The girl in my mirror


There's a girl in my mirror....
(en Britney Spears-låt jag lyssnade på mycket för flera år sedan).
Coca-colaspegeln har inte blivit uppsatt än. Jag vet inte riktigt var jag ska ha den. Jag ska köpa en större spegel till hallen när jag fått studielån till höst. Colaspegeln får nog vara i sovrummet över min byrå istället.
Idag har jag varit duktig och städat i hela lägenheten så det är rent när S kommer hem från jobbet. Hoppas att han blir glad :) Snart ska jag ta en tidig lunch för att sedan cykla in till stan (om det inte regnar, annars blir det buss). Jag vill verkligen köpa något nytt plagg på rean...även om jag egentligen inte borde.
Ser verkligen fram emot när mitt första studielån kommer så man kan göra någonting! Vill ju köpa nya gardiner till vardagsrummet (lila) och några dukar. Vi får se när det blir av.
G2g now.


Potatoe potato

Hittade ett bra recept på fyllning till bakpotatis, det blev jättegott. Fast skippade att ha med keso för det tror jag att varken jag eller S skulle tycka om.



Visst har jag en fin potatissticka? ;)
Igår kväll tittade vi på en Adam Sandlerfilm, 51 dates. Ikväll har jag haft besök av mamma, mormor och morfar. Lagat mat och tittat på tv. Känns tråkigt bara att S jobbar så mycket nu igen. Inte kul att hans semester bara varade i en vecka, men men...Jag hoppas att vi får besök av vänner i helgen. Men som det ser ut nu har ingen hört av sig - som vanligt. Bara det inte blir en lika ful helg som förra. Då var en av mina vänner här på lördag kvällen då det ösregnade hela tiden. Vi följde henne hem mitt i natten och var sjöblöta när vi kom hem. För första gången på hela sommaren frös jag! Visst har det varit varmt hittills men den här veckan har verkligen varit tråkig. Jag vill tillbaks till pappa igen där vi hade riktig semester. Inte vara i den här regnhålan :P
What else? Just nu sitter jag och lyssnar på en av mina absoluta favoritlåtar: Ship of fools av Robert Plant.  
Bye for now.


I don't wanna be your hero


Vad har jag gjort idag? Jo, spelat Guitar Hero ;) Svårt att spela då jag får träningsvärk i armen hela tiden! Haha. Det är inte lätt att vara gitarrist. Detta är ett väldigt ironiskt inlägg för den som inte förstår det. Jag är inte mycket för spel, tröttnar när det inte går som jag vill. Men nu har jag hunnit en bra bit på nivån easy iallafall. De låtar som det går bäst för mig på är sådana jag tycker om som Paranoid, Miss Murder, When You Were Young och School's Out.

S gitarrer (riktiga;)) Jag har hängt dit min Monty Pythonkanin på den mittersta. Snyggt ^^
Ikväll har jag varit på årets sista Allsång. Det var en fotograf som tog vimmelbilder på mig, mamma och hennes väninna. Usch, vill icke vara med på sånt egentligen, men men...
Nu ska jag fortsätta lyssna på The Killers och förbereda mig för mer spelande imorgon.


Animals.

Bilder från Borås djurpark.


Flamingo.



Söt zebra.

Tog flest bilder på vargar, denna blev bäst.

Två fårskallar ;)
 just kidding...


Nallebjörn.


Zebramangust (tror jag den kallas).

Hmm...vad är dessa för djur? :P

Love is a bunny

Kaniner från Borås djurpark.




Älskar kaniner :) men mest min söte Lacke, r.i.p.


Trasdocka

Min namnsdag idag.
Har precis kommit hem från besöket hos pappa. Vi har bland annat varit i djurparken, men också i en hel del affärer. Dock så hittade jag inga snygga kläder på rean! Men men...här är lite bilder iallafall.



och hans fina ragdoll :)



Imorse.

Nej nu ska jag sätta mig vid tv:n. Kommer bilder på fler söta djur längre fram.
//byebyee


You know what? It's vacation time!

Härlig dag med sol och bad. När vi gick till stranden, gissa vad som sprang över vägen? En råtta! Haha, det har jag aldrig varit med om, eller väntat mig att se bara sådär...inte så vanligt att de är ute och springer. Men S såg en liten igelkottunge igår som inte var större än ett finger.
Imorgon ska vi åka och hälsa på pappa i Borås. Vi blir borta i tre dagar, trevligt :) vi ska bland annat till djurparken och se söta gepardungar. Vi som sett så många olika djur på sistone :P Och så har pappa sagt att det alltid är någon artist som uppträder på torsdagar - då blir det ner till stan och sätta sig någonstans. Och innan vi åker hem hoppas jag att vi hunnit med lite shopping också. Looking forward to it. Kul att det händer lite grejer, nu när S har semester.
Hoppas bara att vädret är lika fint.


Söt kakburk jag fått av mormor :)


Grillkväll

Lördag kväll.


Söt katt jämte bock :)


Grillmästaren själv.


Nitflicka.


Foder!
  


Kvällen avslutades med Macahan, vad annars!?

Musik från min barndom

good music :)
Jag fick tre gamla skivor av pappa; en med Rolling Stones och två med The Beatles. Riktigt bra musik som för tillbaks ens tankar till barndomen. Hemma var det alltid detta eller Led Zeppelin som spelades vilket faktiskt har gjort att jag själv börjat lyssna på det nu när jag är äldre. När jag var yngre tyckte jag inte att det var särskilt bra, särskilt inte Led Zeppelin (som är det jag gillar mest nu). Det kanske är lätt att det blir så att man lyssnar på samma musik som ens föräldrar gjorde. Jag har ju till och med skrivit ett projektarbete om hur man påverkas av musik så det är klart att jag tror att det är så.


När katten är borta...

Hello earth.
Jag fick en ny digitalkamera härom dagen av pappa. Inte illa :) Nu slipper jag ta en massa halvkassa bilder med mobilen! Haha =)
min nya kamera =)
Kakaofärgad som jag säger...

I tisdags stod jag i mitt varma kök och lagade mat m.m. till mig och papz. Alltid lite nervöst när man ska ha gäster för första gången (även om det bara var pappa) men det är ändå annorlunda att ha flyttat hemifrån ;)
       
S ringde mig på förmiddagen och sa att han inte hittade sin katt...panik panik man säga. Det tog hela dagen och många timmars letande men som tur är så dök hon upp strax innan han skulle till jobbet. Annars hade han inte kunnat komma hem till oss ikväll utan fått stanna i sina föräldrars hus och leta efter sötnosen. Men men, imorgon ska vi dit igen och passa henne samt grilla och bada i plaskpool.
Idag har jag varit vid sjön och badat och ikväll var jag hos mormor och morfar och åt grillat. Snart kommer S hem och då blir det film (Macahan hoppas jag).

Puzz.


The Hills sista avsnitt!?

Vad faen!?
Jag har letat i en timme nu efter sista avsnittet av The Hills. Det var ju final för någon dag sedan, har de redan tagit bort avsnittet från webben? Det har ju aldrig gått att titta på det från mtv.com men det har alltid funnits någon annan sida...helt knäppt! Här har man sett precis varje avsnitt och så kan man inte se det absolut sista! *^#¤%&!!! Verkligen irriterande :( och ingenting skoj på tv alls, bara repriser överallt. Får väl titta på gamla The Hills på dvd då :P inte för att det hjälper när man bara vill se det sista avsnittet.

Hmpf! 


It's hot tonight

Idag har jag varit i parken med mamma och hennes vänner och tittat på Allsång ;) trevligt, men fick sån huvudvärk...som vanligt när det är såhär varmt. Det är jobbigt att sitta i världens varmaste lägenhet ikväll. Och så kvavt som det har varit enda sedan härom kvällen. I lördags när vi kom hem efter bion blixtrade det.
S jobbar inatt så det känns konstigt att vara själv hemma. Det här är faktiskt första gången i mitt liv som jag sover helt ensam. Det har alltid varit någon hemma, hur ska det gå!? :P haha.
Min kväll hittills: popcorn och The Macahans.



Jag fick ett förkläde och grytlappar av mamma. Jättesött blommigt :)
What else? Imorgon kommer papz och hälsar på, har inte träffat honom sedan jag fyllde år. Ska laga potatisgratäng och fläskfilé till oss. Sedan resten av veckan är jag och S kattvakter till hans föräldrar. Förhoppningsvis blir det bada i poolen också (alltså plaskpoolen;)).
Jag tog lite bilder på utsikten från sovrumsfönstret. Fatta att vi bor högt upp!




//Child of the night.


Turturduvor

Vaaarmt! Idag har vi bara legat och degat högst upp i världens varmaste lägenhet. Jag har för ont i foten för att kunna gå ut så det känns inte så skoj...men ikväll ska vi åka till stan och gå på bio. Eclipse, som jag har längtat! :)
Lunch idag: spagetti och köttfärssås. Vi läste fel när vi köpte krossade tomater, de var hela krossade tomater så S fick mosa dem först :P men gott blev det.
    
Försöker öppna Tabascoflaskan...;)


Egen tvättmaskin. Igår kväll tvättade jag för första gången. Har tvättat någon gång tidigare när jag bodde med mamma men det var nog bara 1-2 gr. Jag har verkligen oroat mig och trott att det skulle vara jättesvårt men som tur är så gick det bra. Var rädd att mina kläder skulle ändra färg och storlek! Haha.

Nytt linne, inte lätt att ta kort på ryggen :P


Och så en sista sak. The balcony. Det sitter duvor och "skräpar" ner vår balkong varje natt. Usch usch. När jag satt och läste i eftermiddags var det något som flaxade förbi mitt huvud, huh! Trodde nästan det var en fladdermus nu när jag läser så mycket vampyrböcker och allt. Men men,
Nu ska jag ut och skjuta fåglar! Vegetarisk diet, för såna som Edward Cullen iaf. 
L8er!


Smått och gott

Vår första "riktiga" måltid härom dagen. Ris, kyckling och sås. Jag har aldrig stekt kyckling förr, bara ätit grillad som vi köpt, men nu var det på tiden att lära sig ^^

     yummy :)
Mumsigt.


Såhär står det i källarförrådet; städ.förråd för Lucifer. Hmm...:P


Jag har skadat mig...eller snarare överansträngt foten och benet genom att bära så mycket tungt de senaste dagarna...nu är jag verkligen helt slutkörd. Ikväll ska jag bara sitta här och ta det lugnt och försöka skriva på min uppsats.
Idag har vi varit och firat mamma, som egentligen inte fyller år förrän imorgon. Ikväll jobbar S som vanligt och imorgon jobbar han natt så då ska jag hem till mamma igen och sova där. Känns inte så roligt att vara ensam när man är nyinflyttad, men men...får försöka vänja mig. Just nu känns allting ganska så ovant. Jag är nog ganska så mammig har jag insett nu. Haha.


Tour of the apt

Här kommer bilder på vår lägenhet :) tagna med min mobilkamera eftersom digitalkameran pajat. Ska köpa en ny så snart jag får råd...
Vi börjar med köket.

köket  

Sovrum + badrum.
   


En del av arbetsrummet, det enda rummet vi inte är riktigt klara med (mycket mer som ska upp).
Och till sist vardagsrummet...
the vardagsrum

  
I love it <3

Pust

Nu har man blivit sambos alltså...:) men herregud vad varmt det är på femte våningen! Vi bor ju högst upp och det är ingen luft alls på nätterna känns det som! OMG. Det känns som om jag aldrig kommer få sova ordentligen igen. Men inatt är jag hemma hos mamma eftersom S inte kan ta sig hem från jobbet (crap).
De här dagarna har vi bara fixat iordning allting. Det har varit en hel del springande fram och tillbaks och mycket hjälp av S föräldrar, verkligen hur snällt som helst! Och i lördags kväll var vi hemma hos hans ena bror på 30-års fest i efterskott. Så lite festande också ;)
Något tråkigt: min digitalkamera verkar ha skadats i flytten, bilderna blir helt vågiga och suddiga. Det är så typiskt att det alltid är något som ska gå sönder, speciellt min kamera. Jag fick den i studentpresent 2007 och har verkligen <3 den. Hemskt! Inte för att jag har råd att köpa en ny heller, men måste försöka med det tills Ozzykonserten i september. Och nu när vi är nyinflyttade också vill man ju verkligen kunna ta bilder. Men min mobil för duga så länge...(bilder kommer senare i veckan).
Nu ska jag gå och titta på Allsång på tv med mamz.
//byebye


It's official

Idag är det den officiella inflyttningsdagen =)
Fast vi ska inte sova där inatt, utan imorgon. Det är bara lite småsaker att fixa i helgen, som t.ex. Internet. Finns en nätgrej i hallen i taket :P faen, vilka långa sladdar vi lär få ha in till datarummet.
Men men, imorgon blir det jordgubbar och champagne!

<3<3<3
Love<3

Ikväll ska jag bara vila mig, är helt slut efter de här dagarna. Mamma är ute med jobbet så det känns lite småtrist sista kvällen "hemma" och allt. Får se när den nya lägenheten känns som hemma för mig och S. Det kommer kännas konstigt i början men jag hoppas att allt blir bra :)


RSS 2.0