dl starkt kaffe
4dl mjölk
1msk kakao
1-1 1/2 msk strösocker
Och så får jag tillfälle att använda mina lattekoppar jag fick i julklapp förra året.
Idag ska jag försöka plugga lingvistik, sedan ska jag inte till universitetet. Ikväll ska jag hem till mormor och morfar och äta. Trevligt :) de har gjort om sitt kök, totalrenovering, så jag kommer nog inte att känna igen mig :P
Godnatt

mumma


Sweet Dreamz

Uppstigning idag, kl.06.00. Oh My God, jag har inte stigit upp såhär tidigt på hur länge som helst. S börjar klockan 8, alltså nu, så han skjutsade hem mig först. Jag borde egentligen börja plugga snart men jag orkar inte! Känns som om jag inte har sovit alls inatt, men så har det kliat som fan i ögon och näsa pga min pälsdjursallergi. Usch usch. Ingen bra start på dagen.
I fredags när jag var med A skulle jag skriva sammanfattning men det blev att vi ritade rosetter och kaniner istället. Haha :)



Lyssna på Rix MorronZoo och äta frukost snart. Sedan får vi se vad jag ska göra idag. Spela Sims 2 kanske.


Hmpf!


Gaga

Helgen har varit sådär, om man då tänker på att vi skulle haft mys/filmkväll igår som grannarna förstörde totalt! De tittade på fotboll eller något och då vet man direkt att de kommer börja spela dunkadunka som fan efteråt. Det var givet, men ändå blir man lika förbannad varje gång. Man kan bara inte titta på film i det oljudet :/ fyfan vad de förstör jämt. Nästa helg ska jag vara hos min kille, så ungefär varannan helg är det lugnt.
Act your age! (en mening som används ca 5gr i veckan).
Tittade på Idol i fredags och Körslaget i lördags. Lade märket till att hon som sjöng i Idol som åkte ut sjöng en låt av Lady Gaga och kören som åkte ut gjorde detsamma. Hmm...sammanträffande eller vadå? :P


Smile like you mean it.


Leopard :)

Köpte en leopardtröja på H&M idag. Jag har ganska många klädesplagg med leopardmönster så då var det passande med ett som föreställer en istället ;) Den var ganska lång (eller kort beroende på hur man ser det) så den kommer passa bra till leggings.

Osbournes Reloaded ikväll :)


Kiss kiss ;)

Goodies jag hittade på "u2b"(min egna översättning)

http://www.youtube.com/watch?v=bTm0yFywr-A
 Engelsk version.

Fast originalet är bäst; http://www.youtube.com/watch?v=vRsyyBFcHYQ


Enjoy!


Antivirustjafs


Vilken seg dag! Jag har bara lekt med datorn hela dagen och inte gjort något vettigt whatsoever. Okej, lekt kanske var fel ord, snarare "lagat". Vi hade inga virusskydd på våra bärbara datorer jag och mamz, så jag försökte fixa det i eftermiddags. Gick inte så bra först, min dator kraschade totalt. Sedan fick jag äntligen bort det där pissprogrammet MacAfee, eller vad det nu heter :P det tog ju över hela datorn och styrde mina användarkonton totalt. Helt screwed kan man säga.
Jaja, nu är det väl bra iaf :)
Ikväll ska jag spela Sims 2 och titta på svenska Hollywoodfruar.
"Ostkrokar" =)


BlondinEmma.
En kompis hjälpte mig färga håret förra veckan. Nästa gång kanske det blir riktigt blont, nu är det mer bruna toner i.  


RSS 2.0