I gotta get out of here

Yes, solen skiner idag :) Vågar man hoppas på att det börjar bli vår?
Jag är världens tröttaste idag, vet inte hur jag ska orka in till universitetet till kl.13. Grannarna väsnades hela dagen och kvällen igår. Helt sinnessjukt. 
Igår var jag med A en stund hos mig och försökte plugga, men det gick inte pga allt oväsen så vi gick på stan en stund istället. Fy faen alltså, jag orkar verkligen inte bo här länge till!
Jag har hittills fått två erbjudanden om lägenhet men det var redan till 1:a april och det känns alldeles för tidigt. Jag kommer knappast söka studielån för april/maj, det är mycket bättre om vi hittar något till juni. Just nu oroar jag mig mest för att vi inte ska få tag på lägenhet alls i sommar, vad ska jag ta mig till då?  
Det bästa vore ju såklart att flytta till sommaren då jag är ledig (om jag inte kommer in på sommarkursen jag sökt). Det är lättare än mitt i terminen som det är nu. Men men, vi får se hur det går.


Vampires will never hurt you

I helgen hittade jag den perfekta sommarkursen för mig; vampyrer och skräck. Jag läste om den i en tidning förra veckan och såg att den skulle gå till hösten vilket inte är bra eftersom jag ska läsa engelska då. Jag blev glatt överraskad när jag såg i lördags kväll att den ska gå till sommaren. Jag bara måste ansöka nu. Den ges på distans vilket passar mig perfekt eftersom jag troligen kommer vara ganska upptagen i sommar. 
Tur att jag har alla Twilightböckerna, men jag lär nog behöva se lite fler filmer. Jag hoppas att Twilight ingår som kurslitteratur. Det lär nog vara en populär kurs :)  S har tydligen ett dataspel som heter vampire mascarade eller något...:S Det verkar bli en riktig vampyrsommar för mig...I hope ^^

Vampire Diaries har blivit en av mina favoritserier....:)

Ska bara hitta böckerna också.
 Idag blir det redovisning i svenska om fördelarna med att använda sig av en overheadprojektor. Wish me luck.


Boom boom pow

"Ledig" idag, har inte gjort något särskilt. S var ett par timmar på eftermiddagen. Känns så tråkigt att vara själv en hel kväll såhär, men vad ska man göra? Mamma är iallafall på möte. Tyvärr tvingas jag lyssna på våra grannar själv som alltid väsnas som f*n. Det låter som om de har plattåskor på sig inomhus när de klampar runt och kärringen har ett så jobbigt skratt så det finns inte :P iiiihhhhii. Något liknande. *suck* Är glad att migränen har gått över nu.


Look what I got today. Köpte en skärbräda och några mått på Lagerhaus, så söta :) allt ska vara rosa i mitt framtida kök. Rosa och svart helst. We'll see.

Just nu läser jag den här spännande boken; The Host.



Very good. Har bara hunnit 100 sidor än så länge men man sugs in direkt.

Nu ska jag titta på matlagningsprogram och lyssna på mera klampande.
*klampetiklamp*


Lucky 13


Idag köpte jag den här klänningen (inte världens tydligaste bild), det var 20% rabatt på H&M så jag passade på. Lite väl impulsivt kanske men tyckte den var snygg. Nu har jag precis räknat hur många klänningar jag har, 13 stycken! Det är lite väl många...det är konstigt hur det kan bli. Jag har inte varit på stan på ett tag och var inte ens ute efter något speciellt, men det är så typiskt mig att hitta klänningar. Det är ju inte direkt så att jag har någon användning för dem heller. Haha, kan man göra annat än att skratta?


Förra veckan köpte jag en pärm som jag tänkte att jag skulle samla alla mina tentor jag får tillbaks i. Men nu har det visat sig att A4-papper med hål i inte passar...Dagens I-landsproblem or what!?


Prinsessan & grodan ^^


Feel the love

Glad alla hjärtans dag!

Det har varit en ovanligt bra helg med mycket löööv ;)
Igår var jag och S på bio och såg den söta Disneyfilmen Prinsessan och grodan. Äntligen än klassisk Disneyfilm som är mer lik sådana jag brukade titta på när jag var liten. Tyvärr fungerar inte vår VHS så jag har en massa filmer jag inte kunnat se sedan vi flyttade för två år sedan.

Jag har varit hos S hela helgen. Jag är helt uppspelt just nu, det verkar som om saker och ting börjar ordna upp sig. Jag vågar inte riktigt säga vad det rör sig om eftersom man aldrig kan vara för säker. Vi får se när det börjar närma sig våren...;)



Imorgon har jag redovisning igen, ett tal om min retoriska historia (hmpf). Vilken tråkvecka det kommer att bli med en massa skolarbeten som vanligt :( Söndagar är verkligen ångestfyllda, men idag är det ju ändå kärlekens dag. S har fått Star Wars kinderägg och en ros av mig och jag fick ett livealbum med Alice Cooper.
<3<3<3


A brutal wakening

#&*^¤# *censur*
Jag känner mig som ett åskmoln nu. Inte särskilt roligt att vakna av någon strax innan kl.7 som är nedanför mitt fönster och skottar snö. Fy fan alltså, jag som inte börjar förrän kl.10 idag och egentligen hade tänkt sova till halv 9. Just nu när jag skriver detta har ljudet slutat, men nu är jag ju redan vaken så det är inte en tanke på att försöka sova en halvtimme till. Snacka om att vakna på fel sida!
Idag ska jag ha redovisning och i eftermiddag börjar den nya delkursen i grammatik (svårast av allt). Det blir en heldag vilket är ovanligt. 
Jag vill sova! 


Dream on...   


Snö

Snö, snö, överallt. Jag vill ha sommar nu!
Ännu en tråkig vecka då jag måste sitta och skriva uppsats, eller skriva och skriva jag vet inte hur det är med det :P det blir mest att sitta och titta på en massa avsnitt av Paradise Hotel på datorn istället, haha.
Jaja, nu ska jag gå och äta årets första semla.


Yes yes :)

I am so happy today!
Jag klarade min sista tenta i engelskan så nu är det Godkänt på hela kursen :)
Mission accomplished.
Frågan är bara hur jag ska fira? Det lär inte bli av eftersom jag har en uppsats att skriva till på torsdag och en till tills nästa vecka. Men helgen som kommer ska jag kanske gå på bio, vi får se.
Jag behöver verkligen något att glädjas åt just nu (går inte in på fler detaljer). Kanske borde baka ännu en äggfri sockerkaka :P (som blir helt degig)
Jag kan iallafall säga att det här var en riktigt bra inledning på februari månad :)


RSS 2.0