To be continued

Uppe med tuppen idag. Jag har verkligen inte sovit en blund inatt. Det var bara en massa tankar som snurrade runt i huvudet; om flytten såklart :P Klockan 10 kommer morfar hit för att hjälpa mig bära ner en del lådor, hoppas att vi klarar av det själva! Vi har en hemskt brant och smal trappa här, men i den nya lägenheten är det iaf hiss.  
Eftersom jag och S och hans föräldrar höll på hela dagen igår är vi nog alla trötta idag så jag vet inte om jag orkar flytta mer än litegrann nu på morgonen. Sedan kanske jag cyklar bort till lägenheten igen ikväll och ser så att allt ser bra ut. Med andra ord; total kaos ;) allt är verkligen huller om buller just nu.


S i plaskpoolen :)
Igår hade vi behövt bada i poolen som vi gjorde i måndags! Haha.
Nej, åter till packandet!


Flyttdag



Lite midsommarbilder till slut ;)

   



Ehm...:P

Idag har jag varit fullt upptagen med flyttning hela dagen. Imorgon ska vi förhoppningsvis flytta det sista. Men nu är jag hur trött som helst efter en lååång anträngande dag.
Goodnight.

Midsommar

J*vla 3! Mobilen krånglar som vanligt. Det går inte att föra över bilder från usb. Det bara står koppla ur sladden och sedan blinkar det att jag visst är ansluten. Hur ska de ha det? Sedan bara blinkar mobilen som fan tills den stängs av. Helt knäppt!
Så det blir inga midsommarbilder här idag inte :/ tråkigt.
Men igår var det en varm dag i stan, med mycket mat och dryck ;) jag, S och mamz. Sedan på eftermiddagen satt vi i en park och solade. Och på kvällen drack vi hallonvin, ganska gott faktiskt.
Jaja, idag blir det hem till S. Nästa vecka på tisdag smäller det! Inflyttning som gäller hela kommande vecka, det kommer att bli fullt upp.

Det får bli lite "gamla" bilder istället. Ser lite midsommaraktigt ut även om det är någon vecka gammalt :P
              

          


Jätteintressant dag ;P

Så har en hel dag gått till...ingenting. Jag vet inte ens vad jag har gjort idag mer än suttit vid datorn, ätit, suttit vid datorn, suttit vid datorn...blablabla. Varit ute en sväng och solat, inte så skoj själv men men...det är allt jag har gjort idag. Bara en enda lång väntan. Jag skulle ha kunnat göra så mycket mer idag, egentligen vill man ju bara vara ute när det är så fint väder. Men så till problemet; det är inte kul att vara ute själv. Ska det bli så hela sommaren eller? Det verkar inte bättre. Synd att jag går en distanskurs, det hade varit bättre om man kunde träffat nytt folk istället.
Nästa vecka är det flytt som gäller. Och S ska tydligen jobba varje kväll hela sommaren. Återigen, kul *sarkastisk*. Ser inte direkt fram emot att vara själv på kvällarna i den nya lägenheten. Och att han kanske inte alltid kan ta sig hem efteråt. Verkligen jätteeeekul :P


Mitt fika idag, yummy!


Fcuk

J*vla r*vbank...jag säger då det! Alltid är det något som ska krångla. Klart att det inte skulle fungera när jag skulle betala hyra för första gången. Och klart att det skulle vara jättekö. Över en timme tog det och bara för att få reda på att jag kunde betala via Internet istället. Så kommer jag hem och gör allt hon sa att jag skulle göra. Och så fungerar det inte! Herregud alltså. Vad f*n ska man göra nu?? Gå ner igen? Nej, det orkar jag inte. Får se om det blir av imorgon.


Packning m.m.

Igår var jag på biblioteket och läste vampyrbok :) jag måste citera till den obligatoriska kurslitteraturen i min uppsats jag skriver i sommar. Men dessvärre har jag inte lyckats få tag i någon av böckerna, så jag fick sitta och läsa referenslitteratur som man inte får låna hem istället. Nu har jag iaf fått tag på lite material. Jag ska skriva om The Vampire Diaries och Twilight och jämföra dem. We'll see how it goes.



vampyrer <3

Igår kväll packade jag en del lådor. Dessvärre behöver jag många fler eftersom jag nästan har hela bokhyllan kvar och en massa saker i mina garderober som är helt proppfulla. Hur ska det här gå?
   
Mycket saker...

I eftermiddag ska jag gå och betala den första hyran. Tänk om ca 2 veckor, då bor jag och S i vår lägenhet, förhoppningsvis (om vi är klara med allt). Lovely :)


What the...!?

What!? Ingen bröllopskyss?
Jag som suttit bänkad med mamz och tittat på bröllopet i ca 3 timmar. Och så var det ingen bröllopskyss! ;) Eller jo, utanför kyrkan...haha. Men men, nu ska jag återgå till tv:n.


Hello goodbye

Hello. De senaste dagarna har jag inte känt för någonting, är verkligen överstressad och ändå gör jag ingenting. Konstigt va? Har haft lite hälsoproblem som jag inte tänker gå in på mer här - kort sagt så har det varit en riktig skitvecka (eller veckor).
Nästa vecka måste jag iallafall ta tag i saker och ting...framförallt så måste jag börja packa flyttlådor! Så konstigt det känns, alltså om lite mer än en vecka flyttar jag ihop med S. I can't believe it :)
Och så är det ju alltid min uppsats som måste skrivas.



Idag ska jag nog gå en runda på stan. Sedan blir det väl lite bröllopstittande också :P
//byebye


Underworld

Seeeg. Som vanligt :P
Ikväll blir det filmkväll för mig. Underworld rise of the lycans. Har sett de två första filmerna så nu ska jag se slutet. Har för övrigt bara skrivit på min uppsats och läst hela dagen. Känner mig helt slutkörd. Var nyss ute och gick med förhoppning att huvudvärken skulle gå över, men icke!

Denna veckan är det en del som ska fixas. Bland annat så måste vi teckna en hemförsäkring, annars får vi inga nycklar till lägenheten och det vore ju lite snopet att stå där och se dum ut, what!?? :P på torsdag ska jag gå till universitetet och leta efter kurslitteratur, men det lär man väl inte hitta...

Imorgon ska jag gå på min kusins skolavslutning, han går ut 6:an. Det var längesedan man var på en skolavslutning ;) senast var i 1:an på gymnasiet, eller det var ju ingen riktig avslutning då vi sjöng eller något, men men...jag har nog aldrig varit på någon rolig avslutning. Men imorgon blir det picknick på förmiddagen sedan ska jag hem till mormor och morfar och äta lunch. Hoppas det är fint väder så jag kan stanna kvar och sola 8)

Nepp, nu blir det film. Inget kul på tv, bara idiotidrott.


The VD



Sista avsnittet ikväll i säsong 1 av The Vampire Diaries.
I can't wait =)

Nu ska jag försöka skriva på min uppsats och senare idag blir det hem till S i några dagar.
Det kommer nog bli bloggtorka här igen ett tag :P men men, det är ju sommar så vad väntar man sig? Synd bara att det ska vara så tråkigt väder i den här regnhålan jämt!


Can you take this spike?

Hello,
har haft "bloggtorka" ett tag nu, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är så mycket att tänka på nu med en uppsats som ska skrivas i sommarkursen. Jag har fortfarande inte riktigt kommit på vad jag ska skriva om, eller jo - vampyrer, men jag vet inte hur jag ska få ihop 10 sidor! :/
If I was your vampire - Marilyn Manson. En låt att lyssna på medan jag tänker på vad arbetet ska handla om :P Jag tror iallafall att jag ska göra någon slags jämförelse mellan The Vampire Diaries och Twilight. Och eventuellt ett stänk av Dracula också ;)
What else? Min telefon har blivit helt konstig. Den bara blinkar när jag kopplar den till datorn att jag ska ta ut usb sladden. J*vla flimmrande om den när jag sms;ade härom dagen också. Vet inte vad det är för fel? Så här får det inte bli sedan när jag flyttat och inte har någon hemtelefon. Då är det kört!
Nej, nu ska jag försöka plugga lite. Det bästa hade varit om man kunde skriva klart uppsatsen direkt och sedan ha sommarlov resten av tiden :)


I'm going crazy

Good morning.

Känner mig riktigt trött nu eftersom jag väcks varje morgon utav någon jobbig nisse som målar fönster tvärs över gatan. Det låter bara pip pip piiiip från maskinen hela tiden, jag blir galen!!! Ska man aldrig få sova ut!? Inte går det att sitta och skriva tentan heller när det är så högt ljud, får vänta tills ikväll istället. Så säger jag varje dag :P

I eftermiddag ska jag och mamma åka och titta på min och S lägenhet. Jag har nästan glömt hur den ser ut. Detta blir ett perfekt tillfälle att ta lite mått så vi vet vilka soffor vi ska köpa och ta lite bilder med min kamera också kanske...
Fy faen vilka tråkig vecka jag har haft hittills. Igår gjorde jag INGENTING. Så himla tråååkigt :/ det enda jag gjorde var att titta på tv. Det verkar som om jag är den enda som har "sommarlov" denna veckan.


Passande ;)

RSS 2.0