Rock on!

Yes =) Idag kom biljetterna, ÄNTLIGEN!
I slutet av maj ska jag och S gå på Växjö rockfestival. Tyvärr blir det bara ena dagen men skitsamma. När jag beställde biljetterna i början av april valde jag att betala med faktura, så jag trodde de skulle skicka en, men fick aldrig någon och beställningen var ogiltig några dagar senare. Fatta vad länge jag gick och oroade mig att jag hade gjort fel, tog en himla tid innan jag fattade att jag själv var tvungen att skicka fakturan innan de sände biljetterna. Stupid or what? :P
Det är inte så lätt att beställa biljetter, men nu är de äntligen här :D
Fy fan alltså, jag har inte sovit alls inatt pga kliande i ögonen. De såg helt blodsprängda ut när jag steg upp imorse. Jag fick ny medicin i måndags men det har tydligen inte gjort saken bättre. Och jag som ska iväg till A och sola i eftermiddag. Hur ska det gå till? Jag får sola i hennes vardagsrum eller nåt ^^ haha.
Tur att jag steg upp tidigt idag, jag har både hunnit städa och diska, så nu är det ledigt resten av dagen. Inte för att jag har något jobb :P Mamma hade bra nyheter i början av veckan om ett sommarjobb hon eventuellt kunde skaffa till mig och en vän. Vi får bara vänta och hoppas (som vanligt).
Peace :)

rock on :)


Barbie and Ken



Oh My God, Barbie och Ken har gift sig! ;P
Big news för alla andra som jag som också dyrkar The Hills. Undrar om det kommer visas i den femte säsongen? Jag blir alltid så förvirrad av datum och undrar hur pass nya avsnitten egentligen är :S
Ska kolla på MTV.com imorgon på det senaste avsnittet.
Ikväll blir det Färjan 2 och Tonårsliv på den vanliga tv:n istället för att sitta här framför datorn och drömma om The Hills ^^

It's like I checked into rehab

Lyssnar på Rihanna non-stop nuförtiden :P jag har aldrig ens gillat r&b tidigare, men enda sedan jag hörde hennes låt Unfaithful har jag fastnat. Alla låtar har ett sånt härligt beat, man blir glad av det. Man kan inte alltid lyssna på rock, och jag har nog alltid varit mer poppig. Ozzy Osbourne som är min största idol och allt ;) haha. Det här går inte ihop sig tänker ni, men det är klart det gör, man kan inte alltid lyssna på samma. Innan har jag nästan bara lyssnat på deppiga låtar, men ibland vill man bara ha något glatt.

Idag ska jag gå och visa upp alla mediciner jag knarkar på vårdcentralen. Ingenting hjälper mot pollen, det blommade verkligen ut i helgen ska jag säga...och nu hoppas jag att jag får något starkare. Nu! Synd bara att det är så j*vla dyrt. Och inte har jag fått några pengar från AF även om jag gått med i jobbgarantin för ungdomar. Blablabla.

Denna veckan ska jag gå in mina nya skor (om jag orkar). Lite svårt som det är nu när jag inte kan gå ut i det fina vädret. Och så börjar jag bli förkyld också. Usch usch. Sedan blir det väl valborgsfirande, eller INTE. Vad är det att fira egentligen? Jag brukade gå på majbål men det var alltid så himla tråkigt. Kanske för att min allergi alltid är som värst såhär års.
Vad jag tjatar :P jag ska iallafall stanna hemma och kolla på tv, kanske ta en drink. Igår drack jag en Ragnar, inte alls gott. Det smakade svarta vinbär som jag aldrig har tyckt om. Kanske borde jag kollat det innan jag köpte mixen ;P haha.

http://www.youtube.com/watch?v=431bmQ0jRGw me like =)


Don't talk old to me



Varför heter det sweet sixteen?
Idag är jag iallafall sweet twenty-one ;P

"I'm eighteen and I like it!" (och Alice Cooper är för evigt 18)


2 years of love

Idag är min och sötis 2-årsdag. Happy birthday to us ;) två år känns inte som så lång tid, jag kommer fortfarande ihåg en massa småsaker från den tiden. Dessvärre är jag ensam nu, men jag ska åka hem till S ikväll. Typiskt att det är söndag, men vi "firade" igår med att sitta nere vid sjön och dricka öl. Haha. Ibland såg man en ölburk glida förbi vid sjön (i kanterna var det iallafall helt fullt). En riktigt fin dag igår med soligt väder, sommarklätt folk och kärleeeek <3
Rätt som det var såg S att det flöt förbi ett glasspapper, ironiskt nog var det en glassbåt ;D haha. På kvällen skulle mamma iväg så vi fick lägenheten för oss själva. Jag lagade hasselbackspotatis, kött och svampsås och sedan drack vi cider och tittade på Trångt i kistan (en sjukt rolig brittisk film). En helt okej dag faktiskt, synd bara att allt ska gå så fort.
Även om jag inte går i skolan känns det ändå som att man får ångest varje söndag, det är bara en extra tråkig veckodag.


En närgången and.


The sea.


Me.



RSS 2.0