Skip-bo

Det blir lite dåligt med skrivande denna veckan. Var hos S hela helgen och myste, tittade på filmer och spelade Wii (Spyro the eternal night). Igår vaknade vi kl.11.30, det var inte dåligt! Så länge har jag inte sovit på år känns det som...:P men blev lite paff eftersom jag räknat med att vi skulle vara på väg hem till mig vid den tiden. Hela dagen kom liksom i obalans pga detta.
Gick på stan en sväng igår och köpte en kjol (liknar jeanstyg). Idag har vi varit hos mormor och morfar och spelat ett slags kortspel som heter Skip-Bo. Och så har jag äntligen hittat ett par nya stövlar eftersom de förra läckte in trots att jag köpte dem förra året. Egentligen skulle vi ha gått på bio med A och hennes kille men det blev inget med det. Som vanligt lovas det en sak men blir något annat. Vi får gå själva och se Avatar imorgon. Hoppas den är bra :)
Ikväll blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt. Har haft så himla ont i magen sedan igår kväll. Kan ha varit den där Subwaybaguetten vi åt...I don't know :S
"Emma bits!" Ett annat totally random uttalande som gjorts idag...och visst, jag bits. Men bara ibland ;)


So this is Christmas...

Nu är julafton över. Tillbaks till den tråkiga vardagen igen...Det var mysigt med en heldag hos mormor och morfar med mycket mat. Nu har man säkert gått upp 10 kg eller nåt :P haha.

Först lunch och efter det gick jag och kusinen ner i källaren och klämde på paketen. Sedan blev det efterrätt, med bland annat fruktsallad som jag inte kunde äta pga allergin (som alltid förstör allt). Det blev inget Anna Anka, utan Kalle Anka som vanligt. Sedan fika med min goda Wild Africa likör som jag bjöd på.
Sist av allt kom tomten....Som inte kastade några paket i år. Ett litet internskämt det där :P ett år hade vi nämligen en tomte som hade fått i sig lite för mycket om man säger så ^^ 
 
Här är min hög, jag måste ha varit snäll i år ;)


Mina fina julklappar...



Mamma fick glas av mig och jag fick koppar av S.


Så fort jag steg upp imorse satte jag mig vid tv:n och tittade på två avsnitt av The Hills säsong 3. Min bästa julklapp tror jag...haha. Eller nej, allt var bra :)

I eftermiddag blir det hem till älskling. Happy Birthday to him <3


Julafton.

God Jul :)

Har varit borta några dagar. Idag ska jag hem till mormor och morfar och fira jul. Som alltid på julafton. Och så imorgon blir det hem till älskling som fyller 21.

Här är bilder på mig och pappas katt. En riktig lussekatt ;)





Merry X-mas

Sista tentan innan jullovet är imorgon. Är nervös som vanligt, men det blir så skönt sedan när det är över. Jag fick iallafall reda på i början av veckan att jag klarade grammatiktentan jag hade för två veckor sedan. Den var viktigast för min del eftersom man inte får läsa vidare engelska om man inte klarar den. Och jag måste ju fortsätta med engelska om jag ska kunna komma in på översättningskursen om något år (som jag tänker mig det nu).
2 veckors lov med sötis :) Om han står ut med mig så lääänge. Imorgon kväll ska vi på bio med hans föräldrar. Äntligen blir det Luftslottet som sprängdes, har längtat sedan jag såg tvåan (Flickan som lekte med elden). Jag läste alla böckerna i somras och har verkligen sett fram emot filmerna. 

Det blir nog inte så mycket mer bloggande före jul för min del. På måndag blir det till att åka och hälsa på papz tillsammans med S. Jag ser fram emot shoppande på Cubus speciellt :) eller som pappa sa förra året, att vi hade fastnat i "Cubushelvetet" bara för att jag fick stå i kö en halvtimme. Haha. Det lär vara packat denna gången också såhär nära till jul och allt.

Merry Christmas everybody!
(or nobody, det beror på om någon läser eller ej).




lol xD
Beware.


Still going blonde

Idag har jag färgat håret. Blont igen, men det ser lite konstigt ut tycker jag. Det var meningen att utväxten skulle färgas, men så när jag var i ett provrum såg det helt gråaktigt ut. Usch :/



Efter färgningen var klar åkte jag och shoppade inför jul. Inte julklappar, det är jag redan klar med, men kläder jag ska ha på mig på julafton. Jag längtar redan, och då menar jag inte till julafton i sig - utan till kläderna jag ska ha på mig ;) Haha.



nice :)
Svart axelbandslöst linne och vit tröja, och så leggings till det såklart :)


Dear Alice

Åååh, jag blir galen! Alice Cooper är i Sverige och jag missar honom, som vanligt :P
Hade jag inte haft så mycket att göra med tentor osv hade jag kunnat se honom i Gbg denna veckan. Synd att vi inte visste om detta när vi bokade tåg till Borås nästa vecka. Det skulle varit denna veckan ju, så hade pappa kunnat skjutsa oss till konserten....så hade det kunnat vara, men sånt är livet. It sucks right now.

En annan sak jag JÄTTEgärna skulle vilja gå på är Sonisphere 2010; det kommer mååånga bra band dit. Bland annat ALICE COOPER.

Buhuhu.




Tentaångest

Nervös!
Om en timme sitter jag och skriver tenta. Som vanligt förstår jag inte varför man lägger tre tentor i rad på lördagar (!) Och varför så tidigt?
Och som vanligt har jag inte sovit något alls. Hur ska det här gå?
S kommer väl om ca en halvtimme, han skriver sin tenta samtidigt i samma sal. Bara jag inte blir stressad om han blir klar före mig. Klart han kommer bli det förresten, han har ju bara ordkunskap. Jag ska svara på frågor i första delen och skriva två uppsatser i andra delen.
Hjälp :P


Feed me!

Jag är hungrig så här kommer ett inlägg om mat...;)

Min lunch idag;
fiskpinnar, potatismos och ketchup.
mums ;)


Igår fikade jag på stan. Det blev en morotskaka...jag har aldrig ätit det tidigare, believe it or not :P



Ikväll ska jag äta detta. Broccoligrattäng och skinka.
Kanske inte ser så gott ut, men det är det! :)



Totally drugged ;)

http://www.youtube.com/watch?v=tJstmxb8vyw 
Haha, kolla in den här videon med Batman. Jag fattar inte vem som orkar kolla på den långa versionen! :)


My dream dress


Jag hittade den perfekta nyårsklänningen härom dagen. Av en slump var mormor på samma ställe och shoppade. När jag sa att jag skulle köpa den frågade hon om jag skulle ha den innan jul, eftersom jag inte skulle det sa hon att jag kunde få den i julklapp av henne. Vilken tur :) Jag har jättesvårt att komma på vad jag ska önska mig i julklapp. De flesta presenter jag ska få av S vet jag redan om; bland annat den senaste Nemi-boken.


Jag vet iallafall vad jag inte vill ha, t.ex. dessa stövlar!

Snart ska jag gå på stan med A. Det var läääängesedan, men det känns litegrann som att jag har lov eller nåt :P bara för att jag inte vet exakt vad jag ska plugga på inför litteraturtentan på lördag.
Idag fick jag reda på att jag kommit in på mitt första val :) jag sökte ju grundkurs i svenska till våren. Jag hoppas verkligen att det är lättare än engelska, men man vet aldrig, det var många fler böcker att läsa i svenskan, orka!




Shots

Snacka om 'bakfyllehelg', är fortfarande helt slut efter i lördags. Steg upp kl.7, tenta vid 9 (satt bara två timmar och skrev) sedan hem och möta upp sötis. Åt pizza på kvällen sedan åkte vi till campus för att festa. En av mina kurskamrater fyllde 20 så vi var hos henne - synd bara att man inte orkade äta någonting! Haha.
Vi drack "godisshots" och spelade Twister bland annat. Fast vi fick sticka hemåt redan lite efter 24, var rädda att missa bussen :P hade inte varit kul att gå hem, ca en timmes promenad mitt i natten.
Shots, shots, shots,
Shots, shots, shots,
shots, shots, shots....

:) en låt som spelades mycket under kvällen. Haha.

Igår var det tänkt att jag skulle plugga inför nästa tenta i litteratur men det blev inget med det. Åkte och köpte hamburgare som är den perfekta maten dagen efter ;P sedan vilade vi hela eftermiddagen.
Idag fick jag skjuts hem av sötis vid halv 8-tiden. Snacka om lite sömn denna helgen! Jag är verkligen helt slutkörd!
Nu har jag precis varit och lämnat in min uppsats, men missade den första bussen tillbaka till stan. Jag bestämde mig för att gå till en annan hållplats en bra bit bort men när jag kom dit fick jag vänta i evigheter. När det väl kom en buss, den jag trodde att jag skulle med, så stannade den inte! What the...? Jag fattade ingenting, måste ha stått på fel sida av vägen eller något, så det var tillbaks till ruta ett igen. Herregud alltså! Jag har verkligen problem med bussar, att komma med rätt iallafall. 

Godnatt.


Beat it

Tenta imorgon, men nog om det - nu blir det musik istället :P tänkte dela med mig av lite bilder. Jag är inte så öppen med sånt, men what the heck, det är ju ändå ingen som läser det här.

My Chemical Romance. Malmö 2007.




Konstig bild jag tagit med min mobilkamera. Igenom ett Alice Cooper album. What was I thinking? ^^


Ozzy Osbourne. My number 1. Fortfarande min högsta önskan att en dag få se honom.


Mitt egna verk :P

Kiss 2008. Önskar verkligen att jag kunnat se dem i sommar också.


Avslutar med denna.
Man kan säga att det är såhär jag mår i veckorna då det låter dunka-dunka från grannen.
:P


The battle races on...

The soap-opera continues...
Såg precis säsongsavslutningen av den nya säsongen av The Hills. Stackars Audrina, (som vanligt) hon kommer aldrig över Justin (som är en idiot). Hon borde väl kunna hitta en mycket bättre. Finns det inga andra killar i Hollywood än de fula killarna i The Hills? haha. Jag får hålla mig till de gamla säsongerna med Lauren som var bäst. Heidi och Spencer är ju för mycket med sitt bebissnack. Ska man inte bestämma om man ska ha barn innan man gifter sig? Bra att vara överrens i förväg. Omg!
Nu till min egen såpa; igår kväll var det världens liv i trappuppgången. Sedan fortsatte bråket inne hos grannen i tre timmar (!) ganska obehagligt kan man säga. Mamma sa att det stank sprit i trappen så det var säkert något slags fyllebråk. Inte bara att de spelar musik hela veckorna i tid och otid, nu ska de bråka också!
Hoppas det är lugnt idag så jag kan plugga ifred. Jag är så j*vla nervös inför tentan på lördag. Har ont i magen konstant och mår illa. Kan ju vara att jag börjar bli förkyld, det gör det inte direkt bättre.
Nej nu ska jag dra,
byebye.


Rated R

Nu lyssnar jag på Rihannas nya album Rated R på Spotify, sounds good :) Jag hade egentligen tänkt köpa den så fort den kom ut men nu blir det inte så eftersom jag får den i julklapp istället. Jag trodde först inte att jag skulle orka vänta så läääänge :P men det går ju bra så länge man kan lyssna på nätet. Hoppas inte jag har tröttnat till jul bara...not likely ^^
Mycket att göra idag som vanligt...men som vanligt så känner jag mig så stressad att jag inte gör någonting. Igår kväll firade vi mormor som fyllde år. Hon har ju inte kanal 5 hemma, så hon fick komma hit och titta på Ullared :) haha. Tråkigt att det bara är ett avsnitt kvar nu, om det inte kommer julspecial också.

This is stupid, i'm not stupid
Don't talk to me like i'm stupid
I still love you but I just can't do this
I may be dumb but i'm not stupid



RSS 2.0