27 juli

Goodmorning. Seg morgon...har bara suttit och väntat på att S ska stiga upp så vi kan hitta på något. Han jobbar bara kvällar och nätter denna veckan igen (som förra veckan) så det är inte särskilt roligt. Hinner inte hitta på något eftersom man alltid väntar på att han ska ge sig iväg :/
Hoppas iallafall att vi kommer ut och solar lite idag. Och så grillning ikväll. Imorgon ska jag nog åka till Kosta med mamma och sedan bio på fredag.


Nytt nagellack jag köpte igår, Miami blue.


Min vanliga frukost; yoggi, müsli och te.

Kringlor


Idag har jag bakat kringlor för första gången. Åt det härom dagen på ett fik i stan och tänkte att jag borde prova eftersom det är äggfritt och allt. Jag har mest gjort äggfri sockerkaka eller muffins tidigare men det har aldrig blivit särskilt bra eftersom det får sån konstig konsistens. Men nu kanske man borde börja göra kringlor istället.

Är så trött idag eftersom jag steg upp redan vid 7-tiden. Omg! S jobbade natt så han kom hem tidigt imorse. Hatar att sova själv hemma, det går aldrig att somna då. Känns som jag är ensam hela veckan. Vi hinner ju inte hitta på något eftersom han bara sover när han är hemma typ. Not good. Men till helgen hoppas jag på Harry Potter. Har längtat så efter sista filmen. Borde gått på premiären eftersom jag gjort det några gånger, men då var vi ju bortresta.

Nighty night.

Sthlm 11-15 juli


Igår kom vi hem efter en vecka i Stockholm (eller ja, fem dagar).


Mjau!












Det togs inte så många bilder, vi har mest gått och gått och gått...:P och shoppat! Jag köpte bara en tröja och lite annat smått. Letade efter en långklänning på säkert varje Gina Tricot vi kunde hitta i hela stan, haha! Men hittade jag ingen. Får väl leta på stan här hemma istället.
Skönt att få sova i sin egen säng igen. Borta bra men hemma bäst, ;)

This week


Ny frisyr.



I parken.


Hos mamma som fyllt år. Köpte godisskål till henne :)




Snacks och drinkar...

Imorgon åker vi till Stockholm :) äntligen! hoppas att vi packat allt som behövs nu. Ska hem till mamma en sväng i eftermiddag och hämta tandborstfodral :P haha. Mamma, mormor och morfar ska också till Stockholm, fast inte lika många dagar som vi. Hoppas vi kommer på saker att göra, det blir nog lite drygt om vi bara går på stan hela dagarna.
So long.

Food of the weekend


Fredag...


...och lördag. Mycket gott denna helg med hamburgare och lax. Ikväll blir det tacos. Känns trist att mest vara inne om dagarna, men det är ju så himla kvavt ute! Imorgon ska jag till lasarettet och kolla upp sköldkörteln, usch! Söndagsångest alltså.


Mästerkocken själv ;)


I <3 smoothies.

Leopardfat


Sweet... Köpte detta söta lilla fat på Indiska härom dagen. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska ha det för någonstans. Troligtvis på bordet i vardagsrummet, kanske med ett blockljus. Det blir nog sött :)

Pust, vilken varm dag! Som vanligt är det hemskt att bo högst upp, det är som om all värme samlas här uppe. Inte särskilt kul att städa och laga mat en dag som denna. Usch usch. Varmt. Verkar som om det blir åska. Ska det vara såhär hela sommaren? I hope not.

Nej, nu ska jag hjälpa till med maten. Min favoriträtt: lax, potatis, citronsås och sallad. Mums :)

RSS 2.0