Knockin'

What a day, jag har verkligen arbetet hårt idag. Om man nu kan kalla det arbete att gå hemma en hel dag :P men jag har gjort en del hushållsarbete om man säger så...Bland annat bakade jag en äggfri sockerkaka, äntligen! Jag har fan inte ätit något fika sedan jag fick reda på att jag var allergisk i september förra året! Eller fikat har jag väl gjort, men inte bullar eller sockerkaka. Synd bara att den var alldeles degig i bottnen, det kommer nog dröja länge tills jag äter den igen!
Annars har jag bara skrivit uppsats och tänkt på uppsats hela tiden, samt spelat Skip-Bo med mormor och morfar som kom hit och fikade i eftermiddags.
Nu ska jag öva på min "gitarrläxa" eller vad man nu ska kalla det :P

Knockin' on heaven's door är det jag försökt lära mig spela i snart en vecka. Det lär nog ta ett bra tag till innan det låter bra. Men har man två gitarrer borde man kanske försöka lära sig spela åtminstone en låt. Haha.




Overdramatics...

Housewifes of New Jersey, jag säger då det....så himla roligt program - om ingenting egentligen. Överklasskvinnor som har för mycket fritid och för mycket pengar att spendera. Detta är ändå underhållning för mig. Tänk att man kan gå in så mycket för en serie :)
Ikväll blir det Robinson...annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Har suttit och skrivit på en uppsats hela förmiddagen och så gick jag på stan i eftermiddags och köpte en snygg t-shirt. Blahablaha.



Star W

Igår köpte jag en Star Wars t-shirt. Jag har funderat på att köpa den hur länge som helst. Egentligen gillar jag inte Star Wars så mycket, men har iallafall sett alla filmerna :P Hoppas att S gillar, de är hans favoritfilmer. Nu lär jag bli populär ;)





Idag ska jag hem till mormor och morfar och äta lunch, sedan åka och storhandla. Även om man studerar känns det som att man inte har någonting att göra vissa dagar. Jag lämnade in ett arbete tills idag. Visserligen är det en ny uppsats som ska bli klar tills nästa onsdag, men orka börja med den nu! det får helt enkelt vänta. Imorgon kommer S hit en stund och så tors eller fre ska jag på stan med A, så jag är nästan helt uppbokad denna veckan. Trevligt :)  Det värsta jag vet är att inte ha någonting att göra. Jag får panik då.
//Over and out


Sommar (I wish!)

God kväll :)
Det blev ingen tröja igår när jag var på Gina Tricot, hittade istället denna klänningen...

En riktig sommarklänning, men jag har haft den på mig hela helgen ändå. Kan bara inte vänta ända till sommaren! Lite kallt dock. Speciellt när vi gick på sjön,...


Brrr. Jag hade tur eftersom isen höll.


Datorn krånglar så jag ska dra.

//Natti


Drömtröjan just nu...

Den här tröjan såg jag på Gina Tricot förra veckan, "vill ha vill ha!" :)
I början av veckan gick jag för att prova den, men inte fanns den i min storlek inte. Det är bara så typiskt! Jag har gått dit nästan varje dag nu och kollat om de fått in andra storlekar men den finns bara i XXL. Jag vet att det är inne med stora tröjor men inte så stora väl? :P Det borde ju finnas fler att välja mellan.





Who's that girl?

Såg precis att Heidi opererat sig ännu mer! Oh My God, hon var ju snygg som hon var i de första säsongerna av The Hills. Why, oh why?
Min första tanke var att Spencer måste ha manipulerat henne eller nåt ;P om han nu är lika hemsk i verkligheten som i The Hills hade man kunnat tänka sig att det är därför.
Jaja, nu ska jag inte börjar prata för mycket om plastikoperationer. Jag är iallafall emot det om det inte är så att man har skadat sig allvarligt osv.

seriefigur =)
Jag som seriefigur (gillar serieteckningsfunktionen i mobilen).

//Ciao!


Cookies

Godmorgon. Eller inte :P har inte sovit alls pga migrän, usch :/ Jag får se till att dricka mycket kaffe så får vi se om det går över. Det brukar faktiskt hjälpa ibland om man får i sig koffein (inte kokain, haha).


Fruktsallad jag år igår, mums.



Hittade ett roligt recept på nätet =)

Ingredienser

  • Ett ägghelvete
  • 1 dl sur mjölk
  • Så lite smör som möjligt
  • Ingen jävla mandel iallafall
  • 2 dl bakpulver
  • 1 pkt fula russin
  • 1,5 dl allerginötter

Fyllning

  • 1 dl vaniljsocker
  • 1 melon eller något annat
  • Mycket sprit

Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med elvisp i en timme. Grädda direkt i skålen, skit i att smöra och bröa; kakhelvetet fastnar ändå. Dunka utav bara fan för att få ut skiten på matbordet. Garnera med krossad melon och sprit. Om kakan inte lossnar, släng ut bunkhelvetet genom fönstret och drick upp spriten!




Bilder och ny kurs


Förra veckan lila+svarta nagellack :P


Music.


Har på mig min nya rosa tröja idag ;)

nemi

Tyckte denna passade bra idag, ur den senaste Nemiboken.
Har haft introduktion till den nya kursen idag, svenska. Verkar svårare än engelska måste jag säga. Första delkursen skulle det tydligen inte vara tenta på, men uppsatser till varje vecka. Jag har en uppsats att skriva redan till nästa tisdag om språket och samhället. Jag som inte ens har kurslitteraturen än!
Det här kommer att bli stressigt :(



SP me

Inte mycket på gång idag...Tittat på 21 Jump Street och läst en bok om Madonna.
Och så gjorde jag den här bilden på mig i South Park ^^




Lite likt är det nog...:P

Först till kvarn

Hittade denna på argalappen.se

lol :)

Kan inte vara många som nappar på det förslaget! ;)

Photographs

Delar av Rihannas Photographs; en låt som har spelats om och om igen i mitt huvud hela dagen :P

Now baby it’s killing me
I’m saying it’s killing me
The fact that you ain't around
Baby I’m falling down
I need me a remedy
Been looking for remedies
I need you to be around
And baby I’m hurting now
I know you’re a better man
(When I was your girl)
This land is a better land
(When you’re in my world)
Today will be better babe
If it were like yesterday
So happy and lovely...

All I’ve got, all I’ve got
All I’ve got are these photographs
All I’ve got, all I’ve got
All I’ve got is nothing without you
You, you,
Got nothing without you
You, you,
Got nothing without you

Goodie :)
Annars har jag bara pluggat hela dagen, eller iallafall eftermiddagen. Träffade älskling efter lektionen idag och åt lunch, kebabtallrik (mumsigt).


The story of my life



Idag har jag och S varit ute och gått i snön och kylan, inte som på bilden med pappas katt. Igår kväll gick vi också en lång promenad. Jag hatar kyla, vill bara ha sommar, men det känns bra att äntligen vara ute och gå. Har inte varit ute sedan i somras någon längre sträcka, pga allt pluggande som tagit upp min tid.
Nästa helg har jag min sista tenta i engelskakursen. Är riktigt nervös då jag inte vet vad man bör kunna eftersom det mest är en massa årtal och gubbar :P Jeez.
Även om det har varit mycket slit kommer jag sakna det. Jag tycker mest att det blir jobbigt att börja med ett nytt ämne och med nya kurskamrater nu när jag har vant mig och har folk att umgås med. Man vet ju inte hur det kommer bli med allt det nya. The story of my life, alltid är jag orolig för något.
Det har iallafall varit en mysig helg:)


High society girl

Update.
Idag skulle jag haft lektion 8-12 men det hade tydligen blivit fel på schemat så det var bara till 10. Hade ju varit värre om man kommit vid 8 och det varit 10-12...
What to do? Egentligen borde jag plugga som en galning inför sista tentan som är nästa lördag, men som alltid sitter jag hellre och lyssnar på Spotify eller chattar. Just nu Melody Club.
Det kändes konstigt i måndags då jag åkte in och det nästan inte var något folk alls. De flesta har nog varit lediga till idag, men vi var de första elever någonsin som hade lektion på det nya universitetet :) Imagine that; detta kommer att gå till historien (!) Haha.
Konstigt att det har snöat två dagar i rad i regnstaden nummer 1. Helt insnöad i lägenheten idag alltså :P känns inte bra att man inte har varit ute och gått någon längre sträcka sedan man började plugga. Hoppas jag kan ta igen det till sommaren, jag lär ju inte ha någon chans att få tag på ett sommarjobb iallafall. Helt omöjligt tror jag. Och jag har lite andra planer, men då för att lyckas med de planerna behövs pengar, och då är jag tillbaks på ruta ett...
Fick fylla i ett formulär om hur kursen hade varit. En av frågorna var något om de hade gått igenom hur man kunde ha nytta av engelska i arbetslivet. Hmm...det tror jag inte vi har fått veta. Däremot skrev jag att det varit jobbigt att ha tre tentor tre lördagar i rad.
Tänk om man kunnat skriva "pga av detta har jag inte kunnat festa på tre fredagar. Hela mitt sociala liv har gått till spillo!" Bara en idé.
Inte för att jag går ut så ofta, inte för att jag ens går ut en gång varannan månad eller så...(I think), men man kan ju låtsas. Nu är jag bara flummig.
Ska försöka komma på något att laga till lunch nu,
Byebye


10-01-01

Vaknade upp inatt med världens migrän...eller nej det var inte inatt, utan klockan 8 imorse. Det kändes som om det var natt eftersom vi gick och lade oss vid halv 3 imorse.

Först var vi hemma hos mig och åt.
Räkor med vitt vin och rostat bröd som förrätt.



Efter det blev det grillad kyckling och pommes frites. Gud vad mätt jag blev!
Sedan gick vi hem till A och T. Spelade spel och tjafsade om världskrig och politik om jag inte minns fel ^^



Känner mig lite sådär idag, man har ju trots allt inte varit uppe särskilt länge :P
Eftersom det är pizzans dag idag så åt vi självklart det till lunch.
Snart blir det hem till S ett par dagar sedan börjar skolan igen den sjunde. Eller egentligen redan på måndag, men give me a break! Jag vill vara LEDIG lääänge till.
/Puzz


RSS 2.0