Hills hills hills :)

Nu är The Hills tillbaka igen och jag är så glad :) som jag har följt den serien, men denna säsongen verkar vara den sista. Det är ingen idé att jag har med någon bild på Heidi, hon ser bara otäck ut nuförtiden. Vad hände med den söta tjejen som var med i första och andra säsongen? Visserligen märkte jag att hon ändrades lite smått igenom säsongerna men inte så groteskt som nu. Poor girl!

Girls of the hills ;)
Audrina är och har alltid varit min favorit. Skönt att slippa Justin-Bobby :P

http://www.mtv.com/shows/the-city/season_2/series.jhtml så finns ju alltid The City, också bra, men The Hills är ändå bäst tycker jag.


Changes

The times they are a changin'
Nu sitter jag och tittar igenom lite gamla bilder. En del har jag inte ens själv, det är pappa som har skickat dem till mig. Han har alla våra gamla fotoalbum och eftersom han bor så långt bort så har jag inte sett dem sedan jag och mamma flyttade för två år sedan. Vad många minnen man har egentligen, men mest med kaninen. Min fine lille vän <3 rip.



Här är jag 10-11 år gammal om jag inte minns fel...


Baby-Lacke and me. ^^


13 år tror jag.


2006. Min 18-årsdag.


2007 någon gång.


Nutid. Skillnad eller hur?

Det var allt för den här gången. Hoppas att han skickar fler snart.

29 april

Tentan är över. Satt i tre timmar och skrev, eller nja - jag tänkte nog mer än jag skrev. Fattade inte alls mycket, tror att jag missade en 20poängsfråga. Not good. Usch vad hemskt om jag måste göra om den. Jag orkar inte med mer stress nu. Det räcker att den sista delkursen börjar i nästa vecka.
Idag ska vi också få besked om vi har fått lägenheten vi var och tittade på i helgen. Som det känns nu så känns det som om vi inte kommer få den :/
Det blev ett deppigt inlägg idag.

Just Sleep. (Jag behöver sova nu, steg upp innan 6).

Ikväll ska vi hem till morfar som fyller år. Grattis till honom (inte för att han har Internet och läser min blogg, men men...)


Kvällsshopping

Vad fan är det för fel på nätet idag? Har inte fungerat alls i eftermiddag. Nu när det väl fungerar igen är det hur segt som helst, suck.
Ikväll har jag varit på stan med A, det var nämligen kvällsöppet. Jag köpte en tröja som det var rea på på Gina Tricot. Får väl ha den på mig imorgon när vi ska fira morfar. Men först och främst tenta på morgonen, jag dööör. Hoppas inte att det regnar bara när jag ska ner till bussen. Inte särskilt kul heller att behöva ta en annan buss än den jag brukar. Hoppas den kommer, or else I'm screwed! :P
 Nyss tittade jag på The Osbournes, det visas om gamla avsnitt på mtv - härligt :)

Ozzy O.
Ozzman.


Känslomässigt udda

Så var pollenhelvetet igång. Börjar känna av det nu, men jag har ändå mest varit inomhus idag så jag förstår inte varför...Men men, gick till Netto idag för att de skulle ha rea på spetsleggings, självklart fanns det inga! Hallå, det är ju inte direkt en klädesaffär. Gått helt i onödan, poor me :P haha.
Sedan krånglade skrivaren när jag skulle skriva ut lite bilder - de blev någon grönaktig ton, lojt!

Det är nåt melodifestivalprogram på tv nu som jag slötittar på, dåliga låtar må jag säga...

Såhär konstigt inlägg blev det alltså idag.  


Tänker på honom ibland. Saknar min söte Lakrits.♥


Sömnlös...

Trötter. Inatt sov jag kanske max 2 timmar, kul när man ska upp kl.7 för att säga hejdå till söt. Sedan var det sista redovisningen i tal och retorik. Skönt att ha det gjort och nu bara kunna koncentrera sig på tentan som är på torsdag.
Igår var jag och S på visning av lägenhet vi fått ett erbjudande om. Den var verkligen fin, men det är ju inte säkert att vi får den. Men hoppas hoppas hoppas, annars blir jag verkligen ledsen. Den hade varit helt perfekt med inflytt i juli och allt. Drömlägenheten nr 1. Det ingick till och med egen tvättmaskin :) Imagine that.

Nu ska jag ut och gå en runda med mamma och försöka skingra mina tankar.


Mina presenter

Igår fick jag den här portföljen med en massa fina bestick i födelsedagapresent. Hade helt glömt att jag skulle få den så det var en riktig överraskning!



Och den här söta blomman med smyckeskors runt omkring, so me ;)



och så lite grejer mamma köpte till mig när hon var i Ullared. Och hon såg faktiskt han Morgan som var med i serien, tänka sig....=)
Nu ska jag och S snart gå ut och äta med pappa som inte har varit här på ca ett år.


Byebyeee


22

From 21...



...to 22


Japp, idag är det min födelsedag. Ska inte göra något särskilt vad jag vet. Mormor kommer hit och äter lunch med mig och så i eftermiddag kommer S. Mamma är ledig idag, men inte för att fira mig - hon är i Ullared ;) hoppas hon har med sig något hem till mig, typ bläckpatroner till skrivaren :P (lite konstig present kanske).
Vad sönderstressad jag var igår pga krångel då jag skulle beställa Ozzybiljetterna. Hade ju inte Internetbank, så fick springa ner till banken och fixa det. Men men, nu ska jag på Ozzy, wiiieee!!! Bättre present än så går inte att få.
:D


Ozzy, here I come!

Nu har jag suttit bänkad framför datorn sedan kl.8. Allt för att Ozzy Osbourne kommer till Sverige och jag ska se honom! :D
En dröm jag har haft sedan jag var 14-15 år och såg The Osbournes på tv för första gången. Köpte en av hans skivor och blev helt fast. Enda sedan dess har jag gått och hoppats på att få se honom live. It will happen...
Så här glad har jag aldrig varit inför någon annan konsert...visst har jag varit på en hel del konserter men ändå...detta är the prince of *effing* darkness!!! Inget slår detta!
 
 
Min Ozzyfigur.

Jag blev tipsad av en vän på msn men tänkte direkt att det inte skulle bli något. Konserten är nämligen i september och då har ju en ny termin på universitetet precis börjat för mig och S. Jag tänkte att S aldrig skulle vilja åka iväg mitt i veckan sådär, men det ville han som tur är :) 
Jag kommer inte ihåg när Ozzy Osbourne var i Sverige sist som soloartist (han har väl varit med Black Sabbath). Jag vet iallafall att jag inte hade någon att gå med sist. 
Nu ser jag både fram emot konsert men även att få två dagar i Sthlm med S. Det kommer bli som en semester eftersom vi inte ska någonstans i sommar då han jobbar. Så härligt, äntligen något att se fram emot :D


Har bara fyra Black Sabbathskivor men självklart alla Ozzys soloalbum :)
 


Träningsdag

Så var mitt träningspass över. Det gick bra, fast jag överansträngde mig ju inte direkt :P som jag har längtat hela veckan. Nu är jag mest trött eftersom jag sovit så dåligt inatt (eller alla nätter denna veckan). Det känns som om mina ögon bara vill stängas. Zzzz....
Omg, i eftermiddag ska vi iväg och fira S bror som fyller år. Hoppas bara vi hinner hem till mig i tid ikväll så att vi kan se sista delen av Millenium. Visserligen har vi sett alla filmerna på bio men det är ju förlängda versioner på tv.


Såg en and när vi var nere vid sjön igår kväll. Eller en anka som S säger ;)


Läste ut den här boken igår, Fatta eld. Hur bra som helst. Jag har läst den första också, Hungerspelen. Dessvärre upptäckte jag att den sista boken i trilogin inte släpps förrän i september någon gång och då på engelska. Hur ska jag klara av att vänta så lääänge!?

Godnatt Sverige.


Safe and sound



Hittade denna video med Gerard Way. Det var ett tag sedan jag såg den sist. Kunde inte komma ihåg vad låten hette när jag sökte på youtube.

Idag ska jag nog ta en runda på stan om inte A hör av sig och vill gå runt sjön vill säga...

Byebye!

The phone from hell

Min mobil har blivit helt knäpp! Det står bara Endast nödsamtal på den. Jag tänkte att det kanske bara var någon störning där jag bor så jag gick ut en sväng - det hjälpte inte alls.
Nu inser jag verkligen hur beroende jag är av min mobil. Jag ska ju in till universitetet idag. Har lektion till 16 och ska träffa S efteråt. Det är bara det att jag brukar sluta tidigare, en timme eller en halvtimme. Men om jag inte kan ringa eller sms:a från mobilen vet jag inte hur jag ska få tag på honom. Panik!
Jag kan ju visserligen åka hem och ringa honom hemifrån, men då är han ju kvar på universitetet och det kan ju bli hur sent som helst när det gäller bussar. Fan också!
Just nu känns det bara som om jag får stanna hemma om mobilen inte av ett mirakel börjar fungera igen. Dessutom fick jag så ont i huvudet igår under lektionen och det har hållt i sig ända sedan dess så egentligen kunde jag lätt stanna hemma. Det är bara det att vi bara har denna lektionen och en till nästa vecka sedan är det tenta. Faaan!
Allt detta bara för teknikproblem.


Kortkort

Igår var jag och klippte. Before and after pics ;)



Blev inte riktigt så nöjd eftersom jag sa att jag ville ha håret lite längre framtill. Det blev inte som sist jag klippte mig så jag skulle inte ha bytt ställe. Så kan det gå när man låter en student klippa en :P
Nej, nu ska jag på stan med A + lunch. Nice.  
Byebye


Min påskhelg

Min påskhelg har varit lite sisådär. Har ju varit sjuk, riktigt jätteförkyld så det blev mest vilande. Trots det så var S ändå med mig och vi åt vår egen påskbuffé i lördags kväll. Gott =)

S lagar mat :)


Dinner is served.


Ny Bacardismak, mango.


Sedan blev det tv-tittande resten av kvällen och även resten av helgen :P
Har varit sjuk sedan i torsdags nu, usch :/ hoppas verkligen att det går över snart och att nästa helg blir bättre. Idag steg jag upp jättetidigt för jag hade tänkt kolla om de lagt ut det avsnitt av Top Model jag missade igår kväll, men icke! De hade inte de avsnitten på webben, faen också. Nu vet jag inte vad jag ska göra...:S
Plugga plugga plugga :P



3 years of love

Idag är det en speciell dag...
Jag och S har varit tillsammans i 3 år.

Love <3

Love you <3<3<3




Glad påsk...?

...Inte för mig, är sjuk som faen. Förkylningen från helvetet. Ingen fest ikväll alltså, jag som har längtat hur länge som helst. Det händer aldrig någonting och om det väl händer så blir man sjuk :/
Det blir en lugn kväll hemma med S. Tur att han vill vara med mig när jag är såhär dålig. <3 Vi firar ju trots allt något speciellt på måndag...:)





Titta vad jag fått av påskharen! Det vill säga av S.


RSS 2.0