The Black Cat

Imorse var det första jag såg när jag gick ut en svart katt. Helt svart med gula ögon. Spooky! Inte för att jag är skrockfull, men jag blev ändå lite ställd. Tänkte att det kanske var ett tecken eller nåt :P don't ask why. Är det inte Halloween denna helgen? Eller den 31a är det väl? Jag har ingen koll alls. Har aldrig firat Halloween men det skulle ändå vara kul att klä ut sig och gå på maskerad någon gång. Undrar vad jag skulle klä ut mig till?

Snart ska jag ge mig ut en runda med stavarna, köpte ett par egna igår då jag var och shoppade med mamma. Hittade också en tröja för bara 30kr och ett par vinröda mysbyxor.


Det får bli en bild på en svart kanin istället för katt. Lille Lacke skulle ha fyllt år igår om han fortfarande levt. RIP <3

Stavar

SOC U TR POLE III F10
Stavgång/SOC U TR POLE III F10 från stadium.se


I söndags försökte jag mig på stavgång för första gången, men Gud vilken träningsvärk jag hade igår! I vänster hand, ajaj! Så är det nog i början, man kanske inte gör på rätt sätt. Jag hoppas iallafall att detta kommer att hjälpa min onda rygg och att jag får bättre hållning...och bättre kondition vore inte fel heller. Det kommer nog ta lite tid innan jag kommer in i det och får rätt teknik. I eftermiddag ska jag låna en annan storlek än den jag har nu (mormor och morfar har några hemma hos sig). Annars vore det ju inte fel att köpa några fina på Stadium. Pretty in pink ;)

Knitting



Jag har verkligen otur med stickningen, alltid för lite garn. Sist jag försökte mig på en sån där halsduk man syr ihop så det blir en snodd blev det bara en krage. Den skyddar inte halsen någonting! :P nu när jag försökte mig på en ny räckte inte garnet så nu måste jag köpa mer snart. Det kommer sluta med att jag får köpa en istället. Halsduken jag stickat till S sedan i somras blir aldrig klar. Jag råkade köpa för tunt garn så nu ser den bara konstig ut. Jösses :P

Idag regnar det IGEN! Att det aldrig tar slut :/ har suttit inomhus i tre dagar nu. Nu ångrar jag verkligen att jag inte gick en promenad i förmiddags då det var soligt. Jag som behöver handla! Aaaargh! Har iallafall hunnit klart med en uppgift som är till måndag. Då kan jag kanske börja läsa på en ny bok som ska vara klar tills dess också.

Take these broken wings and learn to fly



Blackbird fly...

En av mina favoriter. Fick en cd av pappa i helgen med Paul McCartney men började istället tänka på denna Beatleslåt. I don't know why :S den är himla bra iallafall.

Sunny weekend



Hemma hos pappa i helgen... Spelar Knockin' on heaven's door (ända låten jag kan, haha).



Klappar katten...lite väl ljust kanske? :P


Ulltuss :)

What else? Vi har snart sett hela tre säsonger av Big Bang Theory på bara några veckor. Annars är det bara en massa plugg som gäller. Har en bok att läsa + en uppgift till varje vecka. Uff :/ tänkte att det var bättre att hälsa på hos pappa nu eftersom man inte vet hur schemat ser ut i dec, så han får komma hit nästa gång istället.

4,5 years


Puss...idag har jag och min älskade sambo varit tillsammans i 4,5 år. Någon som vill ha en medalj i present? Haha, jag brukar skämta om det.



♥Love♥

Fel fel fel



Feltryckning!? Kan ju knappast kosta 0kr, haha :P igår var vi och letade efter en tv-bänk och där kan man också snacka om feltryckning. Det var så att vi letade efter en som var 155cm men den var bara 120cm i verkligheten. Det stod alltså fel i reklambladet. Åkt helt i onödan alltså, tråkigt! Vi behöver en större så att vi kan köpa en ny stereo och ha jämte tv:n. Snacka om otursdag igår alltså!
Dagen började med att jag fick så j*vla ont i magen att jag fick ringa vården. Sedan fick jag vänta två timmar på att de skulle ringa upp...bara för att de sedan skulle slussa vidare mig till campushälsan istället för den vanliga vårdcentralen. Dåligt! Fick vänta lääänge innan de ringde upp och så hade hela dagen gått :P eller nja, hela förmiddagen iallafall. Jag fick ändå inte någon läkartid utan fick gå och köpa probimage istället...dumma ibs-mage jag har alltså.

Idag måste jag iaf plugga. Och kanske åka en sväng till stan och köpa mer garn till stickningen, men we'll see.

I want that red sweater



Whitney Port collection kommer ut den 5e okt. Bara måste ha den här tröjan! Hoppas bara att den går att få tag på där jag bor så det inte bara är i större städer. Däremot är jag ledsen för att ett par byxor från bikbok har färgat av sig i tvätten, igen! Det har hänt förr, då på en vit tröja. Denna gången blev det en massa blåa fläckar på ett rosa linne och en ljusblå jeansskjorta. Buhu! :( Det är en lapp på baksidan av byxorna som alltid färgar av sig...men jag har tvättat dem för sig ett tag så jag trodde inte de skulle färga av sig mer. Nu får jag nog ta och slänga dem innan de förstör fler plagg för mig.


Sunny Saturday

Härlig dag på stan med sötis idag. Tittade mest i inredningsaffärer. Vi vill verkligen ha en skivspelare snart med LP, CD...osv. Men då måste vi skaffa en större tv-bänk så att både tv och skivspelare får plats på samma ställe...smartare så ;) Idag köpte vi iallafall en vattenkokare och säsong 2&3 av favvoserien Big Bang Theory. :)


Ena halsduken börjar bli klar nu...


Favoritglassen<3

Nu ska jag nog sätta mig i solen ett tag. Byee.

RSS 2.0