Saturday's thoughts

Heldag med shopping både igår och idag...trevligt :) hittade en söt tröja på H&M med rosetter och ett flätat skärp. Annars händer inte mycket just nu, bara plugg plugg plugg så man kräks!

Jag har varit med om något mycket traumatiskt...jag köpte en tidning då det medföljde ett puder, men jag kunde inte öppna locket (det satt fast hur hårt som helst). Jag bad därför min käre sambo att hjälpa mig samtidigt som toalettlocket var öppet! Gissa vad som hände? Självklart sa det plask och så föll pudret ner i toalettstolen! Haha. Tur iaf att det följde med i en tidning så det inte var dyrt. Jösses! Något att se tillbaks på och skratta åt kanske...men just då i stunden var det inte så skojigt.


Ikväll blir det Melodifestivalstittande, fast bara för att se Melody Club. Efter deras uppträdande är det Macahan säsong 4 som gäller :)


New shoes.


Äntligen! Har velat ha ett par stövlar med nitar i över ett år och inte hittat några som passat förrän idag. Alla jag har provat har varit för stora, eller breda kanske det heter...nästan så att de regnar in. Har alla tjejer så tjocka ben brukar jag tänka då :P de var dock lite tunga att gå med men de kostade ju bara 99:- so what the heck!?

Spooky house


Vilken sömnlös natt jag haft! Konstigt att det alltid blir så när man är ensam. S var iväg och passade den här sötsaken och ska det kommande natt igen. Inte skoj för mig som inte är van vid att sova själv. Jag har hört världens konstigaste ljud inatt. Lite innan elva lät det som en riktig duns, nästan som att någon ramlade i trappan. Jag vågade inte öppna dörren och titta ut. Scary. Här blir det inga skräckfilmer alltså! Haha ;) satt och tittade på kvällsöppet eller vad det nu hette då de pratade om hemmafruar. Intressant, kanske borde bli hemmafru efter studierna :P
No, back to school now. Har en uppsats som ska vara klar tills på söndag. Har typ en sida kvar att skriva bara men det är ändå den som är svårast att få ihop. Satt hela dagen igår också och funderade över vad jag borde skriva. Help!
Jaja, imorgon blir det ledigt har jag bestämt. Ska till Cubus med A. Har ju invigning idag men vi får gå imorgon.
Ciao.

Säljsekten

Fy fan, har sett den värsta dokumentären någonsin! Säljsekten från dokument inifrån. Hörde talas om den på tv imorse i vakna med the voice. Det var verkligen hemskt vad ungdomar blir drillade att sälja tills de stupar. Är det såhär det ser ut på arbetsmarknaden för ungdomare? då vill iaf inte jag ha jobb :P jag har själv sökt en del jobb som säljare men nu är man ju verkligen avskräckt. Det är ju bara en enda tävling då man inte ens hinner ta lunchrast, wtf!?
Fast ett sånt jobb vore inget för mig som har så lätt att bli stressad. Det är stressigt nog att plugga. Kommer ihåg när jag nästan blev jagad av en säljare på stan för något år sedan. Hon var riktigt otrevlig, säkert från the phone house, och sa att min mobil var gammal och att jag behövde en ny. Kände mig nästan mobbad av henne. Fy fan vilka människor det finns alltså. Jag skulle kunna spy på detta.
Men det är definitivt en dokumentär värd att se, bara för att lära sig vad man inte ska ställa upp på.

This weekend


Vi glömde totalt bort att använda våra fina champagneglas på alla hjärtans dag, så vi fick dricka äppeldryck i dem i fredags istället ;)


Jag försökte mig på kärleksmums (äggfritt såklart). Men hade lite problem med glasyren då den från början blev ljusbrun istället, så fick ha i lite kakao också. Kakan blev väldigt kladdig, men nästa gång ska jag göra en tårta istället. Yummy!


Sötis köpte en ny tröja. ♥


Blueberry...


Snacka om snygg smet ;) gissa vad det är? man skulle kunna tro muffinssmet, men icke! Pannkaka med blåbär i. Mumsich!


Valentine's Day ♥

Just nu sitter jag och skriver uppsats, kanske inte det roligaste att göra på Alla ♥:ans, men men...
Ikväll blir det mys med älsklingen. Vi kan ju alltid låtsas att det är vår "4-årsdag" idag istället för i början av april. Haha, nästan iallafall :P


Puss! ♥

Distant dreamer



Ser trött ut, som vanligt :P

Pluggfri helg, jippie. Egentligen har jag en hel del att göra, men just nu orkar jag inte. Man måste få en paus någon gång...så denna helgen har jag bara varit i stan :) eller ja, nästan. Var på Samarkand igår och idag stan. Köpte bland annat två filmer; den gamla Stolthet och fördom och Farsan. Två helt olika filmer, men bra :) såg den "nya" Stolthet och fördom igår, med Keira Knightley, my favorite actress.
Jaha, imorgon är det Valentine's. Vad händer då tro? Hjärtchoklad och champagne kanske...♥

Duffy


Älskar Duffys nya skiva. Fick den skickad till mig härom dagen från papz. Han fixar alltid så fina skivomslag. Inte direkt originalet då hans kisse är med på bilden, men kreativt :)


Missy and rabbit



Så sööööta :)
Köpte två assietter på Lagerhaus idag. Får köpa några fler längre fram så vi har fler.

Jaha, vinter igen.

Nooo...not again! Bland det värsta jag vet är att vakna, titta ut genom fönstret, och se att det är en massa snö! Inte nu, jag som trodde att det började bli vår igen! En annan sak som är väldigt konstig är att det alltid är dåligt väder när jag ska in till stan. Why?

Nu på morgonen har jag muntlig presentation. Också bland det värsta jag vet...den här dagen börjar icke bra. Hoppas iallafall att vi får tag på en ny lampa idag, har sett en jättesnygg som jag bara måste ha :)


Smoothie, I <3 you...


Mmm...jag har blivit beroende av smoothies. Köpte ju en stavmixer för ett tag sedan så det har blivit en hel del smoothies ;) Än så länge har jag bara provat med frysta blåbär, hallon och banan och vaniljyoghurt i. Kanske borde prova med naturell yoghurt istället, kanske blir nyttigare då. I don't know...men gott är det!
också gott med skorpa till...


Idag är det soligt ute så i eftermiddag ska jag iväg och handla lite frukter att experimentera med. Igår var det ju storm ute så sov ingenting natten till igår, men idag är jag utvilad igen.

Stressful days

Jag känner mig helt slutkörd efter den här veckan! Såhär mycket har jag nog aldrig pluggat i hela mitt liv. Ja, jag vet att man egentligen ska plugga 8 timmar om dagen när man går på universitetet. Tidigare kurser har jag klarat mig med bara hälften, ibland mindre än 4 timmar, men inte nu längre! Jeez. Skriva två sidor om vad vi diskuterat på lektionen 1-2 gånger i veckan...sedan uppsats på ca 6 sidor och så en presentation på det med. Jag är verkligen helt förstörd av allt detta. Och idag när jag vaknade vid 7 hade jag världens migrän så fick gå upp och ta tablett och sedan sova till 9. När jag väl får migrän kan de ta 1-2 dagar innan det försvinner helt. Ajaj :/
Ikväll ska vi hem till S föräldrar så jag hoppas verkligen att migränen har gått över tills dess. Och helst så hade jag ju velat skriva på min presentation idag också, men det verkar inte bli något med det...dumma värk!


Hur ska jag överleva denna terminen? Jag undrar verkligen vad jag har gett mig in på...och så en c-uppsats i bakgrunden också. Vet inte ens vad den ska handla om. Litteratur? :P
Och så snöar det jättemycket också! Negativiteten verkar aldrig ta slut.
Wish me luck!

Första februari

I'm so hungry! Jag har varit nästan hela dagen på universitetet. Det märks att man inte är van vid ett normal schema då man knappt klarar av fyra timmar, haha :P Idag gick vi iallafall igenom lite vad en c-uppsats går ut på. Fast inte blev jag så mycket klokare på vad jag ska skriva om...det finns ju hur mycket som helst! Man vill ju gärna att man ska ha någon nytta av det i sitt arbetsliv i framtiden också. Om man nu skulle få ett jobb någon gång!
Vad är mer passande än en matbild nu när jag är sååå hungrig?


S lagar mat ikväll. Bacon och stekt potatis eller bönor. Yummy. Bilden ovan är på en squashgratäng, en av mina absoluta favoriträtter. Gjorde den förra helgen för första gången efter mormors recept. Mmmm...:)
Ikväll är det tv som gäller, as usual. Här händer inte så mycket annat än plugg + tv nuförtiden, men men...
//toodles

RSS 2.0