Luftballongen



En eftermiddag i veckan när jag precis hade tagit ögondroppar lade jag mig för att vila lite, men hörde hela tiden ett konstigt ljud som jag inte förstod vad det var för något...helt plötsligt uppenbarar sig en luftballong precis utanför fönstret! Jag rusade upp och ropade på S "aaah, en luftballong", jag trodde väl att apokalypsen var kommen eller något :P haha. Men snacka om ett bryskt uppvaknande då den var precis utanför. Jag var inte tillräckligt snabb att ta en bild när den var så nära men tog en på lite längre håll.


En god efterrätt vi åt i helgen när det var schlagerfinal. Yummy!

Ikväll ska jag och mamma iväg och titta på 'Dålig stämning' med Özz Nûjen på konserthuset. Ska bli skoj, fast jag har nog inte sett något med honom tidigare, men det lär bli bra ändå. Gillar komiker :)

13 mars

Jag är uppe ovanligt tidigt idag...ska gå iväg och få ytterligare en "lektion" i hur man använder maskinerna på gymmet. Hade en förra veckan också. Sedan blir det till att köpa ett gymkort :) ska bli roligt!

Nu verkar pollensäsongen ha börjat. Otur! Det känns lite väl tidigt, jag måste vara allergisk mot alla träd! (hrmpfh) Men om jag börjar med ögondroppar redan nu så kanske det inte blir lika illa sedan när det kommer igång på riktigt. We'll see. Är så trött nu, men försöker vakna till med lite jordgubbste med honung med äpplesmak i, mums :)

Stort frågetecken



Jaaa....:) går det äntligen att ladda upp bilder igen!? ;) jag som precis tänkte skriva ännu ett klagomejl om detta. Men - nu till ett nytt problem - kan de ha gjort något nytt fel tro? Nu fungerar nämligen inte vissa kanaler, t.ex. kanal 5 och MTV på vår tv. Jeez. Helt unbelieveable. Punkt slut.
En liten lista med klagomål:
1) Big Bang Theory visas inte längre...
2) Har inte längre kanal 5 och MTV. Buhu :/
3) Har alldeles för mkt att skriva med uppsatsplaner, diskussioner o.s.v.

Trött på datorn!

Gaaah....Snacka om dåligt med uppdatering överallt. Internet fungerar inte som det ska och har tydligen inte gjort det på några veckor. Vi kan kolla in hemsidor o.s.v men det fungerar inte att ladda upp bilder, dokument m.m. via hotmail, här, facebook eller bilddagboken. Knäppt! Jag trodde först att det var min dator som var konstig, men S är också likadan. Vi provade idag att koppla ifrån routern men det fungerade inte heller, så då var det inte fel på den iallafall. Har provat allt möjligt men ingenting hjälper. Trodde först att det bara var hotmail som krånglade, men icke!

Hoppas att bredbandsbolaget vi har hör av sig snart så det kan lösa sig (men det ska man väl inte räkna med)! Tänk bara så mycket Internet styr, bara det här att jag inte kan ladda upp bilder får min värld att rasa samman :P kanske inte riktigt så illa, men ändå.
Idag har jag iallafall varit på gymmet, ska äntligen börja styrketräna :) har haft problem med ryggen i flera år nu och dålig hållning m.m. så jag hoppas att det ska börja gå över med hjälp av träning. Plus att det blir roligt att ha något att göra på dagarna förutom att plugga. Det blir ganska tröttsamt då jag bara sitter hemma och nästan inte har några lektioner i veckan. Just nu i andra terminens sociologi har vi bara en (!) föreläsning i veckan och det är inte obligatoriskt. Just nu sitter jag bara och läser en massa böcker och skriver sammanfattningar och diskussioner om dem. Help me! :P

Ikväll blir jag bänkad vid tv:n, är ju en massa bra program i följd som Top Model, Big Bang Theory och Suburgatory. :)

RSS 2.0