Nya avsnitt av The Hills idag :)


Jag gjorde nyss ett test om The Hills, alla rätt såklart :) jag är ett äkta Hillsfan, men det blir inte roligt nu när Lauren inte kommer vara med längre. Ikväll börjar iallafall en ny säsong med superdumma Kristin (eller hur man nu stavar hennes namn :P) Jag vet inte när det kommer sändas dock. Ska iallafall kolla in mtv.com ikväll och hoppas de har lagt ut det första avsnittet.

The good old days...
bff;s
Heidi + Lauren.


Yeah it makes me smile

Hittade nyss en söt simvideo med Lily Allens Smile :) på simlish och allt, helt perfekt. Skönt med ett litet avbrott i studierna...haha, eller nja, många avbrott blir det idag. Det är ju så tråkigt!

http://www.youtube.com/watch?v=rJsZhiOhUVg&feature=fvst



Hurt


OMG. Stort OMG, verkligen.
Jag är så glad (så glad man nu kan vara med tanke på allt dåligt just nu). Var hos läkaren igår för att få reda på hur det hade gått med mitt allergitest jag fick göra för ett tag sedan (för andra gången då de slarvade bort det första). Det var verkligen inga goda nyheter om man säger så...visst är jag allergisk mot en hel del, mer än jag trott från början, men det var inte allt. Fick reda på en massa annan skit också. Hjärnbrist och så sköldkörtelinflammation eller något sådant. Det har jag säkert haft i flera år utan att veta om det. De flesta har tydligen den sjukdomen utan att veta om det, det kan ta flera år att få veta. 
Läkaren bara "Har du alltid varit så smal?" Hmm...jag menar det är ju inte onormalt att vara smal. Det är tydligen så att vissa förbränner det de har ätit direkt. Inte konstigt att jag inte har gått upp i vikt på flera år. Jag tycker ändå att det är hemskt att jag har haft det här och gått i så många år utan någon medicin. Fan vad rädd jag blev igår när jag ringde till vårdcentralen för att få resultatet och de sa att jag måste komma för ett snack. Och att de ville ta blodprover en tredje gång. Jag började fan gråta. Det är det värsta jag vet att ta blodprover :/ som tur var slapp jag till sist då det visade sig att de hade blod kvar från tidigare gånger.
Nu är det bara för mig att vänta på att få brev från dem. Egentligen borde jag inte vara nervös nu när jag väl vet men jag är som jag är :P det känns ju inte direkt bättre att ha en sjukdom. Well, well.
Idag var jag på diskussion på univeristetet. Inte för att jag hade förberett mig särskilt igår (hade lite annat att tänka på som sagt) men det gick väl ganska bra ändå.

 


Totally random.

Hello.
Trött trött trött...har precis stigit upp. Börjar kl.10 idag som tur är. Undrar om det är kallt ute eller inte? Jag vill börja använda min nya vinterjacka (eller höst) snart, men jag vet inte om det är någon bra idé. Då blir det säkert lika varmt som det var igår på eftermiddagen och så går man där och svettas :P haha.



Nej, idag måste jag verkligen läsa på allt som ska vara klart tills imorgon. Inte skoj :/ men nu börjar iallafall min presentation bli klar. Då kanske jag kan börja skriva min uppsats (eller vad det nu kallas) nästa vecka. Måste verkligen ta tag i saker så det inte bara ligger en stor hög med uppgifter. På fredag ska jag plugga + fika med A. Längtar :)


Give me your blood

Idag har jag varit hos doktorn och tagit blodprover (igen). Jag skulle ha fått tillbaka svar på ett allergitest jag gjorde för två veckor sedan (!) men tydligen hade läkaren jag hade tidigare sjabblat bort dem, eller något...jag fick istället reda på helt andra saker, t.ex. att jag har järnbrist :/ så idag ville de ta ytterligare prover på det, plus ett nytt allergitest. Usch usch usch :/ inte roligt med tanke på att jag vara nära att svimma sist (jag tror jag skrivit ett inlägg om det tidigare, oh så intressant). Nu är det iallafall gjort.
Några förslag på mat med mycket järn i? KÖTT, som min pojkvän skulle ha sagt.  
:)
Känner mig helt svag idag, är det bra att bli av med så mycket blod? :P
Titta på vampyrfilm ikväll kanske? Eller nej, nu har ju Idol börjat. 

gaaah!
Det får bli The Plague, ett avsnitt ur Father Ted med kaniner i. Believe it or not.

 


69 shots of gasoline

Nytt inlägg:
Igår fick jag dessa söta shotglas av mamz för att jag orkat mig igenom första dagen på universitetet. Söta med guldränder och allt :)


Idag är jag verkligen trött och har haft migrän. Som tur är gick det över efter att jag druckit kaffe. Har haft svårt att sova de senaste nätterna och vaknar alltid supertidigt. Men det är lika bra det då man måste plugga 8 timmar om dagen :P Uschusch, vad har jag gett mig in på?
Åt den här goda sparrissoppan idag. Vad jag har börjat ha med matlagningsbilder den senaste tiden. Kanske för att man blir så hemskt hungrig när man har långa föreläsningar, I don't know, eller så är jag bara ett matvrak :P


Resten av dagen ska jag....hmm, vad ska jag göra? Jag skyndade mig hem innan för att jag skulle träffat en kompis vid fem men så ställde hon nyss in. Fatta vad tråkigt! Visst är jag trött men jag hade ändå sett fram emot det...så nu känns det bara tomt som vanligt. Önskar verkligen att jag hade bott ute på campus med älskling istället för här och han där. Jaja, får bara försöka stå ut.


Back to school

Jag som lovade mig själv att "School's out forever!"
Nu har jag iallafall börjat engelska allmän kurs 30 hp. Just nu är allting en enda röra. Har läxa till idag att läsa ett kapitel (ca 40 sidor) i grammatikboken. Inte så lätt att läsa grammatik på engelska när man inte ens kommer ihåg att det finns nio ordklasser eller vad satsdelar är (än mindre vad de heter på eng). Jag har inte ens läst klart kapitlet än, men jag börjar inte förrän vid 13.
Går bara 2 timmar idag. Inte så bara med tanke på att de rekommenderar att man läser 40h i veckan. Vilket är ca 8h fem dagar i rad. Hoppas jag slipper göra så mycket på helger...:P men så beror det ju på hur duktig man är, och det vet jag inte riktigt än :S
Igår fick jag iallafall skjuts av älskling både till och från skolan. Det var verkligen sött av honom att sitta och vänta på mig till 15 trots att han slutade redan vid halv 12. Men så hade han redan en översättningsuppgift att göra. Tänka sig att man får en massa uppgifter direkt. Och så ska man tydligen läsa och skriva upp svåra ord från någon Internettidning varje fredag eftermiddag. Det plus en massa annat!
Puh, jag blir helt slut bara av att tänka på det!


RSS 2.0