Ozzy, come back!



saknar...

Pretty purple

I helgen köpte vi lite ny inredning :)
Bland annat den här lampan eller lyktan eller vad man nu ska kalla den...



Köpte två till koppar...


Här är hela samlingen. De nya skiljer sig lite från de andra då det är vitt istället för guld på vissa ställen.

Trouble in paradise

Where do I begin?
Jag kunde inte logga in på msn igår. Det stod att det var fel användarnamn och lösenord trots att jag haft samma i flera år...hur faen kan det bli fel ID? :P jag var iallafall hur upprörd som helst och grät krokodiltårar över att jag förlorat ALLA mina kontakter. Herregud alltså, utan MSN försvinner ju hela ens värld...nästan :P Stackars S fick stå ut med mig och trösta. Haha.
Jag meddelande supporten att jag inte kunde logga in, men de skulle skicka nytt lösenord till mejlen. Hur ska de kunna göra det när jag inte kommer in? Duh. Hur dumt kan det bli egentligen?
Idag fixade det sig till sist, eftersom de fick skicka något till min andra mejladress. Men vilken krångel det har varit! Jag gick med i facebook bara därför att jag ville få kontakt med vissa. Man kommer ju knappast ihåg folks adresser i huvudet.
Cheers. Denna bjuder jag på :P

Taco night


I fredags hade vi tacokväll. En av S arbetskamrater och hennes sambo kom på besök. Först: coronas och chips :)


KÖTT!!!


Och grönsaker, of course ^^


Knitted leo skirt


Åååh,vill ha!
Sitter och tittar på en massa olika klädessidor. Hittade den här snygga leopardkjolen på Gina Tricot. En sådan bara MÅSTE jag ha. Det blir helt enkelt en tur till stan så snart jag har tid, kanske i helgen. I hope ^^


Höstfärger

Äntligen, idag vaknade jag upp till solsken. Jag trodde inte att det skulle vara soligt ute på flera månader. Det märks verkligen en stor skillnad i humöret när det är fint väder ute i jämförelse med hur det har varit den senaste tiden med bara grått och regnigt väder.




Ute och går...


Följde S till skolan idag...det blev en härlig promenad.


Gårdagens kvällsmat ser också ganska höstig ut eller hur!? ^^

Nu ska jag läsa lite i min tjocka kursbok (bibel) och sedan blir det åka till stan för att shoppa lite...:)


From blue to white

Från babyblått....



Till vitt....


Mycket bättre! :) Känns bra att allt är fixat nu, tapeter och köksluckor. Nu kanske man kan börja inreda på allvar ;) men det är mycket att fundera över. Vad vi ska ha på väggarna m.m. Och så börjar jag fundera på om vi inte ska göra om en del i sovrummet också. Typ skaffa ett svart överkast och nya gardiner. Och så gärna några leopardfärgade kuddar som passar ihop med min leopardstol...

syns inte så bra i hörnet, men måste verkligen fixa med lite andra färger :P


Thumbs down

Imorse tänkte jag att jag skulle kolla vilka som "vunnit" i valet eftersom jag inte orkade sitta uppe inatt och kolla på valvakan. Det enda det stod om var (surprise surprise) Sverigedemokraterna. Jag fattade därför inte ens vilka som vunnit. Men jag, som säkert många många fler, tycker det är för jävligt att de har fått en så stor roll. Jag är egentligen inte ens intresserad av politik. Jag läste någon slags krönika i Metro förra veckan då det bland annat stod att Ola Salo borde vara vice statsminister och det kan jag verkligen hålla med i. Allt vore bättre än som vi har det idag. Alla partier verkar ju ändå vilja införa en tredje termin så att högskolestudenterna ska få det extra svårt...blahablaha. I hate politics, och så är det med det.
(tummen ner).
Hade man inte nämnt något om detta låga parti från början så hade det kanske inte ens blivit som det blev. Men men...nu ska jag återgå till det normala, alltså plugg.
Byeee


3D

Man skulle kunna tro att jag köpt nya glasögon, men icke, det är 3D glasögon. Vi såg verkligen roliga ut igår när vi hade dem på när vi såg Resident Evil Afterlife. Filmen var väl lite sådär, lite väl mycket action (även om det är bra) och lite för lite konversation om man säger så. Men det var definitivt en upplevelse eftersom jag aldrig sett något liknande då det kommer saker emot en på det viset som det gör i 3D.






Ser lite konstigt ut med vanliga glasögon under, men utan dem hade jag nog inte sett något alls :P haha.
Ikväll ska vi hem till S föräldrar och som vanligt när man ska hitta på något är det skitväder. Blir himla skoj att ta sig till och från bussen. Detsamma igår kväll, som alltid när jag träffar A. De senaste tre eller fyra gångerna vi har träffats nu har det varit riktigt ösregn (rinna-in-i-skorna-väder).
Wish me luck.


Food x2

Här kommer ett matinlägg. Igår gjorde jag spagetti och köttfärssås. En av mina favoriträtter nu (när jag äntligen kan laga det själv :P) nästa vecka ska jag nog försöka mig på chili con carne, älskar bönor. Nu när man inte bor hemma hos mamma längre får man försöka lära sig själv. Det är mest jag som lagar mat i veckorna eftersom S går i skolan nästan hela dagarna och har lunch 1 timme. Själv går jag kanske 2-3 gr i veckan, föreläsningar som varar max 2 timmar. Så jag har väl blivit lite lik en hemmafru.


Här är min favoriträtt sedan många många år; lax, potatis och citronsås.


Yummy :)

Ikväll blir det 3d bio för oss. Ska se den nya Resident Evil med vänner, men hoppas att man ser bra i sådana glasögon bara så det inte blir konstigt bara för att jag själv har vanliga glasögon!


Political world

We live in a political world
Love don't have any place
We're living in times
Where men commit crimes
And crime don't have any face.

We live in a political world
Icicles hanging down
Wedding bells ring
And angels sing
Clouds cover up the ground.

We live in a political world
Wisdom is thrown in jail
It rots in a cell
Is misguided as hell
Leaving no one to pick up a trail.

We live in a political world
Where mercy walks the plank
Life is in mirrors
Death disappears
Up the steps into the nearest bank.

We live in a political world
Where courage is a thing of the past
Houses are haunted
Children unwanted
The next day could be your last.

We live in a political world
The one we can see and feel
But there's no one to check
It's all a stacked deck
We all know for sure that it's real.

We live in a political world
In the cities of lonesome fear
Little by little
You turn in the middle
But you're never sure why you're here.
We live in a political world
Under the microscope
You can travel anywhere
And hang yourself there
You always got more than enough rope.

We live in a political world
Turning and trashing about
As soon as you're awake
You're trained to take
What looks like the easy way out.

We live in a political world
Where peace is not welcome at all
It's turned away from the door
To wonder some more
Or put up against the wall.

We live in a political world
Everything is hers and his
Climb into the frame
And shout God's name
But you're never sure what it is.

Sitter och kollar på något valprogram på tv och kom att tänka på denna låt av Bob Dylan. Dags att rösta på söndag, men på vad? I have no clue. Känns inte som att det kommer att göra någon skillnad, iallafall inte för alla arbetslösa och andra utsatta grupper i samhället. Men rösta ska jag ändå...


Peter ka li nam namn


 
Här kommer en låt som spelades jätteofta i danska Paradise Hotel. Varje gång Peter höll på med sina olika tjejer, haha ^^ Så dumt egentligen, men själva låten är riktigt rolig.
Någon mer som sett Paradise Hotel!? Säkert bara jag som kollar på sånt :P


Cats

Får väl kalla detta för "katthyllan" eller något. Konstigt egentligen...jag som aldrig ens haft någon. Däremot hade jag ju världens sötaste kanin :) <3
Det vore kul med ett husdjur, speciellt nu när man pluggar och är hemma nästan hela tiden. Men det är just det som är problemet. Vad ska man göra sedan när man har jobb? (som om det vore möjligt i dagens samhälle)
Jaja, just thinking...:P
Idag har vi varit och köpt en skrivare. Som inte fungerar, h******!? piiiip censur. Typiskt va!?

Evil plot



Jaha, då har man precis kommit hem från dagens lektion. Vi fick se Othello. Knepigt språk, utan svensk översättning såklart, men man förstår ju ändå själva handlingen. Imorgon är det diskussion - får hoppas att det går bra. Igår var jag ju helt förstörd när jag kom hem efter textanalyslektionen som jag inte förstod någonting av. Då sjönk verkligen allt hopp om att förstå något av kursen, men det var ju också för att jag missade så mycket när jag var i Sthlm.
Ikväll är det pluggande som gäller...eller man vet aldrig, det kanske är något bra på tv!? :P


Inredning

Förra veckan fick vi nya tapeter,
såhär ser de i hallen ut...

Mycket snyggare än de aprikosfärgade vi hade innan. Just nu ser det ganska kalt ut eftersom vi inte har köpt något att ha på väggarna i hallen, köket och vardagsrummet. Men till hallen ska vi iallafall skaffa en spegel och lite vägglampor. Det får bli en tripp till Ikea någon helg så fort vi får pengar ;)


Kanske inte syns så bra men tapeterna är randiga med lite silver i, precis som gardinerna.


Nej nu ska jag äta vindruvor och fortsätta titta på Paradise Hotel ;P senare idag ska jag till universitetet och titta på en film som varar i tre timmar - skoj eller inte.

Tonight

Nu sitter jag och tittar på Ullared, äntligen! Missade förra avsnittet så får väl titta på datorn någon dag. Thank God for the Internet ;) Jag upptäckte innan att det är en massa serier på tv ikväll som är samtidigt på olika kanaler, dåligt :P det är synd med tanke på att det vissa kvällar inte är något alls värt att se på.
Well well, är skönt med en tv-kväll efter en jobbig dag med en ny kurs som jag inte förstår någonting av. Ska tydligen skriva en halv A4 sida till nästa måndag om ett paper på 30 sidor. Låter kanske inte så svårt, men det är det verkligen! Fattar ingenting, så kanske inte ska bli översättare som jag drömt om i så många år. Redan efter en dag börjar man tänka om totalt.


Ozzy, come back!


Mr Crowley



Nu har jag laddat upp en video på youtube, med Ozzy såklart :) ♥
Vi får se om jag laddar upp fler senare. Jag spelade inte in hela låtar och det kanske inte är världens bästa kvalité, men det får duga.


Stockholmsbilder


Da room.

Chokladfontän. Fanns även en vid frukostbuffén på hotellet som vi doppade marshmallows i.


Shopping tills fötterna värkte :P

Första kvällen fick vi gratis drinkar på grund av lite bokningsstrul.
 

 

OZZY

7/9 2010 - den bästa dagen i mitt liv. Jag har velat se Ozzy sedan jag var i 14-årsåldern, det har varit min högsta önskan så länge.
Här är den första bilden jag tog under konserten, mitt hjärta stannade nog några sekunder. Jag var så förundrad över att se honom (om man nu säger så) att jag inte fick fram ett ljud. Alla skrek som bara den, men jag var helt tyst i början. Är det detta som är ett riktigt Hallelujah-moment eller vadå? ;)

Helt fantastiskt! Innan han gick på scenen kunde man höra hans skratt. Mwahahaha.
"Let the madness begin!" Det var så klassiskt Ozzy, precis som alla dvd:er jag sett med hans konserter. Han skriker alltid att han vill att alla ska skrika "Louder, louuuuder!!!"

Löddrar ner publiken och sig själv.

Love <3
Ozzy, I love you ♥
Det här var definitivt den bästa konserten någonsin. Jag tror aldrig att något kommer att toppa det här.


Love is all around us

Idag har vi varit på stan hela dagen. Hittade bland annat köpt ett par jeans det var rea på. Jag har letat efter sådana ett helt år nu (!) Helt vanliga ljusblå jeans som jag tidigare velat ha som leggings men nu hittade jag äntligen ett par smala som satt bra. Annars är det ju ofta så att de sitter bra runt midjan men sedan lösare på något annat ställe (inte snyggt). Men nu äntligen! S köpte ett wii-spel istället som han sitter med nu :P själv har jag tänkt sitta och spela Sims 2 och äta godis ikväll ;)
Igår kväll tittade vi på Notting Hill och drack grogg. Vi drack lite och åt snacks innan kvällsmaten igår så när vi väl skulle laga mat var vi inte hungriga. Lärt sig en läxa kanske!? Inget snacks före maten, haha - precis som alla småbarn säkert redan vet...
Behövde verkligen en riktig myskväll igår efter att ha fått reda på att jag inte blev godkänd på min uppsats jag hade som sommarkurs. Fy faen, sitta hela sommaren med något som inte blev godkänt. Det känns verkligen som bortkastad tid, och jag som skrev så bra utvärdering av kursen och allt - nu kan man ångra sig. Hmpf! Inte kommer jag hinna komplettera heller nu när jag har börjat fortsättningskurs i engelska på heltid som kommer behöva all min uppmärksamhet denna terminen.
Jaja, we'll see.
Nu är jag verkligen glad att vi snart ska iväg. Kan behövas om man säger så. Jag har redan packat allt som ska med (tror jag). Det svåraste är såklart att komma på vad man ska ha med sig för kläder...:P
//Puzz


Mmm candy! Lägg märket till tennisbollarna (tuggummin) "de måste jag prova!"


Myskväll.


Fin muffin jag lyckats få till, blev förvånad när jag såg att det var ett hjärta. Det måste vara ett tecken! ^^


Inget blir som man tänkt sig...

Nu är jag trött, ont i halsen, förkyld, näsan rinner...blaha blaha. Jag har gått och blivit sjuk! Inte roligt med tanke på att jag ska till Stockholm om några dagar. Hoppas det hinner gå över tills dess - inte särskilt troligt. När jag blir förkyld då blir jag FÖRKYLD. Verkligen big letters! :P Vad annars? Jo, jag har inte fått tag i boken jag ska ha inför en viss tenta som är om en månad, kanske borde köpa snart!?
Nej, I'm off to bed.
Goodnight bunnies.

RSS 2.0