Sista september

Gud vad trött jag är efter i eftermiddag. Hade tenta 14-17, I am so dead! :P hoppas hoppas hoppas att jag klarade den...men är inte alls säkert. Som vanligt. Som tur är har jag klarat alla tentor jag gjort de här två åren, men nu skulle det ju inte förvåna mig om det inte gick. Detta ämnet är verkligen knepigt.

Jaja, ikväll är det härligt ute. Det har varit fint väder hela veckan nu, can you believe it!? I denna regnstad är det verkligen ovanligt med fint väder så lääänge. Men jag har missat att vara ute pga pluggande inför tentan.




Säkert sista kvällen på balkongen för i sommar. Vi borde ha grillat ikväll.:) Undrar varför det hänger gräs från takrännan?

Autumn dress


Köpte en klänning på h&m idag...fick äntligen användning av presentkortet jag fick av S i födelsedagspresent i april :) köpte även ett rostrött linne (eller klänning).

What else? Oroar mig mest inför tentan som är på fredag. Synd bara att den är på eftermiddagen. Jag har alltid haft tentor på förmiddagar innan. Orka skriva tenta en fredagseftermiddag!

Chockbeskedet i veckan

Jag har ju tidigare berättat om mina problem med sköldkörtelinflammation...nu i veckan fick jag reda på att jag har Hashimotos sjukdom. Min första reaktion var bara ren chock. Jag hade och har fortfarande ingen riktig aning om vad det innebär. Jag fick bara reda på det i ett mejl från läkaren då jag frågade om vad de betydde efter mitt senaste besök då jag bara fått ett brev hem att jag hade rester av inflammtion kvar...Huh!? och då fick jag då veta att blodprover jag tagit tidigare plus ultraljudet av sköldkörteln i början av juli hade visat på denna sjukdom.
Det känns helt fel att det har gått till på detta sättet. Varför har jag inte fått veta något tidigare då? Det verkar ju som att sjukvården har vetat om det länge? Och det konstiga är att jag haft olika läkare varje gång. Det är som att man aldrig fått veta någonting. Och nu ska jag tydligen öka min dos med Levaxin till 75mg istället för 50 som jag haft innan, för det hade tydligen visat på blodprov från i mars! Herregud, i mars, det är ju flera månader sedan...inte konstigt jag har mått skit i flera månader nu. Jag skulle ju behövt hjälp för lääängesedan.

Jaja, det här blev ett riktigt sjukdomsinlägg. Men vart ska man annars prata av sig? Vem lyssnar egentligen? Inte sjukdvården iallafall.

Trötthelg


Toffs i fönstret från Chili. Maria Montazami skulle nog gillat den :)

What's up? Fortfarande kan man höra hamrande och klapprande från lägenheten under. Börjar drömma om att flytta till hus någon gång istället ;) det kan man ju drömma om, men det lär inte bli något med det förrän man jobbat i x antal år...vilket inte verkar så troligt som det är nu.

Jag har varit hur trött som helst sedan jag började ny termin. Det räcker med att jag läser en sida i en bok så blir jag jättetrött och orkar knappt mer. Inte bra. Kanske borde börja med någon form av hälsokost som gör en pigg!?



Idag händer inte mkt, håller på och tvättar och ska stryka...intressant! :P

Bang bang

Det var ett tag sedan jag bloggade senaste...vad har hänt? Börjat en ny termin då jag läser sociologi. Det känns lite flummigt än så länge då jag inte riktigt vet vad det går ut på eller hur mycket man bör läsa på inför tentan som är i slutet av sept. Men hoppas att det ger sig.

Imorse blev vi väckta med dunder och brak. Hur normalt är det egentligen att börja borra klockan nio en lördagsmorgon? Visst, jag förstår att folk vill hänga upp tavlor, men det är knappast normalt att göra det på morgonen en lördag! :P herregud alltså. Dessutom är det ju också så att det nästan har hammrats (stavas det så?) nästan varje vecka sedan vi flyttade in (i över att år). Oftast började någon spika upp tavlor på kvällarna varje gång vi satt vi tv:n. Ett tag tänkte jag att "de bankar säkert på oss!" men så kan det ju inte vara. Det är ju knappast så att vi har tv:n på med hög volym. Annars får de väl ringa på och säga till, eller? Hahaha. Alltid problem med grannar. Fast värre då jag bodde i stan då vi hade lövtunna väggar :P

Jaja, det här blev ett typiskt i-lansproblemsinlägg.


Såhär såg det ut när S byggde ihop vårat nya bord med stolar...inte klockan 9 på morgonen dock ;)

RSS 2.0