Sims 2

Igår köpte jag Sims 2, självklart går det inte att spela! I knew it!
Att det aldrig ska gå som man vill, jag blir helt slut bara av att tänka på det. Har velat ha Sims 2 ända sedan det kom ut men då kunde jag inte pga för gammal dator. Nu när jag har ny så fungerar det inte ändå. Jag skyller helt på Windows Vista. Det har inte gjort annat än krånglat. Eller så är det helt enkelt på så vis att man inte kan spela Sims på en bärbar dator. I don't know :S
Vad göra? Ska man köpa ett extra minne till datorn eller? Då kanske det går bättre. Eller? Jag är verkligen ingen dataexpert så jag vet egentligen inte vad jag snackar om :P
Help me.


Åksjuk

Herregud vad jag är trött idag. Igår blev jag hämtade av S när han övningskörde. I need a drink! ^^ Nejmen det var väl inte så hemskt. Haha. Kände mig faktiskt lite åksjuk efter att ha kommit hem från Borås i fredags. Jag mår alltid illa av att åka tåg. Eller buss. Eller bil. :P
Har inte gjort någonting alls denna helgen. Varit med min älskling och myst. Synd bara att han skulle jobba inatt, men det är som det är. Nu har jag suttit här vid datorn och hängt ganska länge. Trist, speciellt när man tänker på att det inte går att köpa Sims 2 eller 3. Jag tror nämligen inte att min dator skulle klara av de spelen. Buhu! Har suttit och jämfört priser på studentlitteratur jag snart måste köpa inför hösten. De flesta böcker är billigare på bokus än på adlibris, så då vet jag vart jag ska köpa dem ifrån. Gissa!?

Mjau :) 

Borås

Igår var jag i Borås och hälsade på hos pappa. Har inte träffat honom sedan han flyttade dit i maj. Han hämtade mig på stationen sedan åkte vi hem till honom och åt lunch. Fick även träffa hans katt Felicia som han fått ta över efter en arbetskamrat vars dotter blivit allergisk. Men man får verkligen passa henne när hon går ut på balkongen så hon inte försöker hoppa ut, det är ju andra våningen (men det kändes som tredje).
På eftermiddagen visade han mig runt och vi gick omkring i en park. Sedan fikade vi i stan (mm cappuccino). Till sist åkte vi till Knalleland. Där köpte jag två skivor, ena med Killers och andra med Duffy.
Nu har jag iallafall klarat av att åka tåg själv för första gången, inte en dag försent! Det gick bra. Till hösten när S har körkort kanske vi kan köra dit istället och stanna en hel helg.
vardagsrummet




söt :)
Flisan.

Thunder lightning

Zzz....Trött efter en lång dag. Var ute och gick i förmiddags, as usual :) Mamma har varit på Ikea. Själv tänker jag inte åka dit förrän jag flyttar hemifrån. Var där 4 gr eller något förra året i samband med att vi flyttade. Fast min säng hade behövt fixas. Den knakar rejält, som om den skulle kunna gå sönder på mitten. Aoowch! :P
S kom hit en stund idag. Han hade en körlektion också. Var lite orolig eftersom det började åska och ösregna precis när han skulle gå. Han fick iallafall låna ett paraply ;) var bara orolig att blixten skulle slå ner i honom. Vad har hänt med sommaren? När vi gick en sväng innan han skulle hem ikväll var det jättefint väder igen.
Har tittat på Housewifes of New York ikväll. Nice. Och nu firar de tydligen kronprinsessan på tv. Kollade när det var Lena Ph och Orup, mina favoriter :) har varit på två Lena Ph konserter (ena med Orup också).
Fick även deras autografer då. Wiieee!
Signering 

3 days gone

Hemkommen från Malmö. Har en himla migrän just nu men ska försöka skriva ändå.
Dag 1: Det började med att vi letade efter hotellet. Jag som annars har riktigt dåligt lokalsinne ledde oss rätt även om mamma hela tiden trodde att vi gick åt fel håll. En poäng till mig (jag har nog fått bättre lokalsinne efter den här resan). Checkade in, åt på Subway m.m. Helt plötsligt ringde A och undrade om vi skulle gå runt sjön, "Kan inte, är i Malmö!" Haha. Efter det gick vi mest runt på stan. Mycket större än jag minns, det var så längesedan jag var i Malmö. Vi letade som galningar efter Systemet. Fötterna var helt förstörda. På 7Eleven fick vi veta att det låg väldigt nära, och så var det löst. Allsång och hallonöl på kvällen (som icke var gott).
Dag 2: Ännu en shoppingdag och även mammas 50-årsdag :) Vi hittade världens sötaste affär Make-A-Bear Workshop. Där skulle man göra sin egen nallebjörn; fylla den, ge den ett hjärta, kläder och ett namn. Jag bestämde mig genast för att gå dit dagen efter och skaffa en (även om jag är gammal :P) som fick heta Rosie. Aww <3
Jag har nog aldrig shoppat så mycket; tröja, leopardleggings, bh, rosa skärp med rosett m.m. På kvällen gick vi ut och åt. Servitören ville se mitt leg, han trodde att jag nyligen fyllt 18, haha! Jag blir glad om någon tror att jag är yngre. Efteråt gick vi till Harry's där det var stendött och tog varsin drink. Jag en Cosmopolitan och mamma någon det inte fanns ett namn på. Sedan var det tillbaka till hotellet för att sova. Det fanns till och med en badanka i badkaret. Hmm...
Dag 3: Idag köpte jag ett par söta skor på Shock med döskallar på. Och lite presenter till sötis. Dessvärre fanns inte smycket jag först hade tänkt ge honom kvar...*snyft*. Annars har det inte hänt så mycket idag. Det regnade för första gången under resan. På hemvägen var det en kärring som satt med fötterna på sätet mittemot mig, fy fan vad det luktade illa! Jag fick verkligen försöka hålla mig för skratt när mamma gjorde konstiga miner.

Home Sweet Home




Mina nya prylar ;)


Ute i solen...

blä!
Hallonöl.

It's getting hot in here...

...So take of all your clothes. S visste inte hur fortsättningen gick på den låten så vi letade på youtube (som inte fungerade).
Här sitter jag och steker i värmen...ännu en äckligt varmt dag då det har åskat och regnat. Strömavbrott 4 gr idag. S jobbar ikväll igen och jag har suttit och försökt lista ut hur man spelar ett spel. Tyvärr fattade jag inte hur man skulle skjuta m.m. så det blev inte mycket mer med det. Det har varit en dryg kväll hittills med kassa tv-program. Har bland annat kollat lite på Jerry Springer. Helt sjukt, en man som ville lämna sin fru för en kossa (och då menar jag en riktig ko)! Ibland undrar man om de inte får manus eller något. Det är ju riktigt pinsamt! Haha.
Nej, nu ska jag gå och läsa en deckare, Flickan som lekte med elden, och vänta på att sötis ska komma hem :)
Au revoir! 


RSS 2.0