New in


Mina nya Converse. <3


New vs old.


Två fina toppar att ha i solen.

Resa x Check!


Resa till Stockholm är bokad! :)
Nu återstår det bara att hitta hotell sedan är allt fixat. Hoppas nu på att det är fint väder just den veckan vi är där...:P och ingen pollen som nu, tack!

Har kliat mig i ögonen och sovit dåligt pga detta i två nätter. Inte kul. Jag ska stanna inomhus idag tror jag. Och läsa igenom uppsats jag ska opponera på om en månad...usch usch! Hade helst solat, men då blir nog ögonen ännu mer röda.
Byee.

Flowerpants



Dessa måste jag ha! Från Gina Tricot. Såg dem på stan igår men kunde inte bestämma mig. Däremot köpte jag nya Converse för födelsedagspengarna, det blev ett par ljusrosa :)

Gott och blandat


In i dimman. Det skulle man kunna kalla denna bild som togs igår kväll hemma hos A. Haha ;) Det var en trevlig kväll, men guuud vad trött och sliten jag känner mig idag. Märks att jag har blivit ett år äldre kanske :P


Dessa otroligt snygga leggings köpte min mamma på 80-talet ;) Fast hon vågade tydligen aldrig använda dem. Haha! De skulle man ju nästan kunna ha på sig nuförtiden...fast på mig såg de mer ut som ett par haremsbyxor då de sitter löst upptill. Om någon ska ha 80-talsfest så kommer jag!


Fick den här i present av A och en jättesöt ring.

23 april :)


It's my birthday!

Fick fina presenter igår när jag blev firad.

Bland annat denna ringen av mormor och morfar.



Pajform och skålar av S föräldrar :).

Solsidan säsong 1 av mamma.


Ljuslila koppar av mamma.


Påskägg av moster med familj.

it's good to be the birthday kid :)

Grillning :)


Igår satt vi ute för första gången med nytt bord och stolar. Nice :)


Grillkungen <3 :)


Foder...

Långfredag


Krångel som vanligt när man köper en ny pryl. Vi köpte en elgrill i tisdags, men trots att anvisningarna följdes så står den nu vingligt. Alltså, delarna på stativet var i olika längd...så är det när man köper billigt ****. Men vi får väl köpa en bänk att ha den på annars, för överdelen eller vad det nu kallas, är helt okej. Typiskt bara att allt ska krångla. Nu måste vi alltså hitta en bänk, så det lär inte bli någon grillning i helgen.


Alla mina bikinis. Den svarta är min favorit, men man kan ju alltid matcha olika...har haft svårt att hitta en ny i år, men det är bara att fortsätta leta.


Idag blir det kalas för mig, även om jag inte fyller år förrän imorgon, men då ska vi hem till en vän istället.
Toodles.

Skärtorsdag


Åh, en present till mig :) Jag fick en för tidig födelsedagspresent av S idag. Presentkort på h&m...yay! så fint. Nu gäller det bara att komma på vad jag ska köpa där. Hade tänkt köpa en jacka, men nu vet jag inte eftersom det varit så pass varmt den senaste veckan. Alltså, ingen jacka!


Vårt fina påskägg. Tyvärr har jag inte hittat något gott godis att ha i. Inte den typen av ägg jag ville ha iaf. Annars kan man ju hoppas att det fylls på med marabou...;)


Första gången i år som jag har kortkort...Soligt och fint ute hela dagen. Men det är skugga på balkongen tills 3-tiden så det blir inte något vidare solande. Men till sommaren får jag väl sola på gräset någonstans istället.
Nog om det, nu åker jag till Blåkulla! //byebyeee.

Breakfast


Mmm...coffee!
Har sån migrän, som vanligt! Jag har typ migrän 1-2 gr i veckan. Vet inte vad man ska göra åt det förutom äta alvedon m.m. Och som vanligt fattar jag inte hur jag ska orka få något skrivande gjort när jag har så ont.


Ytterligare en frukostbild.

Nice



Snygg topp från Gina Tricot. Finns i mörkblå och svart också. I gotta have it.


Denna bikiniöverdelen funderar jag också på...provade den härom veckan men kunde inte bestämma mig. Hoppas på mycket sol i sommar, annars är det inte så bra idé att köpa.

In da room


Jahapp. Såhär ser alltså mina dagar ut, eller iallafall de senaste två veckorna. Har mest suttit och skrivit på uppsatsen. Det är bäst ljus i sovrummet eftersom lampan är sönder i vardagsrummet. Längtar dock tills det inte blåser lika mycket ute, då kan jag sitta på balkongen och skriva istället. As if, för mycket pollen för det kanske! :P

Nu hoppas jag iaf att arbetet ska gå framåt. Jag försöker att skriva ca 6 sidor/ 3 olika delar, så att det ska bli 18 sidor med analys. Sedan får jag försöka få ihop 2 sidor intro och en sida slutsats. Men just nu är jag bara på min andra sektion så har två sidor kvar på den och sedan måste jag börja med det sista. Allt ska ju lämnas in nästa vecka.

I hope I can make it before my birthday! Tänk vad skönt att få klart den till nästa veckan och sedan bara vara ledig :) Hoppas hoppas hoppas!

Luftballongen


Fint! Såg denna genom fönstret för någon timme sedan, var tvungen att gå ut och fota :) Undrar hur det är att flyga en sån?


10 april


Härligt väder idag igen, men väldigt kliande ögon! Poor me. Drink på balkongen igår, men i eftermiddag blir det nog kaffe istället ;) Och solglasögon. Har inte hunnit inviga dem än eftersom jag köpte nya glasögon (2 vanliga och ett par solglas) i vintras.
Idag har vi gått runt en sväng, suttit ute lite och ätit glas och pluggat. Men resten av dagen ska nog spenderas på balkongen...
Byee.


Colour of black


Dags att köpa lite mer färgglada skor snart kanske!? :P

Sunshine on the balcony


I eftermiddags var första gången i år som vi kunde sitta på balkongen och sola. Fast det blev bara sol i ansiktet och inte på benen som var i skuggan...så det blev tjocka stövlar ;) haha. Men mysigt ändå.


S drack sprit med jordgubbe i ;) mumsigt eller? om man nu kan kalla det för en cocktail vet jag inte. :P

Pollenboom

Ajaj. Pollen överallt! Egentligen kan man inte tro att det redan har satt igång, men jag kände av det redan i början av veckan. Första dagen hade Apoteket precis stängt så då blev det att klia hela natten. :/ Nu har jag tagit två allergitabletter, ögondroppar, nässpray och alvedon...omg! Jag känner mig som ett helt apotek! :P Och inte har det börjat hjälpa än, även om det gått ca tre timmar nu.
Jag hoppas inte att det känns såhär tungt varje dag, då vet jag inte hur jag ska orka plugga, panik! Jag har alltid panik numera. Jag skulle ha lämnat in en analys redan den 3dje april men har inte hunnit med det. Jag fick iaf godkänt i förra delkursen som var klar förra veckan. Trevligt :) något att vara glad för iaf.
Idag ska jag förhoppningsvis pallra mig bort till bibblan och sitta där, kan behöva lite variation eftersom jag satt hemma hela dagen igår och skrev.

4 years of ♥





Idag är det fyra år sedan vi blev tillsammans. S är i skolan till 16 så jag ska ta en sväng in till stan snart och leta present. Jag har redan fått en dvd av honom innan helgen, Grotesco säsong 2. Vi skulle egentligen firat vår årsdag i helgen, men det måste vara något virus som gått eftersom vi båda hade migrän! Helt konstigt. Så det får bli firande idag, på vår riktiga årsdag :) dock ingen champagne ikväll som det var tänkt, då får vi säkert huvudvärk igen!



Detta är den äldsta bilden jag kan hitta på oss tillsammans, dagen efter jag var på My Chemical Romance. 10 april 2007.


Matchy matchy...
♥♥♥

Pyntat


Tadaa!


Hoppas inte det är för tidigt att påskpynta, men det kan behövas lite färger nu när det är så grått och trist.

Första april


Paakaaah! Min kyckling-tupp är klar, haha. Tycker det liknar tuppen på flingpaketen. Nu är det bara att vänta på påsken.
Idag har jag gjort mumsig chokladpudding till fika.


Jag har inte märkt av några aprilskämt i tidningen eller någon annanstans, men det kan ju bero på att jag bara har varit inomhus hela dagen och pluggat. Är så trött på att läsa nu så jag vet inte vad.


Hoppas inte den här blomman dör också! Vi är så dåliga på att ta hand om våra växter...det krävs talang för att klara av det. Vi övervattnar nog dem för mycket. :P

RSS 2.0