Min våffeldag


En hel helg utan plugg...men det känns stressigt ändå! Idag har vi iallafall varit hos mormor och morfar och ätit våfflor. Det fick bli Våffeldagen idag istället. Var en sväng på Grand Samarkand också och köpte en väska på h&m. Trevligt :) ikväll ska vi kolla på Mästarnas mästare och sedan Luftslottet som sprängdes. Yay, en reklamfri kväll då det visas på 1:an.

Har köpte en massa fjädrar också, måste bara ut och leta efter ris jag kan smycka med dem.

Chicken


Påsk snart... Jag ska måla min egen påskkyckling och pynta med lila fjädrar i hela lägenheten :P Yaaaay!
Då kan jag och S båda sitta och nörda oss eftersom han målar Warhammer-figurer. Haha. Åh alla barnen dem var med också... Nej det ska ju vara åh alla hönsen sa ka-ka ka-kah eller nåt ;)Sötis trodde att det var barnen...lite internskämt.
Nu ska jag gå och fortsätta med kvällsmaten. Ciao.

April fool?

What the!? Jag läste precis på min studentmejl att kronprinsessan och Daniel kommer till universitetet den första april. Aprilskämt eller vadå? ;) man kan ju undra...
Själv gick jag på min första "träff" med S den första april 2007. Jag trodde nästan att det var ett aprilskämt och allt, haha. Men men, nu har vi ju varit tillsammans i snart fyra år så 'skämtet' har varat länge...;)
Att mitt final paper ska in den första, kan det möjligtvis vara ett skämt också? I don't think so... Man kan ju alltid hoppas! ^^
Idag har jag iaf redovisat. Jag trodde detta skulle bli min otursdag, men än finns det tid kvar. Jag ska till vårdcentralen och ta blodprov i eftermiddag, ajaj! Det värsta jag vet! Nu saknas bara tandläkaren så hade otursdagen varit komplett :P


Sunshine


Några veckor sedan....
Nu är det iallafall soligt ute, can you believe it!? ;)
I helgen var vi ute och gick en sväng,

Sötis. <3

Idag blir det pluggande som vanligt. Nu har jag bara en presentation imorgon och sedan ett paper som ska in, sedan är delkursen slut första april. Det blir inte så skoj att bara skriva c-uppsats i två månader då vi knappt har några lektioner alls. Trist!

My body is aching


Leonardo's dog. En bild från ena teoriboken i Animal Fiction. Coolt va? ;)
Ajaj, hela min kropp värker just nu. Har fortfarande ont efter att ha ramlat i en trappa i torsdags. Igår var vi hos S föräldrar och firade S ena brorson som fyllde år. Verkligen illa att det skulle bli såhär, det känns som att jag inte orkar göra någonting - men idag måste vi nog gå och handla lite. Och så måste jag börja skriva på mitt 'final paper'.

I want it to be summer so I can wear this bag...


Men just nu ser det ut såhär, gaaah!

Memories

Photobucket
Den här fick jag när jag var 7-8 år gammal. Den höll i flera år, ändå tills vi flyttade när jag var 19. Fattar fortfarande inte varför jag tills sist gjorde hål på den :/ men men, så kan det gå. Ganska tragiskt egentligen, men man ska väl inte vara för fäst vid saker och ting.

Photobucket


Unlucky me.


Klant-Emz. Jag ramlade i en trappa på universitetet idag när jag var påväg till seminariet. Var nästan uppe då jag snavade till, men slog mest i ena sidan av kroppen. Mest ont i högra knät, även om det har gått några timmar har jag fortfarande ont. Nu blir det inget stan imorgon, det känns jättetråkigt. Hade sett fram emot shopping med A imorgon, men icke!
Jag har haft mycket otur denna veckan! Papercut, haft sönder två glas och nu ramlat och slagit mig. Aouch! Jag som var på vårdcentralen igår, hade behövts idag istället!

Hot soup


Lagade den här goda thaisoppan igår, alltid kul med något nytt. Men det var starkt! Nästa gång blir det mindre sambal oelek :P



Snart ska jag på dagens seminarie. Tyvärr har jag inte hunnit läsa ut boken, bara en fjärdedel. Den är så lååång. Det är lite svårt att läsa när man måste. Vänta bara tills sommaren, då hinner jag läsa ;)

Aoww

Ajaj, my head hurts. Jag har haft ont i huvudet och känt mig yr sedan i torsdags nu, börjar bli orolig att det är något fel. Men vad kan det hjälpa att gå till doktorn? Jag vet ju att det aldrig brukar hjälpa :/ vad ska de göra åt huvudvärk? Har knarkat huvudvärkstabletter varje dag och det har inte gått över. Buhu!
Det hjälper inte att jag ska läsa ut alla de här böckerna inom ca 2 veckor.


Det värsta är ändå hur jag ska klara att plugga överhuvudtaget när jag är såhär snurrig. Det går bara inte. Presentation, två uppsatser.
Och så måste jag bestämma snart vad jag vill läsa nästa termin också! Har inte en susning om jag ens orkar en termin till :/

...för jag har bara regn hos mig

Det verkar vara storm ute just nu. Och vi som pratade härom dagen om att vi skulle sitta på balkongen och sola till helgen. Nu ser det inte så ljust ut. När ska det bli sommar då? Jag vill ha sommar NU. Men helst inte vår, för då kommer pollenhelvetet.
Nu ska jag strax kolla in halv 8 hos mig, från Växjö ju.


Sommaroutfit, minus leggingsen då.

Fettis-dagen :P


En gammal bild från i julas då jag åt semla med saffran, mums! :)
Idag blev det dock ingen semla. Har stressat runt på biblioteket och letat efter en bok jag måste ha läst ut till nästa vecka men som inte verkar gå att få tag i. What to do? Jag är rädd att jag ska få någon extrauppgift om jag inte läser den boken. Hemskt :/

Lost in the woods

Idag har jag läst ut en väldigt teoretisk bok om djur...går just nu en kurs som heter Animal Fiction. Var ute och gick en sväng efter lunch och skämtade precis innan med S att jag kanske skulle gå vilse. Ajaj, aldrig göra det igen :P jag gick nämligen vilse sedan (!) Haha. Till sist såg jag några hus som såg ut som vårat hyreshus men trodde ändå inte att det var rätt så jag gick tillbaks till elljusspåret. Omg! Irrade runt ca 40 min innan jag äntligen hittade hem! Och när jag väl satt mig ner för att plugga vidare får jag sms att mina böcker har kommit som jag beställde förra veckan. Därför måste jag ge mig iväg en lång promenad till snart för att hämta dem. Puh! Det lär nog få bli senare eftersom mamma snart kommer hit på fika.
Jaja, jag får iallafall mycket motion idag ;)


My colourful outfit from the weekend.

Fettislördag


Mmm...lördagsgodis! :)
Idag har det blivit en hel del shopping i det fina vädret. Men blåsigt som *** att in till stan...Efter shoppingen blev det semla hos mamma. Det fick helt enkelt bli Fettisdag idag istället.


Min söta blommiga kjol.

Set fire to the rain



What a lovely day. Vågar man hoppas att våren är här?
Sitter och lyssnar på Adeles 21. Very good. Fick den skickad till mig av papz. Han har verkligen hur mycket skivor som helst. Vill man ha något nytt fixar pappa det. Nyligen fick jag ju också Duffys senaste album och Adele är ju lite lik. Set fire to the rain är min favorit efter att ha lyssnat 2 gånger. Jag brukar höra ganska snabbt vilken låt som kommer bli min favorit.

Sjusovaren

Oh my God, vad trött jag är. Man ska aldrig sova två timmar mitt på dagen! Sov 14-16 och hela dagen kom i obalans. Jag slår vad om att jag piggnar till mer och mer ju senare det blir så det blir svårt att sova inatt :P usch.
Idag har jag varit i skolan, ny kurs: Animal Fiction. Inte för att det verkar handla om Peter Rabbit direkt ;) men det verkar ju intressant. Den förra kursen method and theory blev det godkänt i fick jag veta idag. Lucky me! :)

I miss my own Peter Rabbit. R.I.P. Lacke <3

RSS 2.0