Mm pink...

Idag har jag och S varit och solat hemma hos A. Sedan gick vi på stan. Och ikväll blir det biljard förhoppningsvis :)
Köpte dessa skålar på Lagerhaus. Jag har funderat på att köpa dem sedan i julas eller något. Jag hade velat ha koppar också men det blev för dyrt tyckte jag så fick nöja mig med skålar. Man kan kanske ha dem som godisskålar ;)



Söta eller hur? I love pink.

Dramatik

Slödag. Har bara suttit ute och solat och läst hela dagen. Just nu kliar mina ögon som fan så jag antar att jag är allergisk igen. Pollensäsongen borde ändå vara över så jag gissar på att jag blivit allergisk mot gräs. Vad annars kan det vara? Jag kände likadant igår kväll och då hade jag också varit ute hela dagen.
Igår när jag var ute och gick vid sjön med mamma var det några polisbilar som körde där. Nyfiken som man är ville jag se vad det var frågan om. Vi satt på en bänk och märkte att alla som gick förbi oss några meter bort vände sig om så det verkade som om det hade hänt något. När vi började gå var det en polis som sprang efter en man som hoppade i sjön. Det hade tydligen varit slagsmål, stod om det i tidningen idag. Ändå satt folk helt lugnt runt omkring och åt glass och solade. Ganska konstigt egentligen, men vad ska man göra? Inte många som vill ingripa när det händer sådana alkoholrelaterade slagsmål.
Undrar om man vågar gå en sväng ikväll? Det är också en sak som känns för jävlig. Att inte veta att om man som tjej vågar gå en runda ensam :/
Jaja. Imorgon ska jag träffa min kusin och spela minigolf. I'm looking forward to another sunny day.


Terminator

Helgen har varit bra. Var och såg Terminator Salvation igår kväll med S. Den var bra men det var lite komplicerat. Jag har ju inget minne av den gång jag såg de tidigare filmerna, måste varit ganska längsedan så jag visste inte så mycket om tidsresor m.m. Men ändå, det verkar bli en riktig biosommar för mig. Nästa film blir Harry Potter, eller kanske Transformers. Vi får se...Efteråt bjöd jag S på en öl och han bjöd mig på en rom och cola...undrar om vi blev kvitt? ;)
 
Köpte två filmer idag på Hemmakväll. Den ena var fortsättningen på Systrar i jeans (jag visste inte att det fanns en uppföljare än). Tittade på den så fort jag kom innanför dörren. Inte riktigt lika bra som boken. När jag slog upp det senare på wikipedia såg jag att den var baserad på de tre sista böckerna. Inte bara 2:an som man hade kunnat tro. Dåligt! Jag vill ju att det ska komma en ny film för varje bok. Inte klämma ihop alla de sista till en. Suck.
Köpte även Aeon Flux the complete animated collection. Jag hade aldrig hört talas om den innan men det ska bli spännande att se vad det är. En agentserie kanske? We'll see. Det är bra med boxar, då har man mycket tid att ägna åt tv:n...that's good :)

Nej nu ska jag sova.
Just sleep.


Do blondes have more fun?

Imorse fick jag ett ryck och bestämde mig för att färga håret blont. Låg och tänkte på det hela natten ;) haha. Fast det blev inte något vidare, det är lite svårt att färga från brunt till blont. Speciellt då mitt hår har varit svartfärgat tidigare. Det blev bara blont upptill vid benan om man säger så. Jag rusade bort till frisören och de sa att jag får komma tillbaks senare i eftermiddag så ska de försöka fixa det antingen idag eller imorgon. Men snabbt iallafall sa hon, Thank God!
Jag ska nog inte färga det hemma fler gånger, det blir aldrig som man tänkt sig. För två år sedan färgade jag det rött men då blev det också bara upptill. Verkligen bad hair day som det ser ut just nu. Hoppas hoppas hoppas det blir fint snart :)
Annars vågar jag inte visa mig bland folk!

min nya färg ;)


Fup off

Fotboll + öl. Inte direkt som jag hade planerat igår kväll ^^
En av de få gånger jag bestämmer mig för att kolla på en sport och då förlorar Sverige! haha. Och idag är det tydligen EU-valet eller nåt. Visserligen får jag rösta, men varför skulle jag göra det? Det känns inte som någon idé när man inte ens är insatt i något av det. Snart ska jag hem till sötis. Imorgon måste jag tyvärr åka hem för på tisdag ska jag på studentfest :) Trevligt trevligt.
Imorse när jag vaknade tittade jag på min dvdbox med alla avsnitt av Father Ted. Jag fick dem i försenad födelsedagspresent av S. Den roligaste serien jag någonsin har sett :) Tyvärr är det ingen översättning på avsnitten (mer än engelsk text) men det gör inget. Jag ska ju ändå bli översättare (förhoppningsvis). Serien handlar om tre präster som bor på en ö som heter Craggy Island. Father Jack Hackett är väldigt enstavig och hans favoritord är "Drink!" De får inte svära heller så de säger andra saker som "feck" och "fup" istället för the f-word. 

End of the hills

Såg det sista avsnittet av The Hills idag. Fan vad tråkigt det kommer bli utan Lauren!  Kristen är bara för mycket. Men jag kommer ändå titta på de nya avsnitten som kommer till hösten ;) jag antar att Kristen verkligen kommer ställa till det för de andra i serien, speciellt som hon verkar ha falltit för Audrinas ex...poor Audrina.
Jag och mina såpor...;) men ärligt, hur kul hade det varit utan tv?
Och ja, jag grät i slutet...
 
Jag gillar Audrinas nya hårfärg ;)


http://www.mtv.com/videos/the-hills-season-5-ep-10-something-old-something-new/1612264/playlist.jhtml

Ttyn!

Talk to ya never. Så väldigt Paris Hilton ;) Såg precis första avsnittet av My New BFF...att jag inte har något bättre för mig, men så är det när man gillar att titta på reality-tv. Fast speciellt äkta verkar det ju inte alltid vara. Jag blev lite förvånad då jag märkte att Paris inte var tillsammans med Doug från The Hills (istället var hon med Benji) så det måste vara inspelat för längesedan...eller kanske inte med tanke på hur ofta hon byter killar :P haha. Men ärligt talat, hur ska hon kunna lita på någon av tjejerna/killarna som vill bli hennes bästa vänner? Det där med att de skulle färga håret och klippa sig som hon ville då; det påminde mycket om de som inte vill i Top Model. Alltid är det någon som blir upprörd och vägrar göra om sig. Haha. Jag hade nog gjort det, hår växer alltid ut och jag har aldrig varit rädd för förändringar när det gäller just det. Har haft många olika hårfärger och längder. Jag tyckte jag kände igen tjejen som åkte ut ikväll, Michelle, sedan kom jag på att jag sett henne i Momma's boys.
Ttyl...


Första juni

Vilken varm dag! ¤
Jag har varit hemma hos mormor och morfar hela dagen. Solat och slappat. Läst och lyssnat på min iPod, så härligt :) men nu är jag mest trött. Det känns som jag inte har sovit gott på en vecka. What's wrong with me? För mycket att tänka på som vanligt. Då är det bra med en dag som denna då man bara kan ta det lugnt och glömma allt annat. Jag läste i tidningen att man skulle njuta av vädret idag då det skulle bli sämre i veckan. Då blir det till att börja ta brun-utan-sol igen ;P 


RSS 2.0