Första advent

Äntligen har jag sett New Moon. Den var lika bra som boken om jag minns rätt...det var ett tag sedan jag läste den. Nu längtar jag efter fortsättningen! Snygga vampyrer och allt, men jag undrar om inte Jacob Black var hottest ;) Inte helt oväntat att det mest var tjejer som var och såg den; och så jag och min stackars kille, haha! Han verkade iallafall tycka att den var bra också.
Nu lär det dröja tills efter jul innan vi har tid att gå på bio igen. Hoppas Luftslottet som sprängdes fortfarande går då.



Ikväll har jag gått en sväng med mamma och tittat på julskyltningen. Det var mest jobbigt då det var så mycket trängsel, man såg inte så mycket direkt. Nu ska jag sätta mig och läsa tidningen och äta karameller ;)
Vi får hoppas att jag överlever morgondagen (redovisning). Usch usch.


julfint

*Kisses


Lite reklam kanske...


"Smygreklam" ^^
Myskväll. Fast sötis kommer inte förrän seeent, så det blir en lång och seg väntan. Jag lär väl kolla lite på idol som jag knappt har följt alls i år. Och kanske Circus Möller om det är ikväll också!?
Sista fredagen på länge som jag kan njuta. Sedan har jag tentor tre lördagar i rad, som jag säkert nämnt hundratals gånger för folk :P jag vet att jag är tjatig av mig. Haha.



Vilken överraskning jag fick härom dagen. Fick denna söta chokladjulkalender med min favorit, Hello Kitty av min söte pojkvän. Passar bra att jag ska till tandläkaren snart och allt ;)


Happy today...

...Because I passed the linguistics exam! Yay :)
Nu behöver jag inte oroa mig för omtenta iaf. Det hade ju bara varit för mycket om jag hade fått göra den plus tre andra tentor i december. I'm so happy happy.
What to do now? That is the question...jag känner mig helt förslöad när jag bara har föreläsning en gång i veckan. Samtidigt blir det mycket fika på stan med vänner :P haha. Igår skulle jag träffat en vän, men hon försov sig - till kl.16 (!) Det får bli på tors istället. Imorgon ska jag och S boka biljetter till New Moon. Har längtat så efter den, det fanns inga biljetter kvar till premiären.


Uppdatering

Good morning...
Kom hem tidigt idag som alltid när jag varit hos S en helg. Är hur trött som helst nu men har hur mycket som helst att göra. Som alltid lovar jag mig att jag ska försöka plugga hemma hos S men det brukar bara bli en kort stund. Satt en timme igår och skrev låtanalys som jag ska redovisa nästa måndag. Fick iallafall ihop 6 minuter, men fortfarande 4 som saknas...eller så kanske jag ska satsa på 8 minuter och fylla i med många "eeeh..." haha :P
I eftermiddag ska jag hem till en klasskamrat och plugga, eller kanske...;) vi får se hur det blir med det. Det lär bli en ganska lugn vecka då jag bara ska in till universitetet imorgon. Jag ska försöka samla ihop de sista julklapparna denna veckan. Känns ju skönt att vara klar med julklappsshoppingen tidigt med tanke på allt annat man har att göra. Fast jag kanske köper någon extra present i sista minuten med tanke på att S fyller år på juldagen och förtjänar lite extra :) <3



mums
Blomma av M&Ms ^^
(jag var uttråkad förra veckan)


Led Zep

Hello.
Idag ska jag vänta på sötis sedan blir det hem till honom i helgen. Jag måste börja skriva på min sista presentation som är näst nästa måndag. 10 minuter, usch! :/ jag fasar verkligen inför det. Man fick välja att analysera en bok, en dikt eller en låttext. Jag bestämde mig direkt för Stairway to Heaven. Samtidigt börjar jag ångra mig, det är verkligen svårt...svårt att analysera något överhuvudtaget. Vatten över huvudet, eller hur man nu ska säga!? :S haha.


Borde kanske köpa en Led Zeppelin t-shirt istället för Kiss...:)

awooch

Såhär såg min arm ut härom dagen efter ett par blodprover. Inte svininfluensavaccin dock (det får jag inte ta pga allergi). Lite komiskt att jag fick ett "barnplåster".

Nej nu ska jag gå en runda på stan, som vanligt.
Byebye babies.


You were my best friend

Vad är det med mig? Orkar verkligen inte plugga något alls i veckorna även om alla tentorna (3) närmar sig mer och mer. Usch :( Och så kan man ju undra hur illa det gick på min förra...

Saknar min älskade Lacke (1999-2008). Har varit utan honom i över 1,5 år nu men sorgen kommer aldrig försvinna. Han kommer alltid att finnas i mitt hjärta. <3 Jag tittar på en massa gamla bilder på honom för de senaste är för hemska. Han mådde verkligen inte bra den sista månaden jag hade honom. Han gick in i saker och hans fina bruna ögon hade blivit blågrå (kanske för att han blev blind).
Det bästa är att komma ihåg honom när han var ung och busig, som här när han satt på min rygg. Han brukade hoppa upp om jag lutade mig framåt ;) haha.
a long time ago.
Här är han nog 3 eller 4 år.


2007.


Shame on you

#*+¤% (beep)
Vem fan ställer ut sopor i trappuppgången istället för att gå några meter ut till soptunnan? Hur svårt är det?
Detta hade passat på argalappen.nu haha. Borde fan sätta upp en arg lapp på väggen vid entrén.
Äckligt är vad det är. Det värsta är att det luktar hela dagen även om soporna är borta nu. Vuxna människor som skräpar ner och spelar hög musik hela veckorna. Klipp dig och skaffa ett jobb! :P
Vill flytta nu!!! 


Oi, it's 8 in the morning

Hade jag en otursdag igår? Faktiskt så slog jag i mitt huvud 3 gånger, slump eller ej? I don't know. Det var värre för min mamma som alltid kollar på Idol. TV4 fungerade inte igår medan Idol och Cirkus Möller visades så vi fick kolla på Doobidoo och Skavlan istället. Konstigt nog fungerade TV4 igen när vi hade kollat klart på 1:an. Poor mum.
Steg upp klockan 8 idag, på en lördag, jag vet att det låter knäppt.
Jag ska nog gå en runda på stan redan när de öppnar eftersom jag ändå är uppe. Får se om mamma vill följa med.


11 nov (i brist på annat)



Började dagen med att ligga på spikmattan, har inte gjort det på jättelänge. Det var riktigt skönt men gjorde det bara ca 7 minuter. Ungefär lika länge som jag lyssnade på Child of Vision av Supertramp ;)
Breakfast in America är det bästa albumet, that's that.



Köpte ett skärp (leopardmönster såklart) och armband på stan idag...
Egentligen hade jag tänkt köpa en kjol jag såg igår men den var inte så snygg som jag först trodde :P


Me.

Back to reading White Teeth...


What to write tonight?

Ikväll har jag tittat på Andra Avenyn. Jag följde det när det började a long time ago men orkade inte med det (för mycket intriger). Det var lätt att hänga med igen då jag kommer ihåg en hel del (vad alla heter osv). Haha, då är det verkligen illa!
Idag har jag egentligen inte gjort något av det jag borde ha gjort. Blir verkligen stressad av att tänka att jag borde börja läsa allt jag ska hinna med, men orkar aldrig börja. Igår var jag på stan, lär bli samma imorgon. Idag åt jag lunch hos mormor och morfar i deras nya kök. Snyggt, ända problemet är att de inte listat ut hur alla apparater fungerar. Jag läste en uppsats min mormor skrev när hon var 16 år gammal. Den var skriven på ett riktigt bra sätt. Det är intressant att höra historier från förr. Önskar jag varit där :)


Läser den här boken just nu. Den är bra, men det kommer bli knepigt om jag måste analysera den. Inte det lättaste...

/Good Night


Helg(o/e)n

Halloweenhelgen har varit bra, även om vi inte har firat något. Jag och S blev bjudna på fest men det var inte i stan, vilket inte var så bra med tanke på att vi inte hade möjlighet att ta oss hem efteråt. Det blev inget med det, men vi hade mysig kväll hemma. Tittade på Änglar och Demoner i fredags och igår kväll tittade vi på Natt på Museet 2. Lite fjantigt emellanåt men det får man vänta sig när det är Ben Stiller ;) 
Har inte gjort något särskilt denna helgen egentligen. Förutom vår jättelånga promenad ända till CityGross. Det var starkt gjort när man tänker på att jag inte har varit ute och "motionerat" sedan jag började i skolan :P haha. Har bara inte funnits någon tid till det. Nu när det börjar bli kallt ute också så är det ännu mindre sannolikhet att jag kommer synas ute mycket. Förutom dagliga turer till stan.
Jag och S har oroat oss ikapp, han för sin uppsats och jag för min tenta. Hoppas jag inte behöver göra omtenta bara :/
Nog om det...ikväll är det Osbournes Reloaded. I'll be watching you Ozzy :)

Här kan man nästan tro att jag är utklädd, men icke! Det är Paint, plus att jag hade svart hår förra året. ^^
spooky ^^


En kväll på stan.



RSS 2.0