31 aug



Det nya köksbordet vi köpte förra veckan... Nice :) men var lite osäker på vilken färg vi skulle ha på dynorna, fast det blev bra ändå.



Byrå i hallen från Jysk.



Och så en plastorkidé eftersom alla blommor/växter alltid dör :P Ja, det var lite om den senaste tidens inköp. Det är först nu när vi bott här i lite över ett år som saker och ting börjar falla på plats.

Avslutar med en kaninbild från i helgen. Jag ser ju som sagt kaniner nästan varje dag när jag är ute och går.

Höstskor





Mina nya höstkängor...Ska bara gå in dem först. De sitter lite för hårt i bredden eller vad man nu ska säga, men hoppas att de vidgas ut en del. I eftermiddag blir det en runda på stan med A. Det var lääängesedan nu.

Looking for bunnies...


Såhär såg det ut när jag skulle baka bröd härom dagen. Degen hade verkligen jäst, såg ut som översvämmning :P haha.


Vissa av bullarna satt ihop, men men...det blev ju brytbröd.





Ute och går på fotbollsplanen. Vi har börjat se vildkaniner nästan varje dag. De verkar hålla till mest på fotbollsplanen. Tyvärr lyckades jag inte ta någon bra bild eftersom det var för mörkt och kameran bara tog suddiga bilder när jag zoomade in. Synd! Men det blir nog en annan dag.



Såhär suddigt blev det, men visst ser man nästan att det är två kaniner?

21e aug



Igår var jag med mamma på Ikea. Tittade lite efter köksbord och stolar, men ska dit igen med S nästa vecka. Igår blev det bara småplock som galgar, diskborstar, påslakan och diskhanddukar. Fanns en hel del snyggt! När man tittar runt så blir man ju helt till sig och vill bara hem och inreda hela lägenheten och fixa en massa saker ;) haha. Synd att jag inte bara köpte bordet och stolarna direkt och monterade ihop, tänk vilken surprise! "Har du gjort det själv!?" Jag gjorde ju en hel del monterande när jag och mamma flyttade till stan för några år sedan. Kom på att det vore roligt om de gjorde en serie, ungefär som Ullared, fast den kan handla om Ikea. ;)

Nej, nu ska jag titta på Housewifes of New Jersey och slappa.

It's raining again...

J*vla Intenet! Hade precis skrivit klart ett blogginlägg och så försvann allting! Intenet har krånglat hela morgonen nu. Och S ligger och sover efter att ha jobbat natt så honom kan jag inte väcka än. Vad ska man göra när Internet är dött? Finns absolut ingenting.

Jag skulle egentligen gå till stan nu på morgonen men det orkar jag inte nu när regnet öser ner. Detta blir ett väldigt pessimistiskt inlägg, men men...vad göra? Får väl fortsätta sticka min halsduk och hoppas på bättre tider. Läste iallafall en glad nyhet i tidningen igår...


Kronprinsessan är gravid :) grattis grattis!

Autumn shirt





Ny tröja från H&M som jag beställt.



Jag får ta en sväng på stan snart och leta kängor också. Känner för höstkläder...det enda att se fram emot med hösten!

Love is a bunny

Idag har jag stickat så fingrarna blöder! haha. Jag har hunnit en bra bit på halsduken nu iallafall. Då blir den nog klar till jul ändå :)

Snart ska jag se sista avsnittet av allsång. Trist! Då känns det verkligen som att sommaren håller på att ta slut. Visserligen har jag ca två veckor kvar (lite mindre) men ändå, det börjar bli höst ute.

Jag har sett väldigt mkt kaniner på sistone i området där jag bor. Det är ju många skogsområden och jag brukar alltid nästan alltid se kaniner på samma ställe varje dag. En gång var det till och med en här på gården som självklart skuttade bort när jag kom gående.



Miss you...

Klick klick...

...och så var den min! :)



Har åkt in till stan tre gånger denna veckan och letat efter just den tröjan. Hittade den i hm:s senaste katalog och bara måste ha den! Haha. Hittade ingen i min storlek så bestämde mig för att beställa den. Synd bara att det blir så dyrt med frakt (spelar ingen roll att jag hade 10% rabatt). Hade gärna köpt ett par kängor också till höst, men det får bli när jag fått studiebidrag. I can't wait.

Ikväll har vi ätit gott och druckit varsitt glas rosé. Nu ska vi snart ta en promenad i kvällssolen och sedan blir det film. Myyys...

Stickning



Ätit mumsig glass i eftermiddag...:)


Och sallad ikväll...men nog med matbilder!


Igår började jag sticka. Fick lite hjälp av mormor först att lägga upp maskor. Kommer aldrig ihåg hur man börjar även om jag har stickat en del halsdukar genom åren, haha. Nu ska jag iallafall sticka en svart och blårandig halsduk till S. Den lär nog bli klar lagom till jul och hans födelsedag :) we'll see.


Bakdag





Idag bestämde jag mig för att baka kanelbullar. Har aldrig bakat bullar i hela mitt liv konstigt nog :P men det blev mumsigt. Kanske borde ta och börja baka när jag ändå inte har något annat att göra. Denna sommaren har mest varit dryyyg. Inte för att jag vill börja plugga igen men det är ju inte direkt världens bästa väder. Idag har det åskat och ösregnat så det blev bara en runda till affären och köpa kavel och sedan hem igen.


Jag i min långklänning...

Sunshine and rain...weird.

Öland


Öland igår...

Det var blåsigt och kallt när solen gick i moln, men efter en timme av att sitta insvept och huttra började det äntligen bli fint väder. Annars har jag varit med om att sitta och frysa på stranden ett x antal gånger genom åren :P haha. Man vet aldrig hurdant väder det blir!

Hunnit med lite saker dem senaste dagarna med besök av papz i helgen, sedan loppis en dag och Öland en dag. Nu har jag varit "ledig" sedan jag blev klar med min uppsats i april...helt konstigt egentligen att behöva gå hemma såhär lääänge. Men visst är det skönt med sommarlov (eller vad man nu ska kalla det).


RSS 2.0