Clouds and a blue sky


Sommar sommar sommar...


Birdinvasion. Hoppas inte att duvorna tänker lägga beslag på balkongen i år igen! Då blir det till att köpa en missile launcher, eller vaddennuheter :P nej, skämtar såklart.



Avslutar med en bild på smoothien jag drack i eftermiddags. Snart ska jag se Celebrity Rehab.

Happy girl

För jag klarade C-uppsatsen!!
"Äntligen...." Nu kanske man kan pusta ut och ha sommarlov på riktigt!? Jag har bara några småsaker att ändra med uppsatsen sedan ska den in för publicering. Härligt :)



Yes yes yes! Synd att det är så omväxlande regn-sol väder. Hade annars varit skönt att gå ut och fira på någon uteservering med mamma. Ska hem till henne snart iaf. Byebyee.

19e juni

Jahapp...så har den här dagen gått också. Känns inget vidare nu när vi två dagar i rad har sovit till klockan 11 eller halv 12. Hela dagarna denna helgen har kommit i obalans. Har haft hemsk migrän hela dagen också! :/ just nu sitter jag mest och klipper och klistrar med bilder jag skrivit ut med fotopapper. Mitt fotoalbum behöver uppdateras. Har inte klistrat in något nytt det senaste året.

Snart ska jag se sista avsnittet av Bachelorette Sverige. Spännande! :)


Regnet öser ner som vanligt :P

Kille i uniform


Sötnos spelar i sin jobbuniform...Oh, killar i uniform! haha :)

Första natten ensam på lääänge. Känns tråkigt! Mest för att det aldrig är några roliga program att följa under sommaren. Men just nu är det ju min nya favoritserie Big Bang Theory. Perfekt serie, om man gillar nördar. Senare ikväll är det ju även Klassträffen som jag följt på kanal 5 play, men nu ska jag se det "live" eller nåt.

Go kväll.

Blood grape

Mums :)
Ätit grapefrukt för första gången, I think...är inte säker om jag smakat det någon gång. Men det ser ju häftigt ut!



Redigerad...
Detta ska jag prova fler gånger i sommar. Smakar friskt och gott, men också en liten aning beskt. Kanske var den inte helt mogen.

Books


Shadow Souls...Jag har läst halva boken nu. Kanske borde skriva en bokrecension när jag är klar, bara för att ha något att göra. Jag tänke ofta på det när jag läste engelsk litteratur förra terminen. Alltså som man gjorde när man var liten; bokens titel, antal sidor, beskriv bokens handling m.m. Då var det inga djupare analyser som gjordes om man jämför med universitetet. Haha! Det är inte helt lätt att läsa litteraturkurser. Man ska alltid analysera sånt som symboler eller dolda budskap, som man kanske inte ens märker när man läser boken för första gången.

Det har iallafall varit intressant med litteratur. Har lärt mig att analysera bättre antar jag. Fast å andra sidan finns det ju så många olika tolkningar, jag menar; folk tolkar kanske en bok på olika sätt.
Synd att jag inte fick välja att skriva c-uppsats om vampyrer, det var för populärt! Men jag gick ju Vampyrer och skräck förra sommaren. Kanske borde jag sökt någon sommarkurs igen, bara för att ha något att göra i sommar. Får läsa på egen hand istället...det är ju bäst när man får välja själv vad man känner för att läsa och inte för att det står i en kursplan.

14e juni

Jahapp...så var man ensam hemma då. S börjar jobba idag, eller ikväll snarare. Tråkigt att vara ensam kvällar och nätter för min del, men men...Synd att det inte går så mycket att ha på tv under somrarna. Mest repriser eller serier som man inte har lust att se.
Min plan för ikväll: laga mat, titta på 16 and pregnant (som vanligt) och läsa Vampire Diaries Shadow Souls (som jag började på förra sommaren men aldrig hann läsa ut). Det blir nog en hel del läsande i sommar. Skönt med annat än kurslitteratur :)


Någon vecka gammal bild på <3

Ozzyfied


Ozzy. Åh, vad jag önskar att jag sett honom i år på Sweden Rock. Hade hemskt gärna velat men hade inte råd :/ det enda vi ska göra i sommar är att åka till sthlm i en vecka så då behövs mest pengar till det. Tyvärr...men Ozzy, I love you :)Jag hoppas såklart att det kommer fler chanser. Han hade inte fått så bra recensioner, men kan det bli annat när man hållit på i så många år som Ozzy? Jag tyckte iallafall att det var det bästa jag sett när jag såg honom förra året i Globen. <3


Ozzys_girl Jag 2008.

Kittiecat


Mjau...


Kattvaktsvecka, eller iallafall tors, fre och lör. Det har även blivit många grillkvällar ;) som pappa brukar säga "grillar ni alltid!?" Ja, det verkar ha blivit så, men det är ju trots allt sommar. Synd bara att vi skulle vara kattvakter när det har varit så dåligt väder, hade ju varit bättre om man kunnat sola och bada i trädgården.


Sist en bild från början av veckan då vi åt kex med ost och drack cider, yummy! :)

Picknick time!


Årets första picknick... Härligt :)


Dags att hitta någon som kan ta kort på oss tillsammans kanske!? :P haha. Det blir inte så bra miner heller när solen skiner, men men...

Nature





Lite naturbilder i brist på annat. Här händer inte mycket i dagarna, förutom att vi ska passa katt :) Nu väntar jag på att rabarberpajen ska bli klar, sedan ska vi sitta på balkongen och glassa. Men det är så vaaaarmt ute! och kvavt, det kanske blir åska.

Leopardtop


Top model :P köpte ett leopardlinne igår på New Yorker :) men det var kanske inte världens bästa idé att gå i köpcenter en så vaaarm dag! Vi gick in från stan, är så trött på att åka buss överallt, speciellt baklänges *kräks*.

Idag ser också ut att vara en solig och varm dag - det får alltså bli stranden idag istället. Skönt!


Sötis<3


RSS 2.0