Cosy bath



Köpte den här hjärtformade kudden på Lagerhaus för ett tag sedan, nice :) det har blivit en hel del badande denna mörka årstid. Idag ska jag sätta mig och läsa på bibblan...har tyvärr inte fått tag i den ena boken jag behöver så får läsa den som referens på bibblan istället. Sist jag var där fanns den bara kvar på engelska. Visst gillar jag att läsa på engelska men det blir ju lite knepigt med såna termer då tentan kommer att vara på svenska :P

Igår kväll var vi hos mamma och åt och tittade på film. Skulle ha gått på kulturnatt men kände inte för det, mest pga att det var så kallt. Bio för det bli en annan helg. Funderar på Descendants (?) med George Clooney någon helg. We'll see.
//Byee

Ear cuffs

Hello. Jag är trötter. Det är mycket att läsa just nu. Började ny termin i sociologi förra veckan och är redan orolig inför tentan som är i feb. Det blir att läsa läsa läsa varje dag om det ska gå bra.
Igår var jag inne i stan en sväng och köpte bland annat örhängen (ear cuffs). Hoppas att de sitter i ordentligt bara.





Mumsigt fika, hallonsås, grädde och honungsmelon :)

Bondkringlor


Idag har jag bakat mumsiga bondkringlor (mormors recept). Men vart tog hålen vägen!? :P better luck next time. De smakade iallafall som de skulle och det är ju huvudsaken :) jag hade verkligen tur idag som var och handlade precis innan ovädret kom. Det har nu stormat och öregnat hela eftermiddagen, konstigt januariväder! var är snön? Inte för att jag är särskilt förtjust i snö heller...vill bara ha sol och värme!

Imorgon blir det en dag på stan om det inte är lika trist väder då.


Våra drinkar från i helgen...(min black christmas; vodka och julmust). Nu när jag går på pencillin blir det inget med det på ett bra tag.


Me in my bunnyshirt :)

Climbing walls

Snart har jag varit dålig i två veckor. Oh my God! Inte kul att bara vara inomhus hela tiden. Idag och igår har vi iallafall varit ute en sväng och gått, men det är inte mycket jag orkar. Är helt genomsnorig och halsen gör ont hela tiden. Det har blivit mycket te och honungsvatten på sistone. Jag klättrar på väggarna här hemma snart känns det som. På måndag ska jag ringa vårdcentralen igen och hoppas att jag får en tid snabbt. Sist blev det ju "ta en alvedon" precis som jag trodde! Som om alvedon och allergispray skulle hjälpa, det verkar ju vara bihåleinflammation.

Sedan nyårsaftonskvällen har jag iallafall hunnit prova olika sorters whiskey av min käre sambo. Haha :) Det lindrar ju iallafall lite i halsen för stunden...men som pappa sa så är det nog ingen medicin utan mer för att göra att man tänker på annat ;P

Jag hoppas inte att det är för sent att börja träna snart. Har funderat på att börja med zumba denna terminen, men jag hoppas inte att jag missat starten nu när jag varit sjuk så länge. Det lär ju dröja ett bra tag tills jag blir bra igen.


Mmm..C-vitaminer.

RSS 2.0