Bought this weekend


I fredags köpte jag detta nagellack som man ska måla över IsaDora Wonder Nail...
Såhär blev resultatet -->>


Jag får köpa en brun nyans någon gång och måla över svart så det nästan blir leopardmönstrat...Leopardtokig som jag är.


Och så har jag köpt en mixerstav, så nu ska det börjas med smoothies eller milkshakes till fika istället för en massa kakor som det brukar bli :P hoppas att jag blir lite mer nyttig efter detta =)

Åt thaimat med sötis efter en dag på stan...och på kvällen blev det ännu mer mat. Snacka om mätt.

Detta blev ett lite blandat inlägg om vad som hänt de senaste dagarna.
Back to studying!

Pilatesboll


Ska snart ge mig iväg mot rusta för att leta efter ett sånt här träningsset. Hoppas det finns i butiken bara! Vill ha, vill ha! Måste börja träna något och eftersom jag inte har lust att lägga ut en massa på att gå på gym så vore detta perfekt! Jag måste verkligen träna, och framförallt min onda rygg.
Så hoppas hoppas hoppas den finns.

Ok again...


S trodde att han också blivit magsjuk för några kvällar sedan så då åkte hinken fram :P haha. Tur att det var falskt alarm, jag som precis börjat piggna till hade nog inte kunnat ta hand om honom samtidigt som jag själv inte var helt återställd. Men nu verkar det iaf vara över.
Idag har jag gått en långpromenad och handlat godis, mmm...marabou 70% kakao. Mumsigt :)
Ikväll blir det tv-tittande och godisätande. Och så pluggande imorgon igen. Shakespeare kanske inte är världens mest lättlästa när man är trött och sliten...:P

I'm pain...

I måndags började jag en ny termin i engelska och var på intro. Sedan i tisdags var mamma hos mig en sväng på eftermiddagen, men så började jag svettas jättemycket och kände mig svimmfärdig. Jag satt vid tv:n i några timmar och kunde inte röra mig för jag hade så ont i magen...Så ja, jag har blivit magsjuk. Tur att vi har en hink! :P jag har inte varit magsjuk /maginfluensa eller vad det nu kallas på flera år...fy faen alltså. Igår låg jag i sängen hela dagen. Idag blir det ligga framför tv:n istället. Tur att S är hemma denna veckan och kan ta hand om mig :) så snäll och söt han har varit <3 tänk bara hur man skulle klara sig om man bodde själv? Då hade det inte varit lätt att handla yoggi och blåbärsoppa!
Tur att jag inte går mer på universitetet denna veckan. Hoppas bara jag hinner bli frisk snart eftersom jag har böcker som jag måste hämta ut! Plus en massa läsande till ons nästa vecka. Puh!
Back to sleep...

Knutkakan



Idag provade jag ett recept jag hittat på nätet, chokladrutor med glasyr på. Tyvärr blev glasyren inte så bra. Den blev inte så vit som den skulle. Man skulle ha lite kakao över den, men det kom bara jättemycket på ett ställe! Katastrof alltså när jag bakar. Haha! Men bättre lycka nästa gång...Man kan ju döpa den efter den som har namnsdag idag; alltså Knutkakan.


Hittade min gamla spegel igår. Den hade jag i mitt rosavita rum när jag var liten. Den ser nästan lite secondhandaktig ut nu. Hoppas S står ut med allt det rosa i vårat sovrum :P

Skridskobanan

Ajaj. Idag ramlade jag i snön. Det var inte så farligt, men ont gjorde det. Tur att jag inte bröt armen som mormor! Men har haft ont i benet och foten, f*** har alltid haft problem med just den foten, så det var just typiskt mig! :P
Översvämning utanför Willys i måndags.

Det hade försvunnit när jag åkte bussen hem, men det hade ju kunnat bli en skridskobana annars! Haha.
What to do tonight!? Kanske skulle ta och titta på den där serien på 5:an, Föräldrafritt. Har bara sett några minuter av den tidigare och den har ju fått en del kritik, men men...bara för att det inte är något roligt på tv (som bonde söker fru) så okej. Jag offrar mig. Haha.

Mm, pancakes!



Kvällsmat. Pannkakor med frysta bär...mums! Har försökt komma på något att baka hela dagen, men hittade inget bra äggfritt recept någonstans. Inte för att pannkakor är detsamma som att baka, men whatever :P
Nu är jag iaf proppmätt...men nackdelen med pannkakor är att man oftast blir hungrig senare igen.

Gone bowling

Nu är julen bortstädad! Känns trist, men vi har behållit stjärnorna i fönstret annars blir det för mörkt i vardagsrummet. Fast igår kväll hade vi en massa ljus tända istället, myyys :) tittade på en "magikerfilm" som heter Prestige med Christian Bale och Hugh Jackman (mmm).

I fredags bowlade vi med A och T, men först åt vi thaimat. Såhär såg det ut efteråt ;) synd att det inte finns någon before picture. Haha!







Imorgon har jag "bara" en vecka kvar av ledighet...eller ja, nästa vecka har jag bara intro ca en timme! Kursstart den 26 jan, väldigt sent (och segt). Har mest läst en massa bra böcker (inte kurslitteratur då).

2011 here I come...:P

Snacka om trött idag...och inte beror det på festande igår kväll för det blev inget med det. Det var tänkt att vi skulle på fest men det blev inte då vi inte kunde bestämma vart vi skulle vara. Men jag har haft riktig otur också och fått hur ont i halsen som helst. Verkligen inte kul att ha när man har planerat allt som ska ätas och drickas! Det blev mest halstabletter och te för min del.
Men men, då har jag varit förkyld från ett år till ett annat då! Värre för min mormor då som jag fick reda på att hon ramlat och brutit armen dagen innan nyårsafton :/ Ska hem till henne snart och hjälpa morfar laga mat har jag lovat. Men inte förrän jag har blivit frisk.

Idag har jag suttit och läst chicklitt (eller vad det nu heter) hela dagen, Den jag ville ha heter boken. Ska återgå till läsandet nu (skönt att det inte är plugg-läsande).


På sjön 2009...

RSS 2.0