Hoping for summer soon


Sommrigt och fint på balkongen :)
Meeen, vilket ostadigt väder det har varit hela veckan! Inte skoj...vi hade tänkt gå ner till parken igår kväll eftersom det var lite på g då det är Vårstad. Men icke! Vi fick sitta hemma och titta på Talang istället. Inte illa det heller, men hade ju hellre varit ute eftersom jag satt inomhus hela dagen igår. Trist!
Verkar bli samma sak idag. Har bara varit ute och gått en liten sväng, men det blåste så hemskt. Ikväll ska vi hem till S föräldrar som har bröllopsdag. Och imorgon ska jag hem till mamma, såklart, det är ju Mors dag :) Köpte present för några veckor sedan, ute i god tid som vanligt.

I'm right here


Old pic.

Hello. Världen gick inte under, döm av min förvåning. Haha ^^ det var ett tag sedan jag bloggade sist, men det är mycket nu :/ hoppas bara att uppsatsen blir godkänd, jag som har hållit på med den i ca två månader nu och bara gått hemma och småskrivit lite varje dag. Nu för det vara nog! Bara opponering kvar på måndag, sedan är det sommarlov...önskar bara att jag hade något att göra i sommar! Det blir värst nästa år då jag är klar med mina studier. Om jag inte får jobb då så är det kört :/ leva på S studielån då, två personer, good luck :P

I eftermiddag ska vi hem till mormor och morfar en sväng. Jag hoppas på fint väder så att vi kan sitta och spela kort på altanen. :)

Til the world ends

Jaha, vad ska man säga!? jag har sett en del klipp de senaste dagarna om att jorden går under i helgen. Vad skulle man göra som så var fallet?
Hmm...svårt! Jag fick iallafall prova på Rosévin för första gången i mitt liv ikväll, haha! Konstigt att jag aldrig har provat det tidigare, men jag är ju inte så värst mycket för drickande så länge det inte är coca cola...
Men en sista önskan då: shoppa loss (alltså en heldag på stan) och så äta min favoriträtt...annars kommer jag inte på något :S Är inte direkt så wild and crazy. En Ozzy-konsert till vore ju drömmen ;)



Not much happening



Hello.
Long time no see...jag har inte mycket för mig på dagarna just nu. Söker lite jobb, men vet inte om jag får napp. Skulle jättegärna vilja ha något att göra i sommar förutom att vi ska till sthlm i en vecka. Annars kanske man har tur och får något till hösten så man kan ta studieuppehåll istället. Allt är möjligt.

Igår var vi på stan och köpte två nya tavlor. Båda med bokstäver, den ena står det LOVE på som vi ska ha i sovrummet. Jag tar lite bilder så fort de kommer upp, men det lär nog ta ett tag då vi har betongväggar och ingen borr :P haha.

Som en rosa dröm


Pretty pink.... Bjöd mamma på äppelpaj i eftermiddags, på kaninporslin :) Nyss försökte jag städa, men dammsugaren bara stannade. Helt konstigt...så kom jag på att det kan vara för att jag inte bytt påse på ca ett år :P Så kan det gå. Konstigt att det alltid ska krångla när jag är ensam hemma ^^

Nej, ikväll ska jag titta på Herr och fru, lite lättsam underhållning sådär. Och så kanske jag ska se hur det går i Eurovision semifinal. Ska hem till mamma på lördag och se den stora finalen, fast det beror ju på hur det går ikväll...kommer inte Sverige med i det stora är det ju ingen mening att titta!
Jajja, mot tv-skogen!

Dyster



Dyster framtidsroman jag läser just nu. Vilken tur att jag precis börjat läsa den eftersom jag idag fick veta att jag ska ge feedback till en kurskamrat som skriver sin c-uppsats om just den boken.
Vi får se om jag läser ut den dock, den är väldigt jobbig att ta sig igenom tycker jag. Visserligen har jag bara läst 70 sidor men det har ändå inte hänt något känns det som. Bara misär :P

Idag var jag på vårdcentralen (som vanligt) för att denna gången få hjälp med min pollenallergi, men icke! Han tyckte bara jag skulle fortsätta med ögondroppar och tablett som innan. Pengarna i sjön med andra ord! Usch, inte kul. Jag trodde jag skulle få bättre medicin. Det verkar som om jag får fortsätta sitta inomhus och hosta och knappt kunna andas i några veckor till då :/ är jättedeppig över detta. Är så sjukt trött på vården så jag kräks.

Grill times.

The weekend



Grill grill. Grillspett, klyftpotatis och tzatziki. Mums! Det var hur längesedan som helst jag åt detta senaste. Kanske 4-5 år sedan.


<3<3<3 Sötis med sin piggelindrink.

Summerdress.

Majväder


Det borde numera heta majväder istället för aprilväder! :P
Det snöade ju härom dagen. Igår tog jag på mig kofta och jeansjacka och en sjal när jag skulle in till stan bara för att det har varit lite småkyligt de senaste dagarna. Självklart var det jättevarmt bara för det! Ha!

Och vad är det för knäppt att bussarna fortfarande har värme som ångar upp från elementen!? Jag svettas ihjäl när jag åker buss.

Ikväll ska vi på bio och se Thor i 3D. Synd med tanke på att jag såg dubbelt och fick huvudvärk sist jag såg en film i 3D. Det kommer nog bli mer och mer vanligt med det verkar det som...jag hoppas inte den nya Harry Potter eller Twilight bara visas i 3D också! Jag vill inte behöva vänta tills de släpps på dvd innan jag kan se dem.


Igår köpte jag knoppar till garderoberna. Det blev sött, men dessvärre kan vi inte stänga dem ordentligt nu. Vi får se om vi kan skaffa hjälp ;)

Monday again

Jahapp... Vad ska man göra i veckan? Jo, skriva om heeeela c-uppsatsen verkar det som! Jag trodde att jag inte skulle behöva göra mkt denna månaden, men ack, jag hade fel! Fick hur mycket kritik som helst i fredags under seminariet, men visst jag förstår ju kritiken också. Det har inte varit lätt att komma på en frågeställning, jag har egentligen bara analyserat en karaktär. Jag har ändå kommit på två frågor nu att fokusera på så jag hoppas att det ska ordna sig. Men det är ändå inte så lätt att bara sätta sig och skriva om en massa. Och så känns det som att jag måste börja om från början och läsa om boken jag skriver om och alla källorna. Oh My Gosh!

I helgen blev det inget valborgsfirande för oss. Inte som förra året när vi brände en bock.


Så såg det ut förra året. Haha :)
I år hade våra grannar bestämt sig för att ha fest till klockan tre på natten, inte kul när jag hade sån allergi och verkligen behövde sova. Det blev ingen sömn alls efter 3 heller då jag redan var så irriterade, men men...


Back to writing the essay...wish me luck.

Big fat bass

Jag har världens ondaste hals! Har hostat och kliat ögonen hela natten, märks att jag är trött på pollen :P nu får det gärna ösregna i några dagar.
Idag har jag varit iväg hela dagen = ännu mer halsont pga allt pratande! Haha. Och så var jag med mamma en sväng på grand samarkand, det har ju öppnat hur många affärer som helst. Tyvärr hann vi bara gå in i affär, New Yorker. Köpte ett sött linne där :) tyvärr var det en liten fläck på det, men hoppas den går bort efter tvätt...det fanns tyvärr bara ett ex kvar av just min storlek...

Sitter och lyssnar på Big fat bass - Britney Spears, därav titeln på detta inlägg. Jag har lyssnat på hennes senaste album varje gång jag varit ute och gått. Bra upptempo att lyssna på när man är ute och går =)
Ikväll blir det tv-kväll. Älskling är hos sina föräldrar. Vi hade födelsedagsfirande på olika håll idag, då vi båda har släkt som alla verkar fylla år i april ^^

RSS 2.0