Pyntat o klart

Lite tidigt kanske men jag kunde inte vänta längre med att pynta. Jag ska vänta med att ta fram granen och tomtar såklart :P men det är finare nu med ljusstake och stjärnor i fönstrena. Vi har det så himla mörkt annars. Härom dagen köpte vi en liten batteridriven gran och en massa värmeljus. Idag ska vi åka och köpa gardiner till köket också. Och nästa vecka blir det lussebakning. Mums! :)






En liten del av den mysiga fleecefilten... Det är inte lätt att få till det med färgerna eftersom vi nästan bara har lila saker i vardagsrummet. Men allt lila har fått flytta in i sovrummet nu.

kanske blir det fler inlägg idag om något annat som känns aktuellt...*secret*

Movieday

I eftermiddag bestämde vi oss för att se Breaking dawn part 1. Äntligen! Nu vill man se fortsättningen, men det lär väl dröja. Synd att de inte gjorde en enda lång film av det på ca 3h för nu var det mest en lång väntan på att Bella skulle föda :P men men...


Hot and spicy...thaisoppa med kyckling till lunch idag, mums! det var nog ett år sedan jag gjorde den sist.

16 nov

Goodmorning. Long time no see. Jag har fullt upp med plugg. Fast de senaste dagarna har jag inte kunnat göra så mycket. Har i uppgift att göra en intervju och senare en observation med en person som har ett visst yrke (man får välja själv). Idag ska jag göra intervjun, sedan kan jag förhoppningsvis börja skriva. Det ska bli en mindre uppsats. Hjälp! Är så himla trött på uppsatser just nu. C-uppsatsen förra terminen tog död på mig. Den jag ska skriva nu är bara 6-7 sidor, men b-uppsatsen var ju 10 så det är nästan detsamma enligt mig.

Nästa vecka är det grupparbete, också hjälp! Jag har inte arbetat i grupp på flera år då det var vissa personer som inte ville jobba med mig på gymnasiet för att de inte trodde att jag skulle göra något, like what the f?? Jag gör ju ALLT. :P Längtar aldrig tillbaka.

Jaja, nu är det nya tider. Ska ta en sväng på stan i eftermiddag också om jag inte är alltför trött. Jag vaknade i måndags med världens halsont som inte har gått över än trots att jag äter halstabletter som om det vore godis och dricker honungsvatten tre gånger om dagen. Egentligen skulle jag behöva gurgla mig, men den medicinen tål tydligen inte sköldkörteln, suck, så det lär bli halsont ett bra tag till.

Vilket klagoinlägg detta blir (ta det inte alltför allvarligt). c ya.

Fail!



Njaa...det blev inte så bra med att sticka en snodd, den blev snarare en krage. Kanske kan använda den mer inomhus då den inte verkar skydda så bra. Jaja, whatever. Ikväll har vi haft ett "mini-julbord" här hemma med Jansson och prinskorv. S har tjatat hur länge som helst (sedan i somras kanske), haha. Nu var det alltså dags. Vi hade tänkt ta lite glögg senare men nu vet jag inte om jag orkar det eftersom jag förberedde smoothies i eftermiddags.


Såhär blev det, mums :)

RSS 2.0