Fair hair

From long...


to short..

Det gick tyvärr inte att klippa det som jag ville ha det egentligen. Sist jag klippte mig ville jag ha det längre framtill och kortare baktill, men då klippte frisören mig tvärtom! Så nu hade jag alldeles för kort fram för att det skulle kunna vara långt...you get it!? :S jaja, helt förvirrande kanske...men nu ska jag låta det växa ut igen så det kan bli rätt nästa gång kanske ^^

Happy b-day, NOT.



Första advent igår. Vi var hemma hos S föräldrar och åt. Sedan fick vi med oss en ljusstake S gjort...charmigt hävdade han ;P njaa, jag hade helst velat ha en med blockljus och några små stenar runt och såna där siffror man sätter fast på, men det får väl bli nästa år då!


Jag kom på att jag aldrig ätit en avocado i hela mitt liv så jag köpte en härom dagen, men fy faen alltså. Den smakade kokos eller något helt torrt. Absolut ingen smak whatsoever. Vad ska man ha den här frukten till? Jag läste i ett recept att man kan ha keso till (vilket jag heller aldrig har smakat). Tur att jag inte köpte det också, då hade det blivit en del sopor om man säger så...:P

Idag gjorde jag ett annat "misstag", sms:ade mormor grattis på födelsedagen, och så får jag tillbaks "tack, men det är inte min födelsedag idag" Nooo...så dumt, jag hade blandat ihop allt. Det är imorgon så då får jag komma ihåg.

Leopardrummet

Yes, äntligen! Igår kom kuddfodralen vi beställt. Det blev riktigt snyggt i sovrummet. Fast man kan ju alltid variera och ha dem i vardagsrummet också. Nu saknas bara ett svart överkast. Vi var och köpte nya vita spetsgardiner idag också. I like it <3






Lila kaniner till julgranen.
Ikväll blir det lite "mini-jul" för oss, vi ska nämligen äta köttbullar, prinskorv och janssons. Utan ansjovis för min del, blä :P
//puzz

En månad kvar...

Min söte sambo överraskade mig med en julkalender i Lego igår :) verkligen sött av honom. <3



Lego-tomte.


Idag har vi shoppat hela dagen. Imorse gick vi iväg och storhandlade och i eftermiddags blev det iväg till CityGross. S köpte en julkalender till sig själv också ;) vi kommer verkligen få bygga mycket lego i december.

Nu ska jag snart bänka mig framför tv:n. Paradise Hotel och Bonde söker fru, here I come..

Danger Days

Tomorrow's the day... My Chemical Romance nya album Danger Days kommer äntligen ut :) Fast jag får önska mig den i julklapp.

Här är en liten bild tagen i Malmö 2007. Mcr <3

Växtpynt


Vi var nyss och storhandlade *puh* och hittade bland annat detta söta pynt till växten.
Ikväll kommer S föräldrar hit så då blir det tacos och sedan glögg :) mums!

Loud

Sitter och lyssnar på Rihannas nya album på Spotify nu. Jag har alltid gillat alla hennes album men just det senaste tycker jag inte har lika många bra låtar. Jag brukar oftast gilla alla låtar men på den senaste är det kanske bara 2-3 stycken som är bra.


Te amo här kommer en låt från Rated R istället...min favorit.
Ikväll ska jag på bio. Gissa vilken jag ska se? Harry Potter såklart. Kollade nyss på Vakna med the voice då de hade gjort en "rapattack" till Harry. Haha ;)

My dream pillows


Beställde nyss två kuddfodral jag har tittat på i evigheter. Fast de skulle tydligen inte finnas på lager förrän om två veckor...men den som väntar på något gott ;) dessvärre har vi inga kuddar till dem, men det får vi köpa senare.
Vill verkligen inreda sovrummet snart. Nu behövs bara nya gardiner och ett överkast.

Confusion

Nu ska jag snart iväg till "föreläsning" om det nu kan kallas så...jag har inte en aning vad jag ska göra idag. Får ju aldrig hjälp med hur jag ska gå vidare med uppsatsen som snart ska lämnas in. Känner mig helt förvirrad just nu :S och imorgon börjar ytterligare en delkurs. Jobbigt att ha 2-3 stycken samtidigt. Vet inte hur jag ska hinna läsa allt som ska läsas.
I eftermiddag ska jag in till stan igen och justera mina glas som sitter för hårt bakom öronen.
Sedan blir det nog en sväng hem till mamma och fika också. Igår var vi på det nya köpcentret en sväng med min kusin och moster. Jag försökte hitta present till S som fyller år om lite över en månad...men det är så svårt att komma på vad man ska köpa! Han fyller ju år på juldagen så det blir dubbelt upp med presenter + julklappar ;) om jag bara kunde komma på något...


Now I'm off.

New colour

Idag har jag inte varit utanför dörren, men det har blivit mycket gjort ändå. Mamma och hennes vän var här och färgade mitt hår i eftermiddags.
Jag fick även en fin växt av Y. Lite konstigt eftersom jag och S precis diskuterat innan de kom hit att vi behövde köpa någon mer växt till köket.
För en stund sedan gjorde jag kasslergryta till oss. Kul att prova något nytt :) igår kväll provade vi också en ny maträtt, julmustkyckling, som blev jättegod. Mycket matlagning denna helgen alltså.
Imorgon ska jag hem till mormor och morfar medan S ska hem till sina föräldrar. Fars dag imorgon ju. Skickade ett kort till pappa härom dagen. Kan ju tyvärr inte bara åka och hälsa på då han bor så långt bort, men men...



Söta glöggkoppar vi hittade igår. <3<3<3




Jag har ju egentligen mörkbrunt hår så denna gången hade det hunnit växa ut så pass mycket att jag inte blev så blond. Vad gör det? Jag ville ändå att det skulle bli ljusbrunt.

Juligt


Nu börjar man längta till jul. Förra helgen köpte vi en plastgran som ska kläs i lila och silver :) Ser fram emot att få pynta, men får försöka vänta till lite innan jul.
Granen är inte så hög men det gör inte så mycket. Där jag bodde innan vi flyttade hit var det väääldigt högt i tak, vilket inte är fallet här. Det är mycket som behövs till en gran som man först inte tänker på, som ljus t.ex. Som tur är hade S en slinga för Halloween med avtagbara pumpor på. Det var bara att ta bort dem, så voilá; en ljusslinga!

Snyggt :)
I eftermiddag blir det in till stan igen. Var där igår också tillsammans med A. Så nu har jag haft lite tid att fundera över om jag ska köpa de söta glöggkopparna eller inte...Vi får se hur det blir i eftermiddag, men ikväll ska det drickas glögg! =)

De nya bågarna



Vad kan detta vara?
Jag hämtade ut tre par nya glasögon igår. Dessvärre såg jag inte mycket bättre i dem än i de jag redan har haft. Känns bara snurrigt som fan just nu. Vet inte vad jag ska ta mig till om det inte går över :/ Jag kan ju inte ha ett par glasögon som jag inte ser i. Jag hoppas att jag vänjer mig efter ett tag annars får jag ha mina gamla på igen och lämna tillbaks de nya. Vilka problem! Undrar om det är fler människor som känner att de fått fel styrka på glasen...:S
Inte skoj iallafall. Jag har inte tid att bli snurrig i huvudet nu när jag har så mycket pluggande att göra. Panik!

All saint's day...

Ikväll ska vi in till vänner i stan, synd bara att vi upptäckte lite väl sent att det är helgdag idag! What the...!? det betyder ju att det inte går några bra bussar hem...sista bussen går vid 22-tiden och vi ska vara hos dem vid 19. Ingen vidare fest att bara stanna ca 3 timmar va? Det kommer med andra ord bli en långpromenad hem inatt...hoppas bara inte det börjar regna också (vilket ofta är fallet för oss).

Jaja, idag har det varit fullt upp. Är bara hemma en kort stund nu innan vi ska iväg igen. Har varit och handlat mat och annat på det nya köpcentret. Trevligt :) Men jag får panik när vi ska handla mat och inte vet vad vi vill ha. Jeez. Ett bra köp vi gjorde idag iallafall; plastgran och julgransprydnader + matta.
Får väl försöka ta en sväng förbi kyrkogården ikväll också...
:-[

Höstlov...yeah right.

Uttråkad! Den här veckan har verkligen varit seeeg. Kanske för att jag har tenta imorgon, 8-12 = för tidigt ^^ Som vanligt är jag hur orolig som helst, men hoppas verkligen att jag får G. Det är allt jag begär. Hade varit skönt att vara "ung" och ha höstlov istället.

På lördag blir det förhoppningsvis lite firande :P eller något. Det var meningen att vi skulle gå ut, men nu vet jag inte hur det blir. Har haft så fruktansvärt ont i magen hela veckan. Vet inte vad det är för fel just nu :/ det känns som att det är mycket som har gått fel på sistone, med hälsan iaf...mer kan jag icke säga.

Här är en bild på en muffin (?) och min favoritdrog (kaffe). Bakade muffins igår då jag också var uttråkad och behövde en paus från grammatiken. Mamma var nyss här och fikade med mig. Det känns lite bättre nu iaf. Man behöver sin mamma <3



RSS 2.0