Play it cool

En härlig låt bara...



För övrigt är det första året på länge som jag inte tittat på Eurovision (eller nej jag tittade inte förra heller). Men hörde vinnarlåten på radion imorse. Lät lite som Lily Allen tycker jag...good.
Idag blir det skrivande på hemtentan som ska vara inne till söndag så jag har god tid på mig.
Helgen har varit bra med mycket grillning hemma hos S.
xoxo


Wild hearts

Igår.
Var på min kusins konsert med släkt och vänner. Vann ingen gitarr det här året dock ;)
Samt min sista dag på universitetet den här terminen, kändes konstigt. Vill helst inte att det ska bli "sommarlov" eftersom det mest kommer ge en ångest när man har dålig ekonomi och måste köpa möbler m.m. och betala hyra. Det är det enda jag tänker på nuförtiden; pengar!




Idag var jag på stan en runda med A. Satt ute i solen och åt glass, lite skillnad om man jämför med eftermiddagen som har varit regnig och grå. Tittade ut genom mitt fönster nyss och såg att de hade gjort något med det ena fönstret på andra sidan gatan...
Look at this ----->> 
                              smiley :)


Köpte ett sött linne, även om jag inte borde, men vem kan motstå?
<3
Ikväll är det äntligen Vampire Diaries igen. Det har inte visats på lääänge, säkert pga någon idiotisk idrott!


Summertime.

Här kommer lite blandade bilder från förra veckan, mest från helgen.


Döskallesandaler. <3


Sommarklädd.


I parken.



Glass, bubbelgum och päron.


Discokulan i sjön (syns inte så bra).


Efter utekväll (lördags). Haha, inte världens bästa bild :P världen snurrade nog lite i detta ögonblick.


Season 4

:)
-Beställd!

Var bara tvungen att ha den, även om jag egentligen inte har råd just nu...men det är ju The Hills! :)
Det suger att det inte går att titta på de nya avsnitten av The Hills på mtv.com :/ men jag har lyckats se dem på youtube istället. The Hills är verkligen beroendeframkallande.

Can't get it out of my head

Hej hopp.
Datorn krånglar som fæn som vanligt. Kanske för att den har varit ensam i så många dagar :P jag har nämligen varit hos S ända sedan i onsdags. Nu känns det konstigt att vara själv igen...men men, idag ska jag på en föreläsning och sedan ska jag få tillbaks min tenta, yes :)
Annars händer inte mycket denna veckan. Jag hoppas som alltid att det ska bli sommar någon gång. Gärna till helgen då det är rockfestival. Vi var förra året men tyckte inte att det var värt pengarna så i år hade jag tänkt att vi kunde sitta utanför området och ha picknick - man lär ju iallafall höra låtarna bra ;P
Jag skickade precis in en ansökan om studiemedel till i sommar. Jag vettifan hur det ska gå ihop sig att betala hyra hela sommaren och sedan köpa en massa saker också till kök osv. Det lär bli en hel del annat också som vi inte har tänkt på. En soffa, soffbord, lampor, gardiner, mattor...blablabla.
My head is a complete mess right now.  


I'm happy and I can thank myself



En låt att lyssna på när man är nere ♥

I was dreaming of the past

Här kommer ett litet inlägg om helgen...
Lördag: åkte ut till landet och tog lite bilder på några trädgårdsmöbler vi har haft som vi sedan lade ut på blocket. Ett tag tänkte jag nästan att jag och S kunde ha dem när vi flyttat, men det är för stort för att ha på balkongen tror jag. På kvällen tittade vi på Avatar, härlig Pocahontasaktig film som vi sett på bio.
Söndag: satt bara inne och tittade på tv, mest säsong 4 av OC som vi har börjat följa om igen :)

Det var lite om min helg det.. När man ser det såhär ser det ganska tråkigt ut, men men det var iallafall mysigt. När det är såhär tråkigt väder som det har varit den senaste veckan har det inte funnits någonting att göra. Jag tror verkligen att vädret påverkar en hel del för hur man känner sig osv.
Får hoppas att det blir soligt denna veckan då, eller att det regnar så mkt som möjligt så att allergin försvinner. I wish! 


Så ska en riktig sommar se ut!

Lite roligt att titta på gamla bilder. Jag märker mer och mer att en del kläder jag hade när jag var liten kommer tillbaks igen. T.ex. korta tajts, jag hade flera stycken i olika färger. Ibland funderar jag på att köpa ett par, men jag vet inte riktigt om det är snyggt att ha när man inte är liten längre...det känns liksom som att det är för småbarn.
Anyway, I g2g.


Litteratur m.m.

Finally,
de nya kursböckerna jag behövde hämtades ut igår på eftermiddagen. Jag har även beställt två böcker som inte hörde till kursen nämligen del 1-2 och 3-4 i Vampire Diaries (två böcker i en). Hoppas att de är lika bra som serien.
Å andra sidan har jag börjat få second thoughts om jag ska gå vampyrkursen eller inte i sommar. Jag vet inte om det kommer gå ihop sig när det är så många av böckerna som är obligatoriskt. Och mitt i allt detta ska vi ju också hålla på att flytta. Men visst, jag behöver alla pengar jag kan få, men ändå...Ge mig ett jobb istället!!!


vampire diaries
Mina böcker :)


Lägenheten är vår!

Jag kan knappt tro att det är sant! Igår när jag hörde hur det gick med mitt erbjudande om lägenhet fick jag veta att vi låg först, om vi ville ha den..."JA, självklart!" sa jag. Idag var jag och skrev på kontrakt med S, så nu har vi en lägenhet! Det kommer ta tid innan det har hunnit sjunka in ordentligt.
Men det var bara jag som behövde skriva på kontraktet eftersom han inte hade lika många poäng som jag som har varit inskriven i över 2 år. Lite konstigt, men men. Hoppas nu att allting löser sig för det är väldigt mycket att tänka på har jag insett. Det är inte bara att flytta in, man måste självklart köpa allt nödvändigt och så måste man tänka på hyra, mat, el m.m. Jösses!
Hoppas bara att studielånet räcker till allt som behövs. Är ju inte så kul att betala hyra redan i juni när vi måste köpa möbler också. Jag har ju inget sommarjobb heller, men så är det för ungdomen nuförtiden. Någon gång måste man ju ändå flytta hemifrån. Det vore inte rätt att låta mamma betala för allt och ta hand om allt jämt.
Wish me luck!

Såhär ser den alltså ut (en trea). Snart min och S :)


Majbocken

I helgen har jag varit hemma hos S. På Valborg eldade vi upp deras julbock :) haha. Såhär såg det ut...



grill grill ^^
The julbock from hell :P

Annars har jag mest haft kliande ögon, j*kla pollenallergi. Och så har jag fått en försenad födelsedagspresent av söt. Passande till vampyrkursen jag hoppas att jag kommer in på i sommar.

Gaaah!

Idag blir det en slödag förutom att en ny kurs börjar i eftermiddag. Jag har inte beställt böckerna till den än eftersom jag vill vara säker först på vilka som kommer att användas. Det är ofta så med kurslitteratur; man köper en massa som man sedan kanske bara behöver läsa ett eller två kapitel i.
Nu ska jag snart gå ner till bobutiken och fråga hur det går med lägenheten vi fått ett erbjudande om. Vi var ju på visning förra helgen. Lägenheten var helt perfekt, men nu har jag fått ett till erbjudande. Så då måste jag veta hur vi ligger till med den vi var och kollade på. Jaja,
L8er!


RSS 2.0