Störningsjour

Migrän from hell idag...
Igår kväll hade vi behövt ringa störningsjouren. Grannarna som bor under oss förde ett himla oväsen. Ända sedan vi flyttade hit har vi nästan inte hört några ljud - men då har det väl berott på att det inte varit något festande tidigare. Nu när det väl var fest så lät det elefanter klampade omkring med technomusik på högsta volym. Det är en sak om folk pratar och så, det hörs inte så farligt men måste man ha världens högsta musik på!?
Som tur är slutade de vid 23-tiden, annars hade man nog fått ringa någon...:P tänk om man hade haft en tenta eller något dagen efter? Tur att vi inte bor på Campus iaf...det har man ju hört en del skräckhistorier från.

Shoppingabstinens

Åååh, en sån här topp vill jag verkligen ha!

Från Gina Tricot.


Dem här hade inte heller varit fel. Nu kan man ju ångra sig för de andra jag köpte förra veckan som var i en annan färg. Jag älskar leopardmönster, som säkert de flesta förstår :P men nu får jag försöka nöja mig med dem jag redan har. Tänk om man hade varit rik nu, då hade jag köpt en egen klädesaffär :P

Imorgon ska jag iallafall äntligen in till stan tillsammans med A. Det var hur längesedan som helst nu. Egentligen behöver jag ju nya skor, men känner jag mig själv kommer det sluta med något helt annat. Vi får se imorgon...;)

27 okt

Idag är en sån där dag då man bara vill sitta insvept i en filt och titta på tv. Eller det kanske inte bara är idag, det är egentligen så varje dag det är grått och trist ute :P men idag har jag inte tid för det. Har mest skrivit uppsats. Känns bra att jag bara har två sidor kvar. Det är bara det att när man har så få sidor kvar kommer man ändå inte på vad man ska skriva. Help!
här kommer en liten bild på vad jag och S åt till lunch...kyckling och ris. Mums :)


Den här dagen betyder ändå mycket för mig eftersom min älskade lille kanin hade fyllt 11 år om han levt. Lacke r.i.p. <3

Jag och en annan kanin...

The Hills :)


Idag blir det The Hills hela dagen :D och kanske lite pluggande också...we'll see. Jag fick hem den för några dagar sedan och har tittat igenom hälften, men så är det ju en del extramaterial att se också.

Let there be light...




Köpte en ljusstake och en julstjärna på stan idag...julstjärnan har jag inte monterat ihop än...Hängde även upp min lila ljuskula i fönstret. Fast ska nog vänta till första advent innan jag plockar fram allting. Den lila är ändå okej, eftersom den inte är så "julig" som de andra ;)

Leo-love

Äntligen
Now they're mine!
Leopardleggings från Gina.
=)

Winterland

Vilken chock jag fick imorse när jag tittade ut genom fönstret; SNÖ!!!
Jag som trodde att det var höst, inte vinter...min första tanke var "åh nej", sedan "vad ska jag ha för skor på mig!?" Jag har inga riktiga vinterskor. Visserligen har jag två par stövlar. Det ena paret läcker in och ger mig skoskav så de kan jag bara gå med en liten sträcka när det är torrt ute. Det andra paret är alldeles för klumpiga att gå i, de är för tunga på något vis.Det får väl bli ett par fodrade tygskor jag har...men så snart jag får pengar ska jag införskaffa ett par kängor tror jag.


Outside my window...

I give up

What the?? Är det något som hänt med den här sidan eller? Det går inte längre att bestämma storlek på bilder :/ konstigt... Det känns som att allting går fel nuförtiden. Jag har verkligen tröttnat på allt vad vården heter. Man ringer till ett ställe, men blir sedan hänvisade till ett annat. Väntade på samtal från vårdcentralen i tre timmar och så när de väl ringde sa de att jag tillhörde campushälsan, wtf!? Idag är det tänkt att jag ska plugga med en kurskamrat men det lär inte bli av nu när jag väntar på samtal. Fatta vad pinsamt om telefonen ringer när vi sitter och pluggar...:P jeez. I helgen har det varit pluggande mest hela tiden. Men har även sett Prince of Persia i lördags kväll. Den var riktigt bra, men var alla ormar verkligen nödvändiga för handlingen? Annat än för att skrämma slag på mig då...haha.

Chill out

Goodmorning. Det var ett tag sedan jag skrev senast. Det har verkligen varit en jobbig vecka med bland annat uppsatsskrivande. Jag satt två timmar igår och ändå fick jag bara text till en sida (av tio)...usch :/ det kommer ta lååång tid innan jag är klar.
Mmm...Chili con carne. Första gången jag och S lagat det. Det blev precis som det ska :) Mumsich!
Sedan blev det Macahantittande...sista avsnittet i säsong 3. Nu måste vi bara försöka få tag på fortsättningen snart. Vill se nu!
Mysklädd :P många fina mönster...:)
Idag blir det mer pluggande tror jag. Eller kanske en runda på stan igen. Var på marknad igår och fick lite julsaker av mamma. Kom på att vi inte har några, så vi ska nog satsa på att köpa en stjärna till vardagsrumsfönstret och kanske en lite julgran också...Men än är det ett tag kvar tills dess.

It aches...

Blä. Hela jag mår dåligt just nu. Ont överallt känns det som, huvudet, ryggen, varit förkyld i över en månad nu....the list goes on and on and on....ringde vårdcentralen nyss så får vi se om jag får en tid i eftermiddag eller någon annan dag denna veckan. Hoppas jag iaf. Jag har ju inte direkt haft någon tur med undersökningar genom åren. Shabblat bort blodprov m.m. Men hoppas det löser sig idag!
Ajajaj...det blev ett riktigt klagoinlägg idag...:P

More food!

Friday night.


Multitasking ? :P


The chefs.


= the result.



Detta blev ett matinlägg, men finaste bilden under kvällen är helt klart denna =)


I ♥ tofflor

Härom dagen köptes det tofflor; kanintofflor till mig och vargtofflor till S. Det ser ganska roligt ut...:P men perfekt att ha nu när det börjar bli kallt.






"Hmm....vad är detta?" :S
Katten var inte road.

Glasses 8)

Provad nya glasögon i onsdags. Men synundersökningen gick inte bra, så får göra om den nästa vecka :P till sist visste jag inte om jag såg bra eller dåligt. Kan vara att det tog 50 minuter att undersökas och då säger det sig självt att det inte blir bra resultat. Hann ju blir jättetrött och få ont i ögonen mot slutet så jag inte kunde anstränga mig längre...usch :/ Men om det blir några nya glasögon får det bli ett par stora som på bilden med mönster, ett par svarta lite mindre och ett par solglasögon. Jag ska köpa 3 för 1.



Dessa var mer fyrkantiga, men jag gillar nog de andra mer.


Dessa påminner om dem jag har nu, men jag vill inte ha riktigt så smala igen...

Nu blir det pluggdag tills S kommer hem, sedan hem till hans föräldrar och passa katt. Har sovit sååå dåligt de här senaste två nätterna när vi sovit borta, men nu är det bara en natt kvar. Imorgon ska vi hem och pappa kommer på besök. Jag är iallafall hemma på dagarna och pluggar, fast igår orkade jag inte pga sömnbristen. Idag får vi se om det blir något gjort. Läsa grammatik och göra översättningsövning klart blir det iaf.
Goodnatt! :P


Pepparkaksdag ;)

Jag hade ingen aning om att det är kanelbullens dag idag...lite konstigt att jag gjorde mjuk pepparkaka då :P Men bakade gjorde jag iallafall. Haha!


Sockerkaksplåt...


Tranbärsjuice och kaka.
Dessvärre blev den inte alls som den skulle. Det var meningen att det skulle vara som sockerkaka, men den blev helt degig och inte alls rätt form. Ge mig en ny ugn nu! Den vi har är inte världens bästa att baka i om man säger så.

I need coffee!
Vi får se vad som händer ikväll. Egentligen borde jag börja tänka på vad jag ska skriva för uppsats, men men...det blir väl TV istället ;)


Sweet like chocolate

Godmorgon, eller eftermiddag snart kanske. Har sovit länge idag efter en trevlig kväll igår med Monopol och Wii-spel :) men konstigt nog vaknade jag upp med en hemsk nackspärr...kanske för att vi satt och spelade så mycket och man inte direkt hade något ryggstöd. Det blir spikmatta senare för att se om det hjälper...
Här är två ljusstakar vi fick, så söta. A vet precis vad jag vill ha.
Idag ska vi åka ner en sväng till stan och senare hem till S föräldrar och äta ikväll. Sedan får vi se hur det går med pluggande kommande vecka. Har mycket att göra nu när tentan är över och en ny delkurs börjar direkt.Usch usch!
frukost :)
Min frukost. Chokladflingor, yoggi och picknicklatte ;) Mums!

Misery, oh what misery.

Idag hade jag tenta i engelsk litteratur från medeltiden till 1800-talet, skojigt va? ;) Jag har pluggat som en galning hela veckan men så blir man alltid lika förvånad...redan vid första frågan fastnade jag och satt där som ett levande frågetecken. Haha, NOT GOOD! Om jag har tur nu så kanske inte de första frågorna spelar så stor roll. Det var ju en annan del där vi skulle skriva 2 stycken uppsatser som gav 20 poäng var, så då är det bara att hoppas att man samlade en del poäng där. Vi får se. Får nog svar redan nästa vecka så nu blir det några dagars ångest och plågan :P
Ikväll ska vi ha besök av A och T. Spelkväll tror jag, alltså Wii-spel :) Fast just nu är jag så hemskt trött eftersom jag steg upp halv 8 och inte sovit mycket pga oro inför tenta. Det spelar ingen roll om jag försöker slappna av, det är som att så fort det är tenta är kroppen inställd på att vara vaken. Ain't it strange?


RSS 2.0