Dymmelonsdag

Igår morse vad jag ute och gick. Såhär såg det ut nere vid sjön. Det gäller bara att se upp för elaka svanar :P En viss skillnad mot idag då det ser grått och trist ut som vanligt. Snart ska jag gå ner en sväng på stan och leta efter present till S. På måndag nästa vecka har vi varit tillsammans i tre år.
Jag kommer inte på vad jag ska köpa, kanske vi borde hitta på något istället. Jag ska iallafall försöka hitta ett påskägg till honom :)




Just nu sitter jag och lyssnar på en massa härliga Twilightlåtar på Spotify. Bella's Lullaby är bäst. Igår kväll tittade jag på nästan allt extramaterial till New Moon. Fanns bland annat en bra musikvideo av Death Cab for Cutie - Meet me on the Equinox.

Börjar vänja mig vid att ta blodprover. Var hos läkaren the other day. Hemskt, fast inte lika hemskt som de senaste gångerna. Jag har ju fått reda på tidigare att jag har sköldkörtelinflammation eller nåt, men den senaste läkaren tyckte att det var väldigt konstigt och ville ta nya prover. Får se hur det går, de brukar ju klanta sig enligt min erfarenhet. Blä.


Min bikini :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


All I've got

Photographs ♥ min absoluta favorit Rihannalåt.



Äntligen har jag lärt mig hur man får in youtubeklipp på bloggen. Lite sent kanske, whatever...
Tittade på Top Model igår kväll, nu får deltagarna vara under 1,70. Rihanna borde vara modell :)

Holiday, celebrate...

I helgen har det bland annat experimenterats med drinkar.
Perfekt till sommaren!



Fredagskväll. Piggelindrink.



Lördagskväll. Twisterdrink. Detta är min favoritglass :)
Glass+vodka+fruktsoda=mums.


Sommar och snö. Like I said before...


 
Cheers!



Våfflor med mera...

Åååh. My God. Jag har varit mätt ända sedan frukosten idag, eller brunchen. Breakfast + lunch.
Är hemma hos S. Vi åt våfflor och en massa annat. Bland annat åt jag tre våfflor. Så mycket har jag aldrig ätit till frukost i hela mitt liv! :P haha. Inte konstigt att jag har varit mätt hela dagen.
I eftermiddag har vi bara degat. Har bland annat tittat på New Moon och haft det mysigt.
En viss skillnade idag om man jämför med gårdagens sommarväder. Då tog jag bland annat ett roligt kort på S då han satt med bar överkropp och sandaler i en solstol med en öl i handen. ^^

Aaah, the *effing* burrito done me up - Ozzy Osbourne.


Leopardstol

Tänk, snart blir den här stolen min. Mormor köpte den för många år sedan, säkert på 60-talet. En antik snurrstol. Vi ska klä om den och var och tittade på tyger härom dagen. Jag fastnade direkt för ett mjukt leopardtyg.
:D



Piggelin



Igår var jag och mamma på stortorget och lyssnade på Charlotte Perrelli och Växjökören. Kul att det händer något. Det hände aldrig något förr när jag bodde i hålan :P
Har varit så glad idag efter att jag fick reda på att jag fått VG på min presentation jag hade i måndags. Så som jag oroade mig för den. Nu känns det bra. Har bara två uppgifter kvar...härligt.
Nu börjar man äntligen få vårkänslor. Var på stan med S och åt isglass.


The fish incident

Igår gjorde jag verkligen bort mig. Det var meningen att jag skulle göra fisk till lunch. Då ska man ju doppa den i ströbröd. Jag trodde att jag hade gjort det, men dessvärre fastnade det inte när jag stekte den. Fan vad konstigt, tänkte jag. Så smakade jag på den och konstigt nog så smakade den socker... hmm...det visade sig att jag hade doppat den i rörsocker! Men på paketet stod det STRÖ med stora bokstäver. Och paketet liknade det vi har ströbröd i. Hahaha ^^
Det här var absolut det dummast jag har gjort. Ringde direkt upp mormor och berättade. Hon sa att det är av misstagen som man lär sig. Nu lär jag aldrig göra om det igen, hoppas jag inte att jag gör iallafall :P
Nu ska jag ut och gå.
C ya!


Thanks, but no thanks!

Fick ett erbjudande om lägenhet igår. Can you believe it!? Jag som hade skrivit att jag aldrig får några erbjudanden och så en timme senare så får jag ett. Ödet eller vad? Det var till juni men så såg jag att det var en hel del saker som inte passade så bra. 1: Det ligger för långt bort från allt (stan) 2: Det är för dyrt (en två som kostar lika mkt som en trea) och 3: det är på sjätte våningen (hur ska det gå med min höjdskräck? Orka gå i trappor!)
Så det blir ingenting med det, tyvärr :/
Idag skulle jag ta en promenad runt sjön med A. Stiger upp tidigt och äter frukost bara för att jag inte vill äta precis innan jag ska gå. Men så börjar det självklart ösregna. Det är så typiskt regnstaden nr 1. Nu får vi se om det kan lugna ner sig till i eftermiddag så att vi kan gå då istället. Hoppas hoppas hoppas.

vinnarna
Imorse såg jag klart Paradise Hotel Danmark på tv6 hemsida. Jag har följt den serien hur länge som helst nu, eftersom det är 56 avsnitt. :P
Rätt par vann!


Water under the bridge


dunketidunk.
My head is spinning. Det blir inte bättre av dunkadunkamusik from the ass next door.
Presentationen idag gick väl sådär. Är inte säker hur den gick men nu är det iallafall över. Har bara en till redovisning kvar i delkursen sedan är det över.
Denna veckan blir det grammatik. Förhoppningsvis. Imorgon ska jag gå ett varv runt sjön med A. Äntligen har det kommit igång igen. Jag behöver verkligen ut och gå, det är så tråkigt att sitta inne jämt.


Såhär såg det ut i helgen. Översvämning eller vadå? ^^
Funderar på ett uttryck som jag har hört ett x antal gånger i The Hills, old water under the bridge. Jag tror att det översattes gammalt groll. Det är sådant jag måste lära mig förr eller senare då jag strävar efter att bli översättare. Det kommer inte att bli lätt att lära sig olika ordspråk, och hur man sedan översätter dem till motsvarande svenska ordspråk.


I helgen var vi på barnkalas. S klappar en söt katt.
Annars har helgen varit härlig då vi har varit ensamma hemma både fre och lör kväll :) Att det ska vara så himla svårt att hitta lägenheter! Man måste tydligen stå i bostadskö i 3 år om man ska ha chans att få tag på något bra. Jag har ca 750p, har stått i lite över två år. Jag har fått två erbjudande vilka vi har fått tacka nej till pga att det skulle ha varit inflytt redan i april. Lite svårt att flytta mitt i terminen. Helst skulle man ha tag på något till juni eller juli, men vi får se hur det går med det.
Detta blev ett långt inlägg. Men men, ingen läser väl sånt här ändå :P 


Early in the morning

Här sitter jag och dricker kaffe latte. Jag har inte kunnat sova alls inatt, fattar inte varför egentligen. Visst, jag är alltid nervös när jag ska ha redovisning men såhär illa har det inte varit på länge. Jag bara tänker och tänker; är talet bra nog? Jag har inte en aning. Den här uppgiften har varit svårast hittills, att analysera en känd talares tal. Jag har valt Mona Sahlins försvarstal, funderade faktiskt på att ta med mig en Toblerone och lägga fram på bordet, men men...vi får se hur det här går.

Vi får se om jag skriver mer senare idag.

C ya later


This has got to end

F*n.
Ingen bra dag med huvudvärk och magont. Som vanligt. Känns inte särskilt skoj att må såhär just idag av alla dagar. Eller whatever, jag har ju alltid ont i magen. Ska man alltid behöva gå omkring och ha ont och inte veta varför? Det känns så himla hemskt...tänk om det är något allvarligt? Jag har aldrig fått några riktiga svar hos läkare heller. Bara tagit blodprov och fått reda på en massa allergier och annat skit.
Nej, det här är bara för mycket :/ man kan ju för faen inte äta något utan att få ont som in i helvete. 

Movin' on to something else. I eftermiddag ska jag gå på stan med söt som snart kommer hit. Har precis förberett lunch till oss. Sedan ska vi ut och leta present till hans brorson som fyller år imorgon. Och ikväll ska mamma på konsert så då blir vi ensamma. Yay, inget Let's dance med andra ord :P äntligen en fredag då vi kan titta på film istället =)

What are you? 
- Vampire Diaries


blä




17 mars (eller nåt)

Idag har jag varit på stan. Köpte ett sött hårspänne....

....en rosett. Jag har letat sedan i somras efter en med leopardmönster men har inte hittat någon så det fick bli en svart istället. Nu när jag pratar om rosetter kommer jag tänka på Hollywoodfruar och Maria med sina tofsar. Själv är jag mest för rosetter, kors och leopardmönster :P Bra kombination eller hur?
En annan sak jag har letat efter länge är en jeansjacka. Jag vill helst ha en kort ljus men jag hittar aldrig någon som sitter bra. Det borde inte vara så svårt. Jag har egentligen redan en jeansjacka jag har haft i flera år men den är mörkblå och icke kort, så njaa...vi får se om jag kan göra om den eller något.

http://www.youtube.com/watch?v=LjpeSmG1V_I här kommer ett klipp från Ballar av stål. Fattar inte att jag har missat en hel säsong! Jag började titta på ett avsnitt för några dagar sedan. Hur kul som helst =)


These killing lights

Godmorgon,


Det är inte lätt att sova länge när solen lyser in såhär i ens rum. Jag borde inte vara uppe före klockan 8 en lördagmorgon. Jag ska inte åka till älskling förrän ca halv 11. Det är för ljust ute - kill the light! Hoppas inte att jag går omkring som en zombie hela dagen pga sömnbrist ^^


Nej, det här blir ett kort inlägg. Nu ska jag gå och fixa koffein.



Whatever.

Här sitter man och lyssnar på Spotify. Har levt framför datorn idag också, precis som resten av veckan. Inget hem till S ikväll eftersom han jobbar så det får bli imorgon istället. Jag hatar att vara utan honom en fredagkväll.
Det finns absolut ingenting skoj att göra! Inte direkt så man vill gå ut på stan själv. Trist.Det blir till att titta på Lets dance med mamma ikväll.
Jag har försökt plugga men tyvärr fungerar det inte alls pga störiga grannar. As always. Asses :P br />cheers
(i brist på bättre bilder)

Cheers.
:P


Walkin' in a winter wonderland

Snö, snö överallt.
Visst är det fint när solen skiner men det är inte roligt. Jag vill att det ska bli vår NU.
I helgen gick vi på sjön. När det lät knak knak blev jag verkligen rädd. Man ska nog inte gå på sjön mer. 
Idag har jag bara suttit hemma framför datorn, gömt mig från min stalker eller vad det nu är (?) Sluta höra av dig, man blir inte vän med någon man suttit jämte på bussen, usch. 







Snöhögar (förra helgen)


S+E <3 ;)


Väldigt osvenskt, eller vad man nu ska säga?

Jag har haft en minst sagt underlig dag. När jag satt på bussen till universitetet började en okänd kille prata engelska med mig. Han frågade om en vägbeskrivning eller något. Jag sa bara "ja..." och sedan fortsatte jag lyssna på min iPod. Hursomhelst så började han prata med mig och berättade en massa om sig själv, han är väl utbytesstudent eller något.
Han ville ha mitt nr så att jag kunde sms;a min msn. Dum blondin som jag är gjorde jag som han sa. Vad skulle du ha gjort vid ett sånt tillfälle? Man säger ju inte direkt NEJ när man har pratat en stund. Han ville ju ha svenska vänner, helt oskyldigt. I don't know. Ikväll fick jag ett sms då han undrade om vi kunde träffas och fika i veckan. Oh my goodness.
S sms;ade mig och skrev: 'logga in på msn NU!!!' Jag blev hur rädd som helst, trodde att den där killen hade hackat min msn och skrivit en massa skit. Som tur är var det bara ett lägenhetsförslag han ville jag skulle titta på. Haha. *Hysteriskt*

Fick ett tips av en vän att jag skulle logga in på msn med en bild på mig och S då vi pussas och så en text med massa hjärtan i. Haha, det ska jag fan göra så får vi se om han ger upp.
Det är faktiskt lite konstigt att bara börja prata med en främling sådär, och sedan vänta sig att hon ska vilja fika med en efter att ha pratat på bussen en gång. Inte särskilt typiskt för stela svenskar om man säger så :P


Jaja, ikväll ska jag titta på nya avsnitt av Hollywoodfruar, looking forward to it =)


Bark at the moon

just a nice normal f***ing family ;)

The Osbournes weekend hemma hos mig denna helgen. Jag och S har kollat på alla avsnitt från The Osbournes säsong 1-2. Tyvärr har jag inte fortsättningssäsongerna, vet inte om de finns i Sverige ens. Jag älskar verkligen hela familjen Osbourne. Jag kommer ihåg när jag såg första avsnittet för många år sedan och tänkte "herregud vad de svär mycket!" Haha. Jag blev direkt ett fan av Ozzy även om många säkert tyckte att han gjorde bort sig. Allt är säkert inte filmat helt utan manus och de har ju klippt det konstigt ibland för att han ska verka mer "borta" eller något. But I don't care, I love him ^^
Jag önskar verkligen att det kunde komma någon fortsättning på The Osbournes. Jag vet att det gick ett slags tävlingsprogram med dem på tv för ett tag sedan, men då var de ju inte hemma hos dem med alla deras söta små djur.
"Its like Dr. Doolittle in this fucking house here."

Kelly O.



Osbournes in my heart.


Oväsen

Hey,
Som vanligt kan jag inte plugga pga oväsen från you-know-who, f**'ing hell.
Denna veckan har jag inte gjort något plugg whatsoever. Igår hade jag en redovisning i hur man klär sig inför anställningsintervjun. Den gick väl ganska bra, hoppas jag iallafall. Det är också det enda jag har kunnat göra denna veckan. Grammatiken är svår och det blir inte mkt bättre då jag inte kan koncentrera mig pga grannen. Fy faen.
This is my life. Tyvärr.

Här är vad jag har köpt på bokrean.
Sharon Osbournes självbiografi från 2006. Jag har inte lyckats få tag på den tidigare så det var perfekt :) och så en kokbok, kan alltid vara bra att ha.


Även denna roliga bok xD


Nu har jag mycket att läsa. Dessvärre blir det mest kurslitteratur.

Om exakt en månad har jag och S varit tillsammans i tre år :) <3
Love you.
 
Sims 1 ;)

Nu ska jag göra soppa (recept från min nya kokbok).
//byebye


Bloodlines

Steg upp klockan halv 7 idag, tiiidigt. Det blir så när jag varit hos S under helgen och han börjar klockan 8 på måndagar. Inte så skoj. Känner mig alldeles konstig i huvudet nu efter att ha spelat ett tag...


Jag har fått låna detta spel av S, Vampire the masquerade. Synd bara att färgerna är så kassa. Det är lite tröttsamt för ögonen att spela det då, men men. Jag lär inte hinna spela särskilt mycket idag....jag har en hel del att göra i veckan. Ska bland annat förbereda mig inför en presentation; ett intruerande tal. Trevligt (eller inte).
Jag längtar mest av allt till i sommar då jag kan fördjupa mig helt i vampyrer (om jag blir antagen).
;)




RSS 2.0