Brm brrm...

Presenter till min kille som fick körkort i fredags. Gillar hippie-peace-and-love-bilen ;)



Har varit borta hela helgen. Bland annat på kräftskiva. Skönt att komma bort och tänka på något annat. Annars hade jag nog bara suttit hemma hela helgen och oroat mig för imorgon. Då smäller det! :P eller jaa, jag börjar på universitetet då.

En annan weird sak som hände i fredags. Var hos läkaren och skulle göra allergitest för frukter, grönsaker och pälsdjur. Helt konstig läkare fick jag...han frågade direkt det första han gjorde om det var jag som varit och väsnats på stadshotellet kvällen innan. Det hade tydligen varit en massa studenter ute på stan. Vilken fråga! Tror han att jag hade kommit dit så tidigt på fredag morgonen om jag varit ute kvällen innan?
Dessutom var han tveksam när jag sa att jag ville göra allergitest, som om jag skämtade! What the...? Inte fick jag välja heller om jag skulle göra stickprov eller blodprov. Jag är alltid nära att svimma när de tar blodprov. Han sa bara att man kunde göra stickprov. Kunde, inte fick jag välja för det! 5 rör, sedan när jag låg på golvet för att återhämta mig då jag nästan svimmade bara kom han in i rummet och vinkade med ett fånigt leende. Ska det verkligen gå till så?

Nu ska jag iallafall välja tillbaks till den vårdcentral jag hade innan vårdvalet. Såhär vill jag inte ha det fler gånger med den läkaren!


Kolbitar till lunch


Can you believe it? :P
Det var meningen att jag skulle steka lövbiff och ha till lunch idag...istället blev det kolbitar. De var alldeles för små, och jag hade för hög värme på plattan. Or something like that. Det blev ganska torrt med bara pressad potatis till så jag tog lite sparris för att fräscha upp det. Lyckades jag? Nja.


Love game

je t'aime
Jag har upptäckt en häftig funktion med den nya mobilen; göra om bilder till serieteckningar. Sött<3
S klarade sitt teoriprov med jättebra resultat, endast 2 fel, det var verkligen bra :) köpte en liten bil han ska få på fredag efter uppkörningen.
Igår hittade jag äntligen en väska, inte lika snygg som den jag såg på torget för två veckor sedan men so what? Vad ska jag köpa härnäst? Hmm...tycker alltid det är något man vill. När man väl har köpt något man funderat över länge hittar man något nytt. I'm a shopaholic.
Jag avslutar med en till serieteckning innan jag fortsätter kolla in Gina Tricots hemsida. Snygga leopardhandskar, något att fundera på kanske? ;)



Osbournes, hell yeah

http://www.youtube.com/watch?v=rnx7HP9OMtM&feature=channel_page
Den nya serien verkar riktigt rolig. Jag bara älskar The Osbournes. Har letat överallt efter alla avsnitten, men kunde bara hitta en del småklipp på youtube. Jag vill ha hela serien, kom till Sverige nu! ;)

T650i

rosa ;)
Dagens impulsköp! Hade inte alls planerat att köpa en mobil idag, det bara blev så. Tittade på flera olika på nätet tillsammans med A och så såg vi denna fina rosa-guldiga sak :) Mobilen jag har sedan tidigare är från 2006 och jag har haft samma mobilnr sedan 2002 eller något. Det var verkligen på tiden om man säger så. Nu ingick ju även hörsnäckor så det var nice. Förhoppningsvis lär jag kunna lägga in fler en fyra låtar denna gång. Hade inte alls lika mycket i minne på den förra. I'm happy :)

Emz goes blonde

Yes...Idag har jag varit och färgat håret blont. Äntligen :) i fredags klippte jag mig och passade även på att fråga om det gick att få håret blondare. Det gick ju inte så bra för några månader sedan då jag färgade det själv hemma! Då fick jag gå till frisör direkt efteråt och få det mörkare igen (det var orangeaktigt längst ner).

Klippning.


färgning.

Jag gjorde verkligen bort mig i eftermiddags. Skulle ringa till vårdcentralen och beställa tid för allergitest men kom istället till någon som hette Pia.
"Hej det är Pia..."
"Hejsan. Jag skulle behöva göra ett allergitest", sa jag. Dum som man är fattade jag det som att det var en läkare jag pratade med. Blev helt förvånad när hon sa att jag ringt fel. Dubbelkollade numret jag ringt och det var samma som vårdcentralens. Helt konstigt. Min första dag som blond ja...Hahaha.
Bortgjord!

Melodier i helgen...

Fortsättning på min helg. Skev ju senast om Rix Fm Festival på fredagen.
Melody Club var underbara <3
´
I lördags.
Såg även Caroline af Ugglas, men bara de sista tre låtarna (Snälla snälla var självklart en av dem). Det blev ingen efterfest men vi hade det mysigt ändå. Blev så glad när de spelade Covergirl. Jag visste direkt att det var den låten då de sa att det var första spåret på deras första album :)
I söndags tog vi det mest lugnt och gick omkring lite i stan och kollade på gatorna som var fyllda med spyor osv från helgen :P ingen vidare god lukt med andra ord. Sedan åkte S hem för att övningsköra, men kom tillbaks till mig en sväng igår...det känns lite konstigt nu när mamma har börjat jobba. Då blir det jag som får laga mat och städa i veckorna. Inte lätt att komma på vad man ska ha till lunch varje dag. Idag var jag iallafall med A och gick på stan. Hittade en fin svart och grårutig skjorta i flanell...som jag har letat! Ändå sedan i vintras har jag velat ha en sådan. Den var ganska lång så jag kan ha den till svarta leggings och stövlar till vintern. Och så ett skärp i midjan till det...Nice :)
Imorgon kommer S hem till mig igen. Jag klarar verkligen inte av att vara själv. Det är så trååååkigt. Då sitter jag bara och spelar Sims hela dagarna och blir lättirriterad och trött (datorer brukar ha den effekten på mig). Jag har sådan hemsk ångest inför att börja plugga igen. Jag kom tydligen in på mitt första val ändå vilket är försent nu när jag redan ansökt om studiemedel till engelskakursen på heltid. Plus beställt böcker. Jag har alltid så himla bråttom. Inget att göra åt nu men jag är ändå rädd att allt ska gå åt ***** och jag kommer få ångra mig. We'll see how it goes.
Steg upp så tidigt imorse, redan vi 8, för att hinna städa och duscha innan jag gick till AF. Nu är jag riktigt trött, men vill vara vaken till Real housewifes of NY börjar :)

Rix Fm Festival

Ikväll smäller det :) Har längtat efter Karl Oskar dagarna och Melody Club hela sommaren nörd som jag är :P haha. Fast Melody Club spelar ju inte förrän imorgon. Ikväll blir det till att sitta i öltält med mamma och hennes vänner. S kommer inte förrän framåt elva någon igång.
Det var en liten tävling innan idag då de delade ut t-shirt. Jag vann en då jag visste att Tittis hund heter Alice...men så lyssnar jag ju nästan jämt på Rix Morgonzoo. 

såå min färg, INTE! :P 
Fin va? ^^

Inför festivalen ser jag mest fram emot att få höra Kim.
See ya!

Sommaren med Göran

Snart ska jag på bio med mamma och hennes väninna. En svensk film för en gångs skull, det var längesedan sist. Jag har iallafall sparat på alla mina biobiljetter sedan flera år tillbaks. Bio är alltid bättre än att sitta hemma och kolla på film framför tv:n. På något sätt är filmerna alltid mycket bättre på bio när man ser dem för första gången. Det slår aldrig fel.
Nästa film jag ska gå på lär vara New Moon (vampyrfilm, yes).
Har för övrigt ont i huvudet som fan. Vet inte varför, kan vara pga det kvava väder vi har idag. Har mest suttit på olika parkbänkar idag med mamma, vad annars ska man göra när man bor i stan och inte har bil? Trist. Fast ändå rättså intressant. Såg bland annat några tonårstjejer som snodde en kjol som satt på en staty. I parken satt det en massa alkisar som verkade ha någon slags picknick. Polisen kom och hällde ut deras dricka. Too bad, där gick de pengarna i sjön kan man säga. Men ändå, intressant eftermiddag.
Imorgon ska jag åka till hålan och hälsa på min kille. Vi är ensamma då hans föräldrar är i Tyskland. Mysigt :) Och på fredag blir det hem igen för att gå på Karl Oskar.
Nu längtar jag mest efter smörpopcorn. Hur jag nu ska orka äta det också!? Åt precis en sub of the day, kalkonbaguette från Subway. Yummy. Jag och skräpmat = beroende!





Hej hej sommar

Summer's in the air today. Har varit på picknick för första gången i sommar faktiskt. Lurade med mig min sötnos och gick ner till parken och solade, drack läsk och åt bullar. Mums mums :) Men vi var inte där så länge, blev för varm direkt. Finns inte så mycket mer att berätta om dagen. 
Jo förresten, mitt Sims 2 fungerar numera. På min andra dator! (den stationära) så det var lite onödigt att köpa en bärbar. Konstigt att det inte fungerade på den "vanliga" förra året när jag köpte spelet och sedan fick lämna tillbaks det. Är så himla trött på spelproblem...men nu ska det väl vara ok igen. I hope ^^ 


the girl in the mirror
Del av min fina Coca-colaspegel.

It's a date

Igår var jag på dejt kan man säga. Jag var ute och åt med S på Harry's. Det var Happy Harrypriser, vad nu det betyder. Jag trodde att det skulle bli mycket billigare då, men icke! Jag åt kycklingfajitas och pommes och han åt revben. Och så drack vi varsin öl och cider innan och efter maten. Men dyrt som sagt :P
Dåligt tagen bild med mobilen nedanför...

S köpte ett blått lysrör på Teknikmagasinet som han hade med sig så att vi skulle hitta hem....Eller nej, så illa var det nog inte. Haha ^^
Gick hem till mig och drack kaffe och rabarberlikör som shots. Sedan bar det iväg till Bishop's där vi mötte en klasskamrat till S och hans sambo. Vi pratade och hade trevligt. Det blev en lyckad kväll.

Ikväll är vi ensamma hemma hos mig ;) Jag ska snart steka kött med ris och grönpepparsås. Mumma! Har varit en ganska seg dag idag, sov väldigt länge. Sedan gick vi nästan runt sjön...eller ja, till Willy's och tillbaks. Ska bli skönt att bara vara hemma och mysa. Och nästa helg är det Karl Oskar dagarna som gäller. Dessvärre jobbar S på fredagkvällen, men får komma hit direkt efter. 
Nu ska jag ta en Blue Lagoon....See ya!
 blue lagoon


RSS 2.0