Just some thoughts

I crack myself up sometimes...igår kom jag på ett nytt yrke som jag kan prova på om jag inte hittar något vettigt jobb. Lektor i flumologi, kanske? Haha. Men vad betyder då själva ämnet flumologi? Jo, det är ungefär vad man kan undervisa i om man har läst 'flumkurser' och har en kandidatexamen. Mer behövs inte :P haha, just kidding. Visst vore detta en bra idé annars!? Många frågetecknen kring detta.
 
Och vad händer annars då? Sitter och väntar på vik. jobb varje dag, men det händer inte så mycket med det. Trodde inte att det skulle vara såhär kämpigt bara att få ihop pengar till hyran varje månad. Snart får vi väl flytta hem till någons källare eller något ^^, men ärligt, hur ska jag klara mig på 200kr i veckopeng? Det känns verkligen som om jag vore liten igen och fick veckopeng. Det är ju inte riktigt klokt hur det ska vara nuförtiden. Varför kan man som ung vuxen inte få något riktigt heltidsarbete? 
 
I'll take anything. Nu ångrar jag att jag inte pluggade till något riktigt yrke istället för att sätta ihop mitt eget program. Vad ledde detta till egentligen? Fick ett jobb som jag kunde ha fått utan utbildning egentligen. Men ett jobb är ändå ett jobb så jag borde väl vara tacksam att jag har något. Fast sommaren kommer att bli omöjlig om jag inte hittar något annat tills dess. Är så himla trött på att gå hemma hela dagarna varje sommar. Detta året har jag iallafall sökt ca 60 jobb sedan januari så jag borde väl vara stolt för min insats.
 
 
Min superduperfina kaffekopp ^^
 
 
 
 

RSS 2.0