Money, finally ^^


Igår letade jag överallt efter mitt blå halsband jag fick av mormor när jag var liten. Jag var orolig att jag hade slarvat bort det eftersom det inte var på något av de ställen där jag definitivt trodde att jag hade lagt det. Men till sist så hittade jag det! Tur, det är ju ändå från 50-talet, så det är ingenting jag vill tappa bort.

Fint va? :)

Idag har jag varit på bibblan en sväng och letat efter kurslitteratur, men hittade tyvärr inte det jag skulle. Sedan i eftermiddags åkte vi in till stan en sväng för lite shopping nu när äntligen studiebidraget kommit :)
Köpte bland annat tre tröjor på BikBok och ett par lila gardiner på Indiska.

Lacy =)


Tyvärr kan jag inte hänga upp dem förrän någon gång nästa vecka när tapetseringen är klar.

//
<3<3<3


The bird flu

Nej, nu är det för mycket!
:P
Duvorna har belägrat hela taket verkar det som...

Akta sig för fågelinfluensan alltså :P

Your hand above, like a dove over me...

Skivor och reflexer hänger nu på vår balkong, allt för att skrämma bort duvor! ;)
En dag när jag satt och läste hörde jag ett konstigt ljud. Jag gick för att kolla och när jag tittar in i datarummet ser jag att det sitter tre duvor i fönstret. Jag gick försiktigt fram med kameran i handen för att ta lite bilder. Här flaxar de iväg. Haha.
thumbs down
Buhu, :P

Soaking wet...

...Japp, denna veckan har jag bara haft "regninlägg", alltså allt tycks handla om det tråkiga höstvädret som har svept fram i den lilla regnstad jag bor i :P
Men idag tog ändå priset. Jag skulle åka till stan imorse för att träffa A. När jag tittade ut genom fönstret såg det faktiskt soligt ut - men när jag väl satt på bussen börjar det ösregna! Jag fick panik; hur ska jag nu ta mig till andra sidan stan där vi ska ses? Jag stod under tak en stund, men så var det bara 10 minuter tills vi skulle ses. Jag tog jackan över huvudet och sprang hem till mamma för att låna ett paraply - men jag hann ändå bli helt genomblöt! Leggingsen var som klistrade och det hade läckt in jättemycket vatten i skorna så de gick inte att ha på sig. Som tur är har jag en del vinterskor i mammas källare så jag fick ta ett par varma stövlar och låna ett par leggings av henne. Men fy faen alltså :P det här var bara för mycket...och A var också helt dränkt och fick köpa nya strumpor och allt ;P jeez.
Nepp, nu ska jag dra. Ikväll ska vi nämligen på kräftskiva så jag måste göra mig iordning. Det är bara att hålla tummarna att jag inte blir lika dränkt inatt när vi ska ta bussen hem.


Panic in the elevator

Vilken dag! När jag skulle åka hissen upp fastnade jag, heeelp! :P jag fick panik, den var ju halvvägs mellan två våningar. Så jag tryckte på våningen under och som tur är startade den igen då. Men jag hade ju lika gärna kunnat fastna och bli tvungen att trycka på nödsignalen! När jag gick ut senare på dagen tänkte jag att jag bara skulle åka upp till fjärde våningen istället för allra högst upp där vi bor. Men disträ som jag var, eftersom jag lyssnade på ett röstmeddelande i mobilen, tänkte jag mig inte för och satte i nyckeln i låset. Det fungerade inte, jag kunde inte öppna dörren hur mycket jag än vred! Det var då det slog mig - jag hoppade ju av på våningen under vår lägenhet, jag stod alltså vid fel dörr! Herregud, jag har aldrig känt mig så dum. Vilken tur att ingen öppnade dörren...då hade jag nog sagt något som "Vad gör du i min lägenhet!?" Hahaha.


Såhär ser min kväll ut, tv och dator :P har precis tittat på Teen Mum på mtv och snart ska jag spela lite Sims 2.


Autumn is here

I am so tired. Hittills har denna veckan varit sådär med tanke på att jag inte har varit ute någonting. Det är storm och regn och skit. Men idag måste jag försöka komma ut även om det är fult väder, jag orkar inte vara "fånge" längre :P Det har blivit höst och det känns hur tråkigt som helst! Eftersom vi höll på och flyttade in i början av sommaren gick all tid åt att komma iordning och därför känns det som att vi missade det fina vädret. När vi väl hade kommit iordning åkte vi och hälsade på pappa och efter att vi kommit hem började sommaren försvinna mer och mer.
Om knappt två veckor ska vi till Stockholm, looking forward to it :)


Cleaning out my closet

Jag har verkligen mycket kläder...konstigt med tanke på att jag alltid har svårt att komma på vad jag ska ha på mig. Ett ganska vanligt problem I guess ^^


Jag har en hel del skjortor, klänningar och långa tröjor. Har även en till garderob fast där är det bara kjolar, byxor och leggings. Och så har jag en byrå med en massa annat, så som linnen och t-shirts. Skulle verkligen behövas en rensning snart, men men...jag brukar inte vilja göra mig av med någonting. Ångrar som fan att jag slängde ett speciellt långt rosa linne jag hade förr. Inte kul när det kommer tillbaks samma mode igen ibland och man har slängt.
skor ;)
Mina skor (på översta hyllan), många i jämförelse med S. Och det är absolut inte alla, jag har flera par kvar hemma hos mamma. Måste hämta dem snart och ställa ner i vårat förråd.


Nu ska jag fortsätta kolla på Paradishotellet ;)


Let the rain fall down...

...I'm coming clean.



Världens oväder inatt. Jag hade tänkt gå iväg och hämta en viss tidning nu på morgonen men nu vet jag inte :P det ösregnar så jag lär väl stanna inne hela dagen. S är i skolan och ikväll ska han jobba, tråååkigt!
Det blir en typisk läsa/titta på tv dag för mig alltså. Eller baka/laga mat dag :P vi får se...


Love the way you lie



Min nya favoritlåt. ♥



Back to school

Så var första dagen i "skolan" över. Eller inte direkt, jag var på introduktion i en timme! Sedan cyklade jag hem; and here I am. Vad ska man göra nu? Jag börjar tydligen inte förrän på onsdag nästa veckan. Jag hade inte direkt räknat med att vara ledig i över en vecka till! Inte som sötnos som går i skolan nästan varje dag. Idag går han ända till klockan tre! Jeez.

 
Love

Jag upptäckte nyligen att det fanns en massa "nya" avsnitt av Paradise Hotel Danmark. Eller ja, de är från i början av sommaren - och jag har inte upptäckt dem förrän nu! Haha. Nu vet jag iallafall vad jag ska titta på om dagarna när jag inte har något annat för mig :P


 


Sallad de fruit

Så var det dags igen...imorgon börjar "skolan" igen, eller skola och skola - universitetet. Jag är lite nervös, som vanligt, men nu är man van vid att träffa nytt folk varje termin. Jag går ju inte något särskilt program, utan fristående kurser så då är man van vid att det alltid är nytt folk. Skönt att börja så att man har något att göra på dagarna igen :P men det blir tufft med medeltidslitteratur som jag tror vi ska börja med.
Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag har gjort en fruktsallad som vi ska ha till glass ikväll.
Igår var vi verkligen helt slut om man säger så *host host*. Egentligen skulle vi ha gått på bio igår kväll, men det blev en mysig hemmakväll med bakfyllepizza istället ;)
Det var bland annat lite "drinking game" hemma hos A i fredags kväll, trevligt som alltid :) som tur är kom bussen denna gången. Förra veckan fick vi ju gå hem (tog ca en timme) mitt i natten. Trevligt, NOT.
Jaja, ikväll är det Housewifes of New York som gäller.

Food(er)

Ett litet matinlägg...
Denna veckan har jag för första gången i mitt liv gjort köttbullar ;) Det blev riktigt mumsigt.


Och en annan dag bakade jag "randiga muffins", inte för att de blev randiga :P som syns så rann de över en del...men men, goda blev de iallafall.


I ♥ Bunnies

Happy today :)
Köpt lite nytt på H&M idag...
Leggings med skinndetaljer och en t-shirt. Så fort jag såg den på håll tänkte jag direkt "den måste jag ha!" har man haft en kanin i 9 år så måste man ju. Haha. Rabbitpower ♥ Så söt!
Får ha detta på mig ikväll då vi ska till några vänner. Party tonight! Men nu måste jag verkligen vila mig. Sov ingenting alls inatt känns det som. Hur ska man orka? Behöver en koffeinkick NU.
//byebyee

Fashion

Åååh, vad jag vill ha! Tänk vad snyggt till vintern med några snygga strumpbyxor under och kanske en skjorta eller kofta över. Shorts från BikBok.

Måste ha så fort jag fått studiebidrag. Börjar kännas jobbigt den här väntan på pengar...det är så mycket jag vill ha, och så mycket jag måste köpa. Typ kurslitteratur och mat :P  
<3
De här stövlarna från Din Sko skulle också sitta fint till hösten/vintern. Känns som om det blir mkt svart för min del =)


Decoration

Lite inredning..
--->>
Nu saknas bara ett par söööta lila gardiner :P men dem jag har velat ha är slut :( buhu. Jag som har spanat in dem i flera månader, så i förmiddags när jag var på stan var dem slut. Just typiskt! Hoppas att de kommer tillbaks lagom till jag får mitt första studielån! Hoppas hoppas hoppas!!!

Puust

Igår kväll var jag hos mamma och åt gott och tittade på hyrfilm. Vi hyrde nämligen Farsan och den var jättebra =) S jobbade så han åkte in till stan efter jobbet för att möta upp mig så att vi kunde ta bussen hem från stan tillsammans. Men bussen kom inte! What the f...? Det var meningen att den skulle komma kl.23.13 men det gjorde den inte. Jag kom ihåg en annan gång när jag skulle åka hem en eftermiddag då den inte heller hade gått samma tider som det står i min tidtabell. Konstigt :/ nästa buss gick inte förrän vid halv 1! Oh my God alltså!
Vi fick helt enkelt gå hem. Gissa om vi var trötta när vi äntligen var framme! Det blev raka vägen till sängen. Men så händer nästa störningsmoment. En nattfjäril hade kommit in genom sovrumsfönstret. Vi lyckades inte få tag i den. När jag nästan somnat kände jag något som fladdrade i ryggen, oooh! Jag vet inte hur många gånger vi tända lampan och försökte hitta fjärilen men inget hjälpte. Sedan när det verkade som den hade försvunnit kunde jag inte somna pga att jag var så irriterad. Så typiskt!
Idag har jag bakat en blåbärs och hallonpaj. Vi ska äta karrékotletter och klyftpotatis ikväll och sedan paj som efterrätt. S föräldrar kommer hit. Ser fram emot en mumsig kväll. Inte jaga bussar iaf :P


Mmm...pie :)


New in

Nya skor, köpta på H&M i veckan. Har velat ha hur länge som helst. Now they're mine :) Hoppas bara att de håller sig vita ett tag till :P

Simbas

söta <3
Den här bilden har pappa tagit på djurparken. Söta lejonungar :) läste Metro imorse och såg att det bland annat handlade om lejon(k)ungen. Min favorit Disneyfilm är faktiskt just lejonkungen.
Har även gjort om en av bilderna jag tagit...som det säkert syns :P

Rutigt x2

Jag gillar verkligen den rutiga bonnlurkstrenden :P haha. Inte för att jag är från landet (men från en liten liten ort). Egentligen hade jag tänkt köpa en rödsvart men det visade sig att det inte riktigt är min färg, passade bättre i blått.
Den lila är från H&M och den blå från Gina Tricot.
 

Jag sitter mest och tittar på olika modesidor och bloggar nuförtiden. För ett tag sedan funderade jag på att köpa ett par leggings på nelly.com men ångrade mig då jag såg att folk skickat kommentarer att de leggingsen inte såg ut som i verkligheten, att de gått sönder efter en tvätt osv. Jag har aldrig köpa något via nätet sådär, jo cd;s och böcker men inte kläder. Det är inte lätt heller då jag inte har något måttband hemma ^^
What else?
S ligger och sover efter att ha jobbat natt så jag får försöka vara så tyst jag kan. Tur att vi bor i en trea så jag kan stänga in mig i datarummet och ha hörlurar på när jag lyssnar på Spotify. Man skulle vara lika tyst som en katt som smyger...

Mjau!


Give me something

Godmorgon. Det är verkligen morgon för mig. Hela dagen kommer i oordning när man sover för länge känns det som. Helt seg idag, inte för att vi festade särskilt hårt igår :P haha. Nu är Karl Oskar dagarna över. Igår var vi bara ute och åt på kvällen, sedan åkte vi hem och tittade på Futurama. Det var inte direkt som om det var någon rolig artist som skulle uppträda igår heller. Det enda som var något att ha var The Ark (of course) och Darin och Martin Stenmark.

Darin
You're a love killer...you're a murderer.

Idag blir det bara att stanna inne och titta ut genom fönstret på regnet :P Om det kunde sluta regna så man kunde gå och handla lite mjölk...och S jobbar inatt som vanligt. Tråkigt :/
Jag ser verkligen fram emot Sthlm nu. Men efter det då? Vad ska man göra då? Jag behöver verkligen någon resa då och då för att orka med att bara plugga och plugga. Nu har jag iallafall lämnat in min uppsats för sommarkursen. Så nu har jag ingenting att göra. Typiskt att den skulle bli klar nu när mamma börjar jobba igen. Det hade varit bättre att ha "semester" samtidigt som alla andra. I need something to look forward to!


Calleth you, cometh I...

The Ark, 5/8-2010.
Love ♥ Hoppas de kommer tillbaks snart igen.




  
Snyggt! ;)


Jag fick hur många bra bilder som helst. Stod ju ganska långt fram om man jämför med 2006. Då hade jag inte ens en egen kamera. Bilden nedanför tog pappa.

An angel.

Arkmaniac

The Ark ikväll på Stortorget var så bra alla låtar var bra, såklart. Jag såg dem senast 2006 och då var det också helt underbart. Som jag har längtat efter att få se dem igen. Och gratis också! Vilken smålänning jag är ;) haha. Synd att S var på jobbet, och imorgon kväll då det är rix fm festival också. Men men, jag gick med mamma och hennes väninnor och det var ju skoj :)
Tog hur mycket bilder som helst. Ska föra över dem till datorn så fort jag kommer hem imorgon kväll.

Byebye babies.


My pie

Idag har vi haft besök av pappa. Åt denna hallonpaj som jag bakade igår. Mums! :) jag har nästan aldrig bakat annat än muffins så jag blev glad att den smakade som den skulle :P haha. Imorgon får jag besök av mamma, moster och kusin. Då blir det till att baka en paj igen.  



Köpte en ny skjorta på H&M i helgen.
Och en ny klänning.

I lördags hade vi besök av A och T. Spelade Mariokart och åt pizza :) en trevlig kväll.

Suddigt.

Back to work. Nu får det vara nog med uppsatsskrivande. Från och med nu tar jag semester, tills terminen börjar igen den 23 augusti. Jag orkar inte skriva mer om vampyrer. Jag har verkligen kört fast; uppsatsen skulle ha blivit 10 sidor men får nöja mig med 8. I'm so tired.

RSS 2.0